Profile cover photo
Profile photo
Nissewaard Verwarming
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De CV Ketel is een belangrijk element in uw woning. Het zorgt voor de verwarming en warm water. U wilt daarom dat de CV ketel zo optimaal mogelijk werkt. Nissewaard verwarming zorgt ervoor dat de CV ketel op een goede en veilige manier wordt geïnstalleerd. Wij regelen ook de aanleg en de onderhoud voor u.
Kijk voor meer informatie op de website. www.nissewaardverwarming.nl/cv-installatie/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een comfortabel nieuwjaar!
www.nissewaardverwarming.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bij Nissewaard verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Er zijn verschillende redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Natuurlijk zorgt het voor lekkere warme voeten en verwarming van uw huis, maar dat is niet het enige voordeel. Vloerverwarming is namelijk ook een duurzame investering en biedt meer comfort in de woning!

Bekijk onze website voor meer informatie. www.nissewaardverwarming.nl/vloerverwarming/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bent u toe aan nieuwe CV ketel? Welke ketel is voor u de beste keus? Wat zijn uw wensen? Hoe intensief gebruikt u de installatie? En welk vermogen kunt u het best toepassen?

Een CV installatie begint met een goed advies. Wij informeren en adviseren u over de verschillende soorten en merken CV ketels. Nissewaard Verwarming staat voor u klaar!

Meer informatie: www.nissewaardverwarming.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Weet u dat u zelf verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw CV ketel en installatie? Helaas laat een groot aantal CV bezitters geen onderhoud uitvoeren terwijl de CV ketel één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning is. Bekijk nu het Nissewaard onderhoudscontract!

www.nissewaardverwarming.nl/onderhoud/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Warm water is tegenwoordig onmisbaar in een woning, we gebruiken het dagelijks. Daarom is het fijn dat u altijd tot warm water beschikt in de keuken en badkamer. U zou daarom kunnen kiezen voor een warmwaterboiler. Het is belangrijk dat een boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres!

www.nissewaardverwarming.nl/boilers/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bent u toe aan een nieuwe verwarming of juist een CV installatie? Bij Nissewaard verwarming bent u dan aan het juiste adres. U kunt bij Nissewaard verwarming terecht voor CV installatie, mechanische ventilatie, warm water, openhaarden, gashaarden, airconditioning, stadsverwarming, blokverwarming en onderhoud.

Heeft u interesse in een van deze diensten of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.nissewaardverwarming.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een gashaard is zeer makkelijk in gebruik en geeft een aangename warmte af. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en dus vrijwel geschikt voor elke woning. Naast dat de gashaard gemakkelijke gebruik en de veiligheid is, geeft een gashaard ook zeer veel sfeer!

Haal warmte en sfeer in huis met Nissewaard Verwarming. www.nissewaardverwarming.nl/gashaarden-openhaarden/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bent u het zat om altijd maar te slapen in een warme slaapkamer of het altijd benauwd te hebben op kantoor? Kies dan voor airconditioning van Nissewaard Verwarming! Wij leveren en installeren voor u de beste airconditioning van de beste merken.

Geïnteresseerd in airconditioning van Nissewaard Verwarming? Neem contact met ons op! www.nissewaardverwarming.nl/airconditioning-warmtepompen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Om uw CV-ketel en radiatoren optimaal te laten functioneren en zo min mogelijk gas te verbruiken is het van belang om uw CV regelmatig te ontluchten.
Vooral aan het einde van de zomer, als u de verwarming een tijd niet gebruikt heeft.
Voor alle onderhoudswerkzaamheden staan wij van Nissewaard Verwarming graag voor u klaar!
Kijk voor meer informatie op www.nissewaardverwarming.nl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded