Profile cover photo
Profile photo
Solihin Wahid
9 followers -
Give me a chance.. I will make a change
Give me a chance.. I will make a change

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
JORDAN - Kisah Ashabul Kahfi (Pemuda Gua)
Tugu Ashabul Kahfi. Mengimbau kembali detik menjejak kaki ke Bumi Jordan. Terasa diri berbalik pada sejarah zaman kenabian dan kisah-kisah yang tertulis di dalam Al-Quran. Antaranya kisah Ashabul Kahfi (Pemuda Gua). Kisah ni terdapat dalam Surah Al-Kahfi ya...
Add a comment...

Post has attachment
123
123
123
baliktembok.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Amalan Gaya Hidup Sihat
Bila bercakap tentang amalan gaya hidup sihat ni, mesti benda yg korang fikir..Joging!! Sebnarnya banyak je aktiviti-aktiviti yg boleh korg buat utk lakukan amalan gaya hidup sihat ni. Bukan hanya tertumpu pada joging semata-mata!! Tapi sebelum korg terus s...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
please share
Add a comment...

Post has attachment
Jadual Perlawanan AFF Suzuki Cup 2018!!
Kejohanan Bola Sepak Negara2 Asean iaitu Piala Suzuki AFF 2018 akan membuka tirainya tak lama lagi. Bermula tarikh 8 November hingga 15 Disember 2018. Piala Suzuki AFF yang diadakan setiap dua tahun sekali sudah memasuki edisi ke 12.  Skuad Harimau Malaya t...
Add a comment...

Post has attachment
Dapat RM10 percuma daftar dengan BigPay App!!
Apa korang boleh dapat dengan BigPay ni? 1. Kumpul AirAsia big points. 2. Dapatkan FREE Processing fee untuk pembelian tiket kapal terbang AirAsia. 3. Dapat jimatkan wang bila korang beli tiket penerbangan AirAsia. 4. Boleh mengetahui Analis Perbelanjaan ko...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Nak Buat Whatsapp Direct link dengan Mudah
Hai apa khabar.  Zaman sekarang ni majoroti kita suka menggunakan whatsapp sebagai penghubung.  Mesti korang ada perasan kan bila ramai peniaga online yang letak link dekat produk dorang dan bila kita tekan direct terus boleh whatsapp dorang. Biasalahkan, p...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded