Profile cover photo
Profile photo
DE WIT ventilatoren
7 followers -
DE WIT levert aan de utiliteits – , industrie- en OEM-markt.
DE WIT levert aan de utiliteits – , industrie- en OEM-markt.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
ATEX-ventilator met netspanning 230V-50/60Hz

De ATEX ventilator type RFEX is leverbaar in 2 uitvoeringen met een capaciteit tot 560 m3/H.

De RFEX is een kanaalventilator die uitstekend kan worden ingezet in ruimtes met een verhoogd explosiegevaar waar niet standaard 3x400V netspanning voorhanden is.

https://www.dewitventilatoren.nl/ventilatoren/kanaalventilator/kanaalventilator-atex/
Photo

Post has attachment
KUNSTSTOF PIJPDAKVENTILATOREN

DE WIT ventilatoren introduceert op de VSK  een serie kunststof pijpdakventilatoren van het fabrikaat VILPE. Deze energiezuinige ventilatoren met een zeer laag geluiddruk niveau zijn bij uitstek geschikt voor centrale afzuiging van keuken, badkamer en toilet in woningen alsmede kleine (opslag)ruimtes in de utiliteitsbouw en openbare gebouwen.

Meer weten? check onze  http://www.dewitventilatoren.nl/ventilatoren/dakventilator/ of kom langs op onze stand.  Standnr. 11-E018 (hal 11)
Photo

Post has attachment
We zijn verhuisd. DE WIT ventilatoren is samen met DE WIT datacenterkoeling verhuisd naar een groter pand in Amersfoort. We beschikken nu over meer producten op voorraad en we hebben onze eigen assemblage en testfaciliteiten.

Post has attachment
Dakventilator Gebhardt voor hoge temperaturen
Photo

Post has attachment
DE WIT heeft vanaf nu ook Gebhardt dakventilatoren online in het assortiment!. Deze hoogwaardige ventilatoren onderscheiden zich door een modern en revolutionair ontwerp, lange levensduur en eenvoudige montage. Check de site www.dewitventilatoren.nl
Photo
Wait while more posts are being loaded