Profile cover photo
Profile photo
Muhammad Syakir
Laki Terok
Laki Terok
About
Posts

Post has attachment
Cara Mudah Dapatkan 1000 Watsons Points Percuma!
Kalau sebut nama farmasi Watsons siapa je yang tak kenal. Banyak skincare addicts dekat media sosial yang aktif berikan tips dan pengalaman mereka menggunakan product skincare yang mereka beli daripada drugstore ni! Jadi harini aku nak berkongsi tentang car...

Post has attachment
How can we get rid of stress in our life?
How can you get rid of stress in your life? Stress is sometimes needed, but too much of it will harm you; physically and mentally. So how can you get rid of stress in your life? It is a simple question yet it is hard to solve. 1) Don’t take it personally. W...

Post has attachment
Tarikan Baharu di Batu Caves, Gombak
Sepanjang dua puluh tahun menetap di Kuala Lumpur belum pernah sekali pon aku jejakkan kaki di salah satu tarikan pelancongan yang terletak di Gombak iaitu Batu Caves. Sedikit info tentang Batu Caves ini adalah gua batu kapur yang merupakan salah satu kuil ...

Post has attachment
Latihan Industri & Homesick
So how do I start? Tipulah kalau sikit pon aku tak rasa kekok. Dah lama sangat tak tulis tentang diri sendiri. Kalau dulu aku rasa menulis di blog ni sebagai satu escape untuk diri aku daripada kesibukan dan kekusutan dunia realiti. Tapi sekarang tidur lagi...

Post has attachment
Personalized Your Own Custom T-shirt on Printcious
I still remember those days, where I feel like to customize my own t-shirt design at local printing company nearby my house. I already done with the design and showed them on how I want my t-shirt to be. Unfortunately, the final result turned out to be diff...

Post has attachment
#RekomenFilem What Happened to Monday?
It's been awhile since kali terakhir aku review dan rekomen filem dekat blog. First Kiss Kisah Cinta Komedi Thailand  merupakan post terakhir aku berkaitan filem.  Dan baru dua hari lepas aku ada masa senggang untuk stay up layan movie lepas siapkan partial...

Post has attachment
7 Tips Berguna untuk Belajar Secara Efektif
Jadi seorang pelajar atau mahasiswa ni kadang-kadang memang stress. Terutama bila dah masuk hujung semester, macam-macam dateline kerja yang datang berduyun-duyun. Stay up setiap malam dengan mata bengkak sebab tak cukup tidur tu boleh kata macam rutin hari...

Post has attachment

Post has attachment
#CheapFlightAlert Kuala Lumpur to Penang RM40 Each Way
PRICE: RM 40/ one way RM80/ return TRAVEL DATES: May - October 2018 SUGGESTION DATES: 26 - 30 June 12 - 19, 23 - 28 July 13 - 16 August 20 -25 September 3 -10, 17 - 31 October ROUTING: Kuala Lumpur - Penang - Kuala Lumpur Penang - Kuala Lumpur - Penang HOW ...

Post has attachment
Kenapa Blogger Perlu Email Signature?
Dalam zaman yang serba moden kini, emel merupakan salah satu alternatif untuk kita berhubung. Banyak gunanya platform emel ini contohnya untuk urusan kerja, pemberitahuan jualan murah sekiranya anda melanggan emel daripada laman jualan online dan kalau nak ...
Wait while more posts are being loaded