Profile cover photo
Profile photo
noorafzan utm
40 followers -
Supplement for your health
Supplement for your health

40 followers
About
noorafzan's posts

Post has attachment
Atasi masalah rambut beruban dengan set Shaklee

Post has attachment
Produk untuk Masalah Rambut Beruban Shaklee
Salam semua.. Zaman sekarang ni zaman teknologi tapi teknologi ini jugalah yang membuatkan kita tiap-tiap hari menghirup udara berkimia dan makan makanan berkimia. Makanan dah tak sesegar dahulu. Kandungan nutrein yang sepatutnya ada dalam sumber makanan te...

Post has attachment
Promo ESP dan Vita C Plus Shaklee bulan ini. Order sekarang.

Post has attachment
Promo Sept 2016 Shaklee untuk ESP dan Vita-C Plus
Salam korang.. Alhamdulillah hari ini masih berpeluang menghirup udara di dunia. Hari ni juga usia Umar dah 2 bulan 4 hari. Cepat betul masa berlalu, Kurang 3 minggu cuti mama berbaki. Lepas ini dah kena tinggal Umar Uwais di taska bersama kakak Aina. Kakak...

Post has attachment
Saya Pengedar Shaklee Bandar Utama
Assalamualaikum wbt. Saya Noor Afzan dan saya sini bekerja sepenuh masa di sebuah MNC di bangunan sebelah One Utama Shopping Centre dan dalam masa yang sama ialah pengedar Shaklee yang sah. Kalua kawan-kawan nak beli produk Shaklee, bolehlah contact saya. U...

Post has attachment
Dah 20 hari dah..

Post has attachment
Berpantang Hari ke 20
Salam korang.. Hari ni dah  20 hari berpantang. Hari ni kena jaga semua anak-anak sebab suami ada conference lepas tu malam pula dia nak bawa rakan-rakan dari Sabah beraya di rumah rakan agen dan boss2 di sini. Memang tiap-tiap tahunpun begitu. Lepas husban...

Post has attachment
Mati itu pasti
Assalamualaikum.. Hari ni aku dikejutkan dengan berita pemergian sahabat yang ku kenal semasa matrik dulu. Aku namakan dia F. Ok masa kat matrik dulu aku sahaja yang kenal dia sebab masa tu dia couple dengan classmate aku yang aku namakan M dan salah seoran...

Post has attachment
Berpantang Hari ke 17
Assalamualaikum.. Alhamdulillah hari ni masuk 17 hari usia si kecil Umar Uwais. Nama Umar ni dah 2 kali ditukar sebelum rasmi di dalam sijil kelahiran sebagai Umar Uwais pada hari kelahirannya yang ke 8. Itulah akibatnya bila anak lahir sebelum cuti panjang...

Post has attachment
Hari-hari terakhir sebelum bersalin
Assalamualaikum.. Ini nak cerita sikit pasal hari-hari terakhir sebelum bersalin. Sepanjang minggu sebelum bersalin itu memang rasa confident sungguh yang saya ini akan bersalin lambat. Paling awalpun mungkin sehari dua selepas raya. Jadi memang confident p...
Wait while more posts are being loaded