Profile

Cover photo
Helena Vitikainen
Lived in PORI , UUDELLA , SJUNTORP , LÖDÖSE
80 followers|2,511,921 views
AboutPosts

Stream

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Ei Jumalaut kaikki otettava kiinni ja rajalle 
 ·  Translate
Laita jakoon Facebookissa Twitterissä Jaa uutinen Google+ Jaa uutinen LinkedIn+Forssassa tapahtuu, kun paikallisen ammattioppilaitoksen asuntolan parkkipaikalle on saapunut monia kymmeniä pakolaisia keppejeän kanssa hakkaamaan autoja??? Naiset ovat kauhuissaan kun tuntemattomat partamiehet hyökäävät heidänkin auton kimppuun. Lisätietoja tästä olisi mukava saada, että mitähän vittua siellä tapahtuu? Onkohan paikallisen vastaanottokeskuksen ruoka o...
2

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kodin ulkopuoliseen hoitoon on sijoitettu Suomessa paljon lapsia. Samaan aikaan sosiaalityöntekijöiden koulutus ja sijoituspaikkojen valvonta on puutteellista. Erään kriitikon mukaan suomalainen lastensuojelu ei toimi osin siksi, että vallalla on ilmiantokulttuuri ja sosiaaliviranomaisilla rajaton valta. Ja siksi, että sijoitetuista lapsista maksetaan isot rahat. Yle Newsin toimittaja Denise Wall keräsi maahanmuuttajaperheiden kokemuksia lastensu...
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Mun jyväjemmarit
7

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
On siellä eduskunnassa järjen ääntäkin .
Sari Essayah olen aina pitänyt häntä järkevänä 
 ·  Translate
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah esittää Turkin ja EU:n välisten viisumivapausneuvottelujen lopettamista. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah’n mielestä on käsittämätöntä, että Turkin viisumivapausneuvottelut on jälleen nostettu pöydälle. – Samanaikaisesti presidentti Erdogan uhkailee kuolemanrangaistuksen palauttamisella ja maan omat kansalaiset hakevat turvapaikkaa eri puolelta Eurooppaa, Essayah ihmettelee. Tos...
2

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Suvakit, maailmanhalaajat, te tekopyhät paskat

Te juotte pikkusormet pystyssä luontaistuotekaupasta ostettua vihreää teetä ja saatte henkisen epilepsiakohtauksen, kun jossain on vain aasinsilta rasismiin. Aasinsiltojahan riittää, usein muu yhteys rasismiin on pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Te olette niin ylemmyyden tuntoisia ja kerta kaikkiaan ihan toista ihmisyyden lajia kuin homo sapiens racist. Silti, teidän suvaitsevaisuutenne ei ole muuta kuin ylimielistä lällätystä ja hyvän omatunnon ostamista, että voitte sulkea silmänne ja kääntää selkänne maailman todellisilta ongelmilta. Teillähän on nyt pikku turvapaikanhakija-lemmikkinne, kyllä lemmikkinne, te ehkä ylenkatsotte ihmisiä, joilla lemmikkieläimiä, mutta te pidätte eksoottisia maahantulijoita itseänne alempina lemmikkieläiminä, joille te tarjoatte viihdykettä ja sirkushuveja. Paapotte aikuisia miehiä kuin pikkulapsia ja pidätte sitä suvaitsevaisena. Teitä ei kiinnosta edes lainsäädäntö, sillä jokaisen laittomasti maahantulleen muukalaisen ja kielteisen turvapaikkahakemuksen saaneiden perään te itkette krokotiilien kyyneleitä ja huudatte rasismia syyksi. Eräässä muinaisessa kirjassa sanotaan: "Rakasta Lähimmäisiäsi niin kuin itseäsi". Te siis olitte parantaneet maailman niin tehokkaasti, että kaikki oman maan Lähimmäiset olivat hoidettu ja autettu ja teidän piti alkaa maahantuomaan Lähimmäisiä toiselta puolen maapalloa. Näitä ihmisiä te otatte avosylin vastaan, vaikkei heidän henkilöllisyyksistään ole mitään tietoa, te mässäilette päivälehtien kuvilla kärsivistä syyrialaislapsista sotatantereella, mutta tänne tulee sotapakolaisina vain aikuisia miehiä merkkivaatteissa ja älypuhelimin. Te ette kyseenalaista heidän tarinoitaan, mutta pidätte laiskana sosiaalipummina suomalaista työtöntä ja sanotte, että hän käyttää hyväkseen sosiaaliturvaamme. Vaikka se mistä voisitte olla huolissanne on, että tänne tulee muukalaisia maailman ääreltä vain käyttämään hyväkseen sosiaaliturvaamme, ja heitä he tervehditte kuin Kristuksen Toista Tulemista.
Teillä ei ole mitään muuta juhlittavaa kuin oma tekopyhä kiiltokuva-auttaminen, on niin kovasti trendikästä hypettää haittamaahanmuuttoa ja hylätä oman maan lähimmäiset leipäjonoihin, yksinäisyyteen, paskaisiin vaippoihin. Teillä tulee vaahtoa suupielistä, kun joku ei reagoi intoonne halailla ventovieraita lähi-itäläisiä. Teidän maailmanne on utopia ja maailmankuvanne yhtä tyhjä kuin purkkapallo. Te ette näe puuta metsässä, teillä ei riitä sympatiaa omillenne, mutta kaikkea ja enemmän muukalaisille. Te ette näytä ymmärtävän, että tuette kaiken aikaa ihmissalakuljetusta ja modernia orjakauppaa. Te mahdollistatte systeemin, jossa rahan avulla pääsee turvapaikanhakijaksi ja unohdatte todelliset kärsijät, köyhät, jotka edelleen kärvistelevät pakolaisleireillä tai todennäköisesti liian köyhänä pakenemaan koko Syyriasta. He ovat siellä edelleen, ne todelliset uhrit! Teillä on tilastot edessänne minkälaisia turvapaikanhakijoita meille on tullut "Syyrian kriisin" varjolla ja te nielette kaiken. Turvapaikanhakusysteemi on läpeensä mätä ja avoimen, häikäilemättömän hyväksikäytön kohteena. Te suljette silmänne todellisuudelta ja kannustatte kaikkia maailman ihmisiä edelleen elämään ilmaiseksi maassamme, vaikka miljoona suuomalaistakin elää köyhyysrajalla ja asunnottomuus lisääntyy. Tästä te ette kuitenkaan välitä. Se ei saa teitä perustamaan fb-ryhmiä ja vaatimaan ihmisarvoista elämää suomalaisille. Ei, te halveksitte kanssakansalaisianne ja halaatte 20-40-vuotiaita miespuoleisia elintasosurffareita ja ojennatte heille oman eläkkeenne.
Mikä elämässänne oli niin pielessä, ettei teille riittänyt esimerkiksi kummilapsi kehitysmaissa, jonkun järjestön kautta?
 ·  Translate
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kehitysapua ja varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja
Nasima ilahdutti blogillaan “Humanitaarisen avun päivää varjostaa välinpitämättömyys”. Ja mikäs muu kuin meidän sydämettömien suomalaisten. Eikö tuo kansanedustaja mitään muuta keksi. Hänen vanhempansa elävät edelleen 20 vuoden jälkeen sosiaalituella, itse saa palkkansa ihmisiltä, joita avoimesti halveksii, mutta kantti kestää.
Oikein oli yksi numerotietokin mainittu: Suomi on leikannut viime vuonna 43 % kehitysavusta. Tämähän suorastaan pakotti katsomaan UMn sivuilta kehitysavun maksatukset. 2013 1,081 mrd, 2014 1,231 mrd ja 2015 1,179 mrd. Viime vuonna leikattiin siis edelliseen vuoteen verrattuna 52 miljoonaa, joka on Nasiman mukaan 43 prosenttia. Suosittelen tuolla laskutaidolla demareiden seuraavaksi valtiovarainministeriksi. (Ulkoministeriö: “Hallituksen talousarvioesityksen (2016) mukaan kehitysyhteistyöhön käytettäviä määrärahoja leikataan vuosittain 200 miljoonalla eurolla vuodesta 2016 alkaen osana julkisen talouden sopeutustoimia.”)
Suomalaiset kannattavat kehitysapua, koska jonkun gallupin mukaan yleisesti luulevat että siihen menee vuosittain parisataa vähäistä miljoonaa euroa. Jos kerrottaisiin että by the way, viimeisen kolmen vuoden aikana on annettu 3,5 miljardia, muuttuisivatkohan asenteet. Mutta eihän tällaista sovi kertoa kuten ei kehitysavun heiveröisistä tuloksistakaan.
Tästä saisi kyllä aika raflaavan ja mediaseksikkään jutun, mutta ei nyt ole aikaa kun joka tuutista tulee tärisyttävää kauhua kun jossain ehkä suunnitellaan päivähoitomaksujen korotusta tai sitten ei. Käytän tässä tällaista vanhanaikaista sanaa, vaikka näköjään oikeaoppinen termi on "varhaiskasvatuksen asiakasmaksut", ihan totta. Kun jo 0-vuotiaat ovat asiakkaita ja asiakkaat ovat aina oikeassa ja heillä on oikeus vaatia - tosin muiden maksamaa - palvelua, hyvä tulee tuostakin sukupolvesta. Tosin kasvatus kuuluu vanhemmille ja opetus kouluille, tässä ollaan menty ihan sekaisin. Yhteiskunta kasvattaa, ja ne tuloksethan on nähty jo Neuvostoliitossa ja DDR:ssä. Liittokansleri Merkel on hyvä esimerkki tuloksista.
Kun omat lapset olivat pieniä, ei ollut päivähoitoa kuin hyvin harvoille ja valituille. Päivähoitajalle meni puolet palkasta. Nyt ylin maksu on 290 eur/kk ja kun sitä on esitetty korotettavaksi 64 eurolla, köyhyys kolkuttaa keskiluokankin ovelle luisilla sormillaan. Esimerkkitapaukseksi oli otettu 2 työssä käyvää, keskim. 3.300 tienaavaa + 2 lasta. Vähän yli sadan euron korotus suistaa tämän perheen lähes perikatoon, eikä tässä kauhuskenaariossa ole tullut mieleen, että yksi lapsen asiakaspaikka maksaa tosiasiallisesti yli tonnin.
Julmasti ajatellen, lisää vaan velkaa ja maksakoot sitten nämä asiakkaat ja heidän vanhempansa lyhytnäköisyydestään. Mitäs tässä mokomasta murehditaan kun eivät hekään.
 ·  Translate
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Tämä se jaksaa naista , vaikka vanhemmatkin on elänyt 20 vuotta sosiaalirahalla 
 ·  Translate
1
Have her in circles
80 people
Scott Harry Goodman's profile photo
Gail G. Weibel's profile photo
Markku Salminiemi's profile photo
siessenblume's profile photo
Rajala Pro Shop's profile photo
Aili Nupponen's profile photo
Jouni Lahti's profile photo
warren mclachlan's profile photo
jarkko leppänen's profile photo

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
4

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Silloin ennen
 ·  Translate
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
3
People
Have her in circles
80 people
Scott Harry Goodman's profile photo
Gail G. Weibel's profile photo
Markku Salminiemi's profile photo
siessenblume's profile photo
Rajala Pro Shop's profile photo
Aili Nupponen's profile photo
Jouni Lahti's profile photo
warren mclachlan's profile photo
jarkko leppänen's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
PORI , UUDELLA , SJUNTORP , LÖDÖSE
Links
Story
Tagline
Kohtele toista niin kuin haluat itseäsi kohtelevan Lastensuojelu tilanne huolestuttaa
Collections Helena is following
Basic Information
Gender
Female