Profile cover photo
Profile photo
aku nurhayda
16 followers
16 followers
About
aku's posts

Post has attachment
10 RULED TO LIVE IN A NORMAL SOCIETY
Bila umur dah meningkat dewasa ni.. haku mula
terfikir nak menulis something yang berguna kepada manusia sejagat! Nah ayat
kau! Sometimes I try hard to be normal! But its boring.. so im back to being
me! Apa yang penting, love you,,, yourself guys! And anda...

Post has attachment
CARA PERMOHONAN IJAZAH SARJANA (MASTER) DI UUM
Haluu
Haluuu!! Dah lama tidak mengupdate blog.. sekali keluar pulak post ni.. that
must be weird kan! Well… ada masalah dengan laptop haku! Tambah-tambah lagi
dengan musibah yang menimpa Malaysia dan Kelantan Am nya.. amatlah meyayat
hati.. Sepatutnya haku ...

Post has attachment
REVIEW : CARA LEBATKAN BULU KUCING GUNA KUNYIT
Ayyakk! dah lama
tak update blog haku ni.. well .. tadak masa habaq Luu.. Maklum orang praktikal
kan.. (cehh bajet  keja tetap uhh) ..
tapi gile keja belambak macam dah pegawai kau ..! haaa… seyess cakap.. praktikal
kat MITI Wilayah Kelantan memang thorbaik...

Post has attachment
DIA - Makhluk Allah yang mencuri hatiku..
takyah
duk suspen tok!! haha.. awat?.. nak tahu scandal saya lettew… hehe.. ni fasal Scarlett
lah.. jum!! Urmm..
mungkin cerita ini sudah lama, sudah lapuk.. tetapi kisah Makluk Allah si kucing
ni kita boleh jadikan teladan sampai bila-bila. Kisah terjadi s...

Post has attachment
Sakit Kepala & Pening Kepala .. Ada Beza kaa??
Adeehhh…
Adeeehh… pening nya kepala aku!!  *jalan
melaylong… urrghhh…
urghhh…. sakit nya kepala aku!! *picit-picit kepala aish..
tetiba keluar post macamni.. apa kes kan?.. sebenarnya dah 3 ari 3 malam aku
dok pening kepala… badan aku tak pulak berpusing.. ...

Post has attachment
DIA - MAkhluk Allah Yang Mencuri Hatiku
Scarlett, Mungkin cerita ini sudah lama, sudah lapuk..tetapi kisah sang kucing
ini boleh kita jadilah teladan sampai bila-bila. Kisah ini terjadi sekitar
tahun 1996 di mana seekor ibu kucing beranak lima yang bernama Scarlett ini
telah menjadi tajuk utama d...

Post has attachment
DIA - Makhluk Allah Yang mencuri Hatiku
Scarlett, Mungkin cerita ini
sudah lama, sudah lapuk..tetapi kisah sang kucing ini boleh kita jadilah
teladan sampai bila-bila. Kisah ini terjadi sekitar tahun 1996 di mana seekor
ibu kucing beranak lima yang bernama Scarlett ini telah menjadi tajuk utama d...

Post has attachment
FAKE ACCOUNT yang menakutkan!
Nah..
Amek kau title pun buat orang berdebar dah! hurmm!  duk tergedik-gedik depan lappy…  scroll status-status kat pesbuk! dan..
ternampak satu page pemes yang saya follow Oh Media! paparkan fasal sorang
budak perempuan yang duk melalut macam-macam kat sta...

Post has attachment
Tubuh Tua Itu Ku Tinggal Lagi
Aku…
kembali ke pangkuan UUM.. walaupun aku dimanjakan selama berada di UUM… kawan-kawan…
katil empuk… Tapi ada sesuatu yang kurang… cuti
pertengahan sudah berakhir.. Cuma beberapa hari aku pulang bercuti.. memandangkan
ada program yang aku ikuti…di Sungai ...

Post has attachment
Saya Tak sabar nak Kawen!!!
terrrr… tuudiaaa punya tajuk saya
kali ni mencetus kontroversi ! haish! yaaa!! memang dah tak sabar nak kaween..
Hujung tahun ni … amen2! haha.. (again controversy resulted speculation benda
sama jaa sebenaqnyaa) keh2! Sebenarnya saya  tak punya masa free s...
Wait while more posts are being loaded