Profile cover photo
Profile photo
Sogal Furniture
3 followers -
гардероби, гардеробни системи, вградени гардероби, гардероби с плъзгащи врати, системи с плъзгащи врати, гардеробни стаи
гардероби, гардеробни системи, вградени гардероби, гардероби с плъзгащи врати, системи с плъзгащи врати, гардеробни стаи

3 followers
About
Posts

Post has attachment
За да бъде един интериор балансиран и хармоничен, е необходимо да създава усещане за простор, въздушност и лекота. Това е изключително валидно за спалнята, тъй като това е помещението, което повече от всяко друго, трябва да излъчва спокойствие и комфорт.
Add a comment...

Post has attachment
Огледалните гардеробни врати отново са на мода, въпреки че, може би никога не са преставали да бъдат актуални. Съвременните модели се характеризират със свежа и изчистена линия и притежават изключителен чар и елегантност. Отлично се вписват във всеки стил и са подходящи за всеки интериор. Съчетават се добре с масивна дървесина, стъкло, каменни и мраморни настилки, тъкани и с всякакви други шарки и текстури. Използването им на практика е неограничено.
Add a comment...

Post has attachment
Децата растат бързо, а заедно с тях расте и се променя и гардеробът им. Важно е да осигурите достатъчно пространство за съхранение, с помощта на различни по форма, размер и предназначение елементи.
Add a comment...

Post has attachment
Един ъгъл от стаята, където сте поставили различни вещи, гардероб или някаква колекция, винаги изглежда по-добре от празен ъгъл. Такава трансформация винаги става много по-лесно, когато използвате ъглова библиотека или дори гардероб, ако става въпрос за спалнята ви. Мебелите могат да имат различни форми, размери и дизайни, в зависимост от вида и стила, който предпочитате. В този материал сме събрали няколко идеи за това как можете да разнообразите празните и скучни ъгли в стаите чрез поставяне на различни ъглови секции и гардероби.
Add a comment...

Post has attachment
 В миналото плъзгащите врати най-често се използвали в градините и балконите, но в днешно време тези красиви предложения намират все по-голямо приложение в интериорния дизайн и започват да изземат функциите на своите обикновени братовчеди. Днес все повече и повече хората търсят уникалността за своите жилища и поставянето на врати с плъзгащи механизми е един от най-добрите начини да получите търсената функционалност и индивидуалност на вашето жилище.
Add a comment...

Post has attachment
За повечето хора, гардеробът е един от най-важните елементи в спалнята – обикновено втори по значимост, след леглото. Какъвто е случаят с всички мебели, а и като цяло с всичко останало, различните хора имат различни изисквания към гардероба си. За щастие в наши дни има богат избор от варианти, що се отнася го гардероби. Общо взето те могат да бъдат групирани в три категории.
Add a comment...

Post has attachment
Използването на гардероб с плъзгащи врати, ще ви позволи да използвате по най-оптималния начин квадратурата на спалнята си, като същевременно с това ще имате прекрасно място за съхранение на дрехите си. Благодарение на плъзгащите врати няма да загубите дори и сантиметър от използваемата част на помещението, което по принцип е необходимо за да се осигури възможност за отваряне и затваряне на гардеробните врати. Визията на гардеробите с плъзгащи се врати е изчистена, мястото за съхранение, което предоставят е забележително и всичко е организирано и подредено.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded