Profile

Cover photo
Helena Vitikainen
Lived in PORI , UUDELLA , SJUNTORP , LÖDÖSE
78 followers|2,555,156 views
AboutPosts

Stream

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Mikko Kärnä (kesk) ratsastaa jälleen

Päänkatkojien ja muiden ihmiskunnan vihollisten ihmisoikeuksista aiemmin huolestunut Mikko Kärnä ratsastaa jälleen. Areenana US-blogi.
Tällä kertaa rasismilla, homoilla ja islamilla. Ja totta kai konsensuksen hengessä periaatteella ”tule sinä vastaan, niin minäkin otan omat askeleeni kohti keskiviivaa”.

Kärnä noudattaa ajattelussaan metodiikkaa, jonka voimalla suuri osa Eurooppaa on kuljetettu räjähdyspisteeseen.
Heti kärkeen on todettava, että fundamentaalisen islamin suhteen ei pidä antaa mitään myönnytyksiä, sillä jokainen myönnytys on askel kohti sitä päämäärää, johon islam laajassa mitassa pyrkii.

Kärnä kertoo ensin tunteisiin vetoavasti kuinka hän heräsi homofobiastaan saatuaan ystävältään ripityksen.
Uskontokammostaan hän oppi omien sanojensa mukaan pois kokemustensa kautta. ”Kokemuksestaan” Kärnä kertoo seuraavaa:
”Islamisaatiosta varoittavia ja muslimivihaa huokuvia kirjoituksia lukiessani muistelen aina erästä tuttua muslimitutkijaa, jota avustin tekstinkäännöksissä olutpalkalla. Hän uskoi vahvasti sekulaariin valtioon, vaikka oli kellontarkka omien rukoustensa kanssa. Jos on olemassa tapakristittyjä, niin toden totta on olemassa myös maallistuneita tapamuslimeita.”

Hmmm, montako kellontarkkaa muslimia tarvitaan, että he ryhtyvät vaatimaan muiltakin kellontarkkaa pyllistelyä kohti Mekkaa?

Kärnä perustaa ajatuksensa juuri sille utopistiselle ajattelulle, jolle ei löydy vahvistusta mistään sieltä, minne muslimit ovat kulkeutuneet riittävän suurella joukolla. Kärnä ajattelee, kuten esimerkiksi ruotsalaiset suvaitsevaiset ovat aina ajatelleet. Silittelemällä ja myönnytyksiä antamalla saadaan sopu ja muslimi maallistuu. Ja lopputulos on Ruotsissa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Ranskassa jne. millainen?

Onko Kärnä koskaan vaivautunut kuuntelemaan esimerkiksi Ayaan Hirsi Alia tai Mona Walteria, todellisia islamin asiantuntijoita? Tai tutustunut huolellisesti islamin perusteisiin. Ei hän taida tietää sitäkään, että yli miljardi (1 000 000 000) maailman muslimia haluaa sharian asuinmaansa laiksi.

Siitä, millä tavalla Kärnä on selättänyt rasisminsa, ei löydy selitystä, mutta ehkä se katosi kuin tuhka tuuleen yhtä pätevän ja kokonaisvaltaisen kokemuksen kautta kuin uskontokammoisuus ja homofobia.
Kärnä kysyy kirjoituksessaan: ”Kun sivistyminen voi alkaa ainoastaan omakohtaisten kokemusten kautta, olisi meidän nyt yhdessä pohdittava, miten näitä omakohtaisia kokemuksia ja kohtaamisia voidaan tarjota mahdollisimman monelle?”

Opetushallitus, opetusministeriön alainen virasto, tietää niksit, joiden malliin Kärnä ilmiselvästi viittaa. Kempeleen viime syksyn (2015) raiskaukseen asti Opetushallituksen ohjeistuksessa kouluille luki mm. näin:

”Lasten ja nuorten ennakkoluuloihin ja rasismiin on onnistuneesti vaikutettu yksinkertaisella, mutta pitkäjänteisellä toiminnalla seuraavin askelin:
- nostetaan esille positiivisia esimerkkejä ja kertomuksia, kaikki negatiiviset kertomukset sivuutetaan ilman huomiota
- nostetaan esille esimerkkejä myönteisestä kehityksestä ja tehdään positiivisista tapahtumista näyttäviä dokumentteja ja suuria uutisia”

Muutama päivä sen jälkeen, kun afganistanilainen turvapaikanhakija oli raiskannut nuoren suomalaistytön, poisti Opetushallitus vuosien ajan jakamansa [propagandan tunnusmerkit täyttävän] ohjeistuksen.

Naivin tekstinsä Kärnä päättää näin:
”Mahdollisuuksien lisäksi tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ymmärrys siitä, että jokainen ihminen tulee kohdata ihmisenä muistaen, että ihmisiksi synnytään, mutta ihmisyyden säilyttäminen sen sijaan on valinta. Siihen tarvittava sydämen sivistys taas syntyy vain elämällä.”

Toisin kuin Mikko Kärnä, en ole koskaan potenut homofobiaa, en uskontokammoa enkä ole ollut myöskään rasisti sanan alkuperäisessä merkityksessä.
Homoja ystäviä minulla oli jo vuosia ennen kuin homous poistettiin rikoslaista, en heittänyt heitä hevon kuuseen, vaikka eräs heistä rakastui minuun ja kävi muutaman kerran käsiksi kielloista huolimatta.
Eri uskontojen edustajia on ollut kaveripiirissä siinä missä ateistejakin, jopa islamilaisista maista, kuten Pakistanista muuttaneita henkilöitä. Luokkakaverina oli iranilainen (Persia) poika ja urheiluhommissa on kisattu useiden islamilaisista maista muuttaneiden kanssa. Tyttöjä ei tosin ole koskaan kulkeutunut eteen, syyn tähän islamia tuntevat arvaavat.

Muutamat muslimituttavuudet päättyivät, kun aiemmin maallistuneista henkilöistä tuli fundamentaalisesti ajattelevia kiihkoilijoita, kuten monelle valitettavasti käy sen jälkeen, kun länsimaista hurmiota on ensin vietetty kaikilla mausteilla. Pääkoppa ei ole lopulta kestänyt sitä vapautta, jota länsi on tarjonnut.

Tataareista höpöttäminen ei ole tässä yhteydessä relevanttia, koska tataarit muodostavat poikkeuksen Lähi-idän ja Afrikan sarven asukkaisiin nähden.
Tataarit sopeutuivat, Lähi-idän ja Afrikan sarven ”sankarit” ovat tehneet pääosin jotain muuta.

Kerrottakoon kuitenkin, että olen kitannut kaljaa tataarien kanssa useaan otteeseen, mm. saman tataarin, jonka kanssa Matti Apunen on pelannut jalkapalloa ja joka oli parisuhteessa Ylen ajankohtaistoimittajan kanssa.
Olen myös istunut useaan otteeseen iltaa olutta ja viiniä nauttien tataarin kanssa, joka vietti (viettää?) yhteiseloa maahanmuuttokriittisten veteraanien hyvin muistaman Maila-Katriina Tuomisen (Aamulehti) kanssa.
Viimeisen kerran tataarin ja kolme muuta ihmistä kohdatessani eräässä yksityisasunnossa paikalla oli myös Tuominen. Vakavia ja mukavia puhuttiin eikä kenenkään verenpaine noussut normaalista muusta syystä kuin alkoholista johtuen.

Jos Mikko Kärnä haluaa leikkiä pyhimystä ja saarnata suvaitsevaisuutta, oikea osoite on Lähi-itä, Afrikan sarvi tai Afganistan. Suomalaisten opastaminen suvaitsevaisuuden ja sydämen sivistyksen saralla on melkoinen rimanalitus Kärnältä. Ei sinänsä yllätä hänen viimevuotisen ”ihmisoikeus”-kiivailunsa jälkeen.
 ·  Translate
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Empä olisi osannut paremmin pukea ajatuksiani sanoiksi, hyvä Ville 
 ·  Translate
”Suomen Vastarintaliike” on kuin taivaan lahja – kaikille niille, jotka tavoittelevat mahdollisimman monikulttuurista yhteiskuntaa. Räikeän natsistinen ryhmittymä, joka avoimesti ihannoi väkivaltaa ja…
2

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kannattaa lukea

Professori Timo Vihavaisen uusimman kolumnin koskien kansallisuusaatetta, EU:n ylivaltaa ja hallisemattoman maahanmuuton aiheuttamaa radikaalia varaa itsenäiselle oikeusvaltiolle. Juttu on aika pitkä, mutta kannattaa lukea.
Ne tosin eivät lue, joiden pitäisi. Ja kyllä: Tarkoitan paitsi punavihreitä myös välinpitämättömiä kansalaisia ja maltillisia sosialidemokraatteja sekä keskustan ja muka-oikeiston aivopestyä kukkahattuväkeä.

Kas näin tämä Helsingin yliopiston viisas professori (viisaus on kokemuksen jalostamaa älyä):

Isänmaa ja kansalainen

Isänmaa ja itsekkyys

Presidentti Niinistö kävi hiljattain Yhdistyneissä kansakunnissa tuomitsemassa nationalismin, eli siis juuri nuo kansakunnat, kuten joku sarkastisesti huomautti.
On kiinnostavaa nähdä, tullaanko tuon organisaation nimi jossakin vaiheessa muuttamaan Yhdistyneiksi kansoiksi. Näyttää siltä, että monella olisi siihen hyvää halua. Veikkaan kuitenkin, etteivät ns. takapajuiset maat tule tähän hevin suostumaan. Tuskin niitä nykyään edes voidaan siihen pakottaa.
Eräissä kehittyneissä maissa sen sijaan on yhä hallitsevampaan asemaan päässyt sellainen internationalismin laji, joka pyrkii mitätöimään kansakunnan merkityksen ja koko kansallisuus (peri)aatteen.
Nationalismi oli, kuten tiedetään, suunnilleen Ranskan vallankumouksesta lähtien yksi ihmiskunnan ja nimenomaan sen edistyneimmän osan tärkeimpiä aatteita.
Kyseessä oli ennen muuta suuri vapausprojekti, jossa ne kansat, joiden intressejä aiemmin oli rankaisematta sorrettu, nostivat päänsä ja pyrkivät hankkimaan itsemääräämisoikeuden, itsenäisyyden.
Tässä matoisessa maailmassa harva asia voidaan toteuttaa puhtaana niin, ettei siihen liity väistämättömiä sivuvaikutuksia, jotka ovat vähemmän toivottavia.
Ylpeä vapaudelta kalskahtava sana kansalainen, citoyen, ei merkinnyt sellaista vapautta, joka oikeutti mielin määrin tekemään mitä huvittaa, auktoriteeteista välittämättä. Sellainen ”vapaus” tunnetaan Venäjällä nimellä volja ja se oli tunnusomaista vaikkapa Pugatšovin kapinalle ja sittemmin vuoden 1917 riehunnalle. Meilläkin on jälleen ilmaantunut primitiivisiä aineksia, jotka ovat tämän ihanteen omaksuneet.
Kansalaisella oletettiin olevan myös velvollisuuksia, vieläpä erittäin ankaria. Niinpä joka miehestä tehtiin tarpeen tullen sotilas, vaikka hän olisi kaikin mokomin halunnut olla vaikkapa suutari, viljelijä tai opettaja. Naisia tämä toki ei koskenut, joten tasa-arvo, égalité jäi korkeintaan puolinaiseksi. Mutta eihän tämä maailma voi täydellinen olla.
Eipä nationalismi, kuten eivät muutkaan suuret tuon aikakauden vapausaatteet mitään paratiisia tuoneet mukanaan. Kansakunnat tosin vapautuivat muiden välittömästä ja mielivaltaisesta sorrosta, mutta tasa-arvo ja veljeys, mitä tarkoittaneekaan, edellyttävät vielä paljon muuta toteutuakseen.
Sitä paitsi sodat, jotka jonkin aikaa jo olivat olleet sivistyneesti rajoitettuja, yhteiskunnan hylkiöiden hoitaessa likaisen työn, tuppasivat nyt paisumaan totaalisiksi.
Samuel Johnson muistaakseni sanoi, että ihmisille olisi parempi olla vankilassa kuin palvella Englannin kuninkaallisessa laivastossa. Vankilassa hänellä oli miellyttävämpi ympäristö, parempi ruoka ja jopa parempaa seuraa.
Jopa Englanti joutui myös aikanaan mobilisoimaan suuria armeijoita yleisellä väenotolla, mutta yleisesti ottaenhan se saariasemastaan johtuen säästyi militarisoinnilta. George Orwell vakuutti, että sitä englantilaiset inhosivat spontaanisti. Heillä oli siihen varaa.
Yhtä kaikki, kansallisvaltiot olivat Euroopan suuren nousun moottoreita ja niihin kohdistettiin ihmisten jaloimmat tunteet, usein antiikin kansalaishyveisiin viitaten dulce et decorum est, pro patria mori…
Tämä uudenlainen altruismi meni yllättävän hyvin kaupaksi, vaikka älymystö kaikissa maissa yritti toppuutella menemistä tolkuttomuuksiin. Mutta niitä ei voinut välttää, kun massat olivat liikkeellä. Maailmansodan lopettaminen ilman kostoa, vääryyttä ja väkivaltaa oli mahdotonta ja niinpä saman kertaaminen kävi välttämättömäksi. Siinähän sitä tulosta sitten syntyikin.
Joka tapauksessa kansallisvaltiot katsoivat itselleen kuuluvan vallan täyteyden, plenitudo potestatis.
Kuten sanottiin, Englannin parlamentti saattoi vaikka määrätä kaikki punatukkaiset tai joka toisen heistä hirtettäväksi. Ainoa mitä se ei voinut tehdä oli määrätä mies muuttumaan naiseksi.
Tämä ei enää ole enää missään mielessä meidän aikaamme, kuten voidaan havaita. Kansainvälinen oikeus rajoittaa kansakuntien ja niitä edustavien valtioiden suvereniteettia ja sitäkin enemmän sitä rajoittaa Euroopassa ylikansallinen yhteisö, EU.
Ei ole mikään salaisuus, että EU kahlitsee jäsentensä toimintavapautta ja estää niitä toteuttamasta kansallisia intressejään. Sen sijaan se vannoo ylikansallisen globalisaation nimiin.
Tilanne on uusi ja erikoislaatuinen. EU:n jäseniksi liittyneissä maissa kansalaisilla ei käytännössä ole paljoakaan mahdollisuuksia vaikuttaa omiin asioihinsa. Ne päätetään niin ylhäällä, että kansalaisen nimen voisi yhtä hyvin korvata alamaisella.
Toki EU pyrkii ajamaan omaa etuaan kokonaisuutena, ymmärtäen sen taloudelliseksi. Niinpä jäsenmaista voidaan ja pitääkin huoleti tappaa sellaiset talouden alat, jotka menestyvät paremmin muualla. Saman logiikan mukaan yhteisöön on otettava miljoonittain yhä uusia kansalaisia, jotka pitävät talouden huimapyörän liikkeessä. Työttömyyttä voidaan ja pitääkin samaan aikaan sietää verrattain paljon.
Unionin yhden osan kannalta tämä saattaa merkitä aivan samanlaista orjuutta kuin oli aikanaan kuuluminen imperiumeihin, jotka vähät välittivät vähemmistökansallisuuksien oikeuksista.
Asiasta on meillä pohjolassakin laajaa kokemusta aina hamalta Kalmarin unionin ajoilta saakka. Silloinhan Tanskasta tuli keskusvaltio, jonka eduille muiden intressit oli alistettava. Niinpä unionin purkamiseksi jouduttiin käymään ns. unionisotia.
Ruotsi kuitenkin vapautui, mutta Suomen vapautumiseen meni vielä hyvän aikaa. Eipä ollut vielä kansallisuusaatekaan kehittynyt, mutta sen herääminen sitten aikanaan, ainakin jossain mielessä, oli varmastikin väistämätöntä.
Suomi luotiin aikanaan itsekkäistä syistä, vaikka ei vailla Venäjän imperiumin suosiollista apua. Kansakunnan omana tarkoituksena ei kuitenkaan ollut imperiumin palveleminen, vaikka sen välttämättömyys voitiin ja kannatti jossakin mielessä tunnustaa. Vielä vähemmän kansakunnan tarkoituksena oli keskittyä auttamaan ihmiskuntaa yleensä muutoin kuin kehittämällä omaa kulttuuria ja elämänmuotoa, joka saattoi tarjota esikuvan muillekin.
Piispan titteliä kantava henkilö, joka tosin välttää koskettelemasta uskonnollisia kysymyksiä, kirjoittaa tänään Helsingin Sanomissa siitä, miten isänmaanrakkaus Suomessa uhkaa kaventua itsekkyydeksi.
Tämä tarkoittaa näköjään sitä, että suuri osa suomalaisia katsoo Suomen, kansakunnan ja valtion olevan tarkoitettu palvelemaan nimenomaan suomalaisia, jollaisia ovat myös vähemmistökieltä puhuvat kansalaiset.
Mikäli joudutaan tilanteeseen, jossa valtio lakkaa syystä tai toisesta ensisijaisesti keskittymästä omien kansalaistensa asian edistämiseen ja alkaa tasa-arvoisesti jakaa heidän tuottamaansa varallisuutta kaikille niille, jotka kehtaavat sitä tulla vaatimaan, ei se enää täytä tehtäväänsä kansallisvaltiona.
Tämähän todella tarkoittaa käytännössä tilannetta, jossa muukalaisia suositaan ja suomalaisia siis vastaavasti sorretaan suomalaisten omassa maassa. Tämä on vastoin kansallisvaltion perusideaa.
Mikäli osoittautuu, ettei asiaan edes lainkaan voida vaikuttaa oman maan Euroopan unionissa omaavien prerogatiivien puitteissa, on kysymys vapauden menettämisestä.
Tilanne on koko kansallisvaltion periaatteen kannalta hyvin vakava. Valtio odottaa kansalaisiltaan solidaarisuutta, verojen maksamista ja miehiltä jopa tarvittaessa henkensä uhraamista sen puolustamiseksi.
Mikäli yhä suuremmat joukot kokevat, että tämä tilanne on epäoikeudenmukainen, voivat seuraukset olla vakavia. Tätä asiaa ei voi muuksi muuttaa millään mielenosoitusmarssilla. Niillä kyllä voi sen sijaan kärjistää vastakkainasettelua, minkä ymmärtämisen ei pitäisi olla kovin vaikeaa.
Piispa Vikström ei ymmärrä tai ole ymmärtävinään sen symbolisen käyttäytymisen merkitystä, joka näkyy isänmaallisten symbolien käytössä hallitsematonta siirtolaisuutta vastustettaessa. Jopa hallituksen piirissä otaksutaan näköjään, että noudatettu politiikka on sinänsä moitteetonta ja että ongelmana ovat vain asenteet ja ”vihapuhe”. Eipä siinä sitten muuta kuin kyhäämään nippu kieltoja ja marssimaan yhtenä suuresta joukosta, omaa voimattomuutta alleviivaten.
Tuokoon nyt taas kerran sanotuksi, että en ymmärrä enkä hyväksy siirtolaisongelman vähättelyä ja tulkintoja, joiden mukaan ongelmana on vain empatian puute ja itsekkyys.
Ilman tiettyä kansallista itsekkyyttä ei ole Suomen kansakuntaa ja ilman kansakuntaa olemme pian tilanteessa, jossa röyhkeimmät määräävät ja jossa kantakansallisuuden edustajille jää vain maksumiehen osa ja jossa vieraat jälleen määräävät siitä, mitä maassa tehdään.
Hallituksen edustajilta voisi edellyttää sen verran älyä ja selkärankaa, etteivät he menisi kaikenkarvaisiin radical chic-aineksen masinoimiin mielenosoituksiin mukaan. Sellainen antaa viestin, että ne, jotka vastustavat kansakuntia ja puuhaavat kansojen yleistä sulattamista, hallitsevat myös politiikkaa.
Ehkä he hallitsevatkin.
Mutta näen erittäin vakavana vaarana sen, että nykyinen tilanne kehittyy paljon pahemmaksi, mikäli kansalta puuttuu uskottava vaihtoehto. Sellaisesta puhumisenkin kriminalisointi olisi ehkä se kaikkein tuhoisin teko, minkä vallanpitäjät voivat heidät valtaan äänestämälleen kansalle tehdä.
 ·  Translate
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kokemäen joki 
3
Sari Neidonhelmi's profile photoHelena Vitikainen's profile photo
2 comments
 
Kiitos 

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
KOMMENTTI | Päätoimittaja Matias Turkkila kommentoi viikonlopun mielenosoitusta ja sen jälkipyykkiä. Perjantaiaamu, 23.9. Iltalehden toimittaja Kreeta Karv
2

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
6
Mirja Kuivalainen's profile photo
 
Ihana kuva ja ajatus,hyvää alkavaa viikkoa.
 ·  Translate

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
”Suomen Vastarintaliike” on kuin taivaan lahja – kaikille niille, jotka tavoittelevat mahdollisimman monikulttuurista yhteiskuntaa. Räikeän natsistinen ryhmittymä, joka avoimesti ihannoi väkivaltaa ja…
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Salon joki 
3

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Ulkomaalaistaustaiset puukottivat hengenvaarallisesti miestä Turussa! Uhri selvisi pienin vammoin, mutta poliisin mukaan puukotus olisi v...
1

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Minulta kysyttiin lauantaina, olenko mielenosoituksessa, koska siellä on ”ihan kaikki”. En ollut. Ensinnä lepäsin, jotta jaksan taas ensi viikolla hoitaa kaikki arjen asiat. Toisekseen minusta rasismia vastaan mielenosoittaminen on sama kuin osoittaisi mieltä huonoa säätä vastaan. Kaikkihan rakastavat aurinkoa.

Lauantaiaamun Hesarin Vieraskynässä Porvoon hiippakunnan piispa Björn Vikström oli ylentänyt itsensä saarnastuoliin ja sieltä käsin hutki meitä suomalaisia kristittyjä molemmille poskille olan takaa. Poliittisluontoisessa saarnassaan hän julisti, että isänmaanrakkautemme on kaventunut itsekkyydeksi, viittasi Adolf Eichmaniin ja totesi vielä kauniiksi lopuksi, että suomalaisten ihmisoikeuksille annetaan suurempi ihmisarvo.

Ajettiin miehen kanssa laittamaan kesämökkiä talviteloille, jotta voidaan nauttia siitä myös ensi kesänä koko kiinteistöveron edestä. Iltalehdestä luin, miten kirjailija Tervo jatkoi siitä, mihin viikko sitten Hesarissa lopetti. Ollaan autistisia rasisteja ja meillä on verta käsissämme. Tätä sanomaa hän nyt levittää kaikissa medioissa ja tämän hän on ilmeisesti kirjannut uusimpaan teokseensa.

Sitten kuulin, että poliittiset hyeenamme ovat löytäneet tiensä tuoreelle haaskalle. En ymmärrä, mitä esimerkiksi hallituksen istuvat ministerit tekivät lauantain mielenosoituksessa, sillä heillä on ylin päätöksentekovalta ja lisäksi ministeriys on arvovaltainen instituutio, eikä mikä tahansa duuni.

Yle ehätti infoamaan ainakin Saksan ja Itävallan medioita, että meillä täällä Suomessa osoitetaan mieltä äärioikeistoa vastaan, koska se oli murhannut yhden ohikulkijan, joka siis kuoli pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin. Oikeuslääkäri ei ehtinyt kuolinsyytutkimuksiaan suorittaa sillä Yle teki sen jo heidän puolestaan ja julkisti tuloksen ulkomaita myöten. Myös tuomioistuimen työ tuli tehtyä siinä sivussa.

Minä kävin sienessä ja sain läjän limanuljaskoita. Tein niistä kastikkeen. Lämmitin saunan.

Nyt on sunnuntai-ilta. Huomenna alkaa maanantai ja arki.

Miten kivaa onkaan lähteä ahkerana tuottamaan veroeuroja, joilla voimme mahdollistaa kirkon toimintaa, tukea kulttuuria, maksaa Ylen toiminnasta sekä korkeita palkkoja ministereille ja poliitikoille.
 ·  Translate
2
Jouni Lahti's profile photoHelena Vitikainen's profile photo
2 comments
 
Onneksi on ollut lämmin aurinkoinen syksy ja kaunis ruska-aika parhaillaan

https://plus.google.com/photos/101010441746075602584/albums/6334386294393933825/6334386296276811474
 ·  Translate

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kenen joukoissa seisovat hymyilevät kokoomusministerit?
Kokoomuksen ministereille Orpo, Risikko ja Grahn-Laasonen, seuraavassa on listaa siitä, keiden joukoissa seisoitte eilen 24.9.2016 Helsingissä.
Veikkaan, että ensi kevään kunnallisvaaleissa Kokoomus menettää kannatustaan kaikkialla muualla paitsi ehkä ei Helsingissä, jossa asuu nähtävästi Suomen typerin väki, toki monta fiksuakin.
Uskon, että melko monen vielä edellisvaaleissa Kokoomusta äänestäneen mitta täyttyi viimeistään eilen, jos ei täyttynyt jo siinä vaiheessa, kun Orpo päästi saatanan Suomeen ja siirtyi samaan petiin punavihreiden kanssa.
2011: Anarkistit räjäyttivät VR:n ratavaihteen, joka johti koko junaliikenteen seisahtumiseen.
2011: Musta Pispala – festivaalin yhteydessä anarkistit mm. sotkivat Tampereen kaupungin virastotalon seinät, polttivat digitaalisen mainostaulun, rikkoivat näyteikkunoita ja polttivat autonrenkaita kadulla.
2012: Äärivasemmisto hyökkäsi väkivaltaisesti Vastarintaliikkeen kulkueen kimppuun Tampereen vaalitorilla.
2013 Espoossa hajotettiin lukuisten pankkiautomaattien näytöt 18-19.8. välisenä yönä. Antifasistit ilmoittautuivat tekijöiksi.
2013: Kuokkavieraat: äärivasemmiston järjestämässä Itsenäisyyspäivänä - mielenosoituksessa loukkaantui toistakymmentä poliisia, poliisihevoset hakattiin avohaavoille.
2014: Anarkistit yrittivät estää bussiliikennettä
2014: Anarkistit pahoinpitelivät kokoomuksen kansanedustajan Lahdessa.
2014: Anarkofeministi Suvi Auvinen kirjoitti Twitterissä: ”Jos jotain leikataan, niin Stubbilta pää!”
2014: Anarkistit hyökkäsivät metalliputkien kanssa Vastarintaliikkeen katupartion kimppuun ja heittelivät ihmisiä kivillä.
2014: Kiekkovieraat: anarkistit riehuvat itsenäisyyspäivä, seurauksena noin 100 000 euron vahingot ja 13 pidätystä.
2014: Perussuomalaisten toimiston ikkunat rikottiin
2014: Perussuomalaisten toimiston ikkunat rikottiin
2014: Perussuomalaisten toimiston ikkunat töhrittiin
2015: Perussuomalaisten toimiston ikkunat rikottiin
2015: Perussuomalaisten toimiston ikkunat töhrittiin
2015: Perussuomalaisten toimiston ikkunat töhrittiin
2015: Perussuomalaisten toimiston ikkunat rikottiin
2015: Anarkistit hakkasivat kokoomusbussin etulasia – poliisi tarvittiin paikalle
2015: Stubbin koti äärivasemmiston ilkivallan kohteena.
2015: Musta Pispala –festivaalin aikaan anarkistit sotkivat spray-maalilla paikkoja ja heittelivät kivillä poliiseja ja autoja. Sammon Turkiksen ikkunat rikottiin.
2015: Tampereella Rajat Kiinni –mielenosoituksessa äärivasemmistolaiset pahoinpitelevät usean henkilön voimin vammaisen miehen mm. potkimalla päähän, mieheltä varastetaan kännykkä.
2015: Helsingissä Rajat Kiinni –mielenosoituksessa äärivasemmistolainen hyökkäsi lavalle ja heitti puhujan päälle nestettä.
2015: Rajat Kiinni –mielenosoituksessa Turussa isokokoinen äärivasemmistolainen mies löi naista.
2015: Satoja äärivasemmistolaisia häiritsi 612-soihtukulkuetta. Ihmisten joukkoon heitettiin ilotulitteita ja soihtuja, kivillä heitettiin sekä kulkuetta että poliisia. Ainakin yhdelle osuman saaneelle tuli hoitoa vaativia vammoja.130 anarkistia otettiin kiinni ja 30 syytetään rikoksista.
2016: Äärivasemmistolaiset heittivät katupartio Soldiers of Odinin päälle nestettä.
2016: Anarkistit polttivat Securitaksen autot.
2016: Äärivasemmisto poltti kuusi autoa ja kaivinkoneen Myllypurossa.
2016: Raju tuhopoltto (useita linja-autoja tuhoutui) Vantaalla paljastui luultua vaarallisemmaksi: viisi bussinkuljettajaa pelastui täpärästi. Eläinaktivistit ovat kertoneet sytyttäneensä tulipalon, jossa palavaa materiaalia lensi bussivarikon katolle.
2016: Anarkistit tuhosivat kahteen kertaan Soldiers of Odinien kerhohuoneen Tampereella aiheuttaen kymmenien tuhansien eurojen vahingot.
2016: Musta Kallio – anarkistitapahtumassa mellakoitiin ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja, jonka jälkeen anarkistit uhkailivat poliisia kostolla.
2016: Rajat Kiinni – mielenosoituksessa äärivasemmistolaiset heittivät ihmisiä pulloilla ja kivillä.
2016: Suomi Ensin – mielenosoituksessa Helsingissä anarkistit kävivät ohikulkijoiden kimppuun.
2016: Suomi Ensin – mielenosoituksessa Helsingissä vastamielenosoittaja löi naista kasvoihin.
2016: Suomi Ensin – mielenosoituksessa Helsingissä anarkisti hyökkäsi poliisilinjan läpi ja löi järjestäjää. Järjestäjiä päin räittiin ja häirittiin kovaäänisesti. Mielenosoittajista tehtiin perätön rikosilmoitus, joka peruttiin, kun tapaus paljastui valheeksi.
2016: Anarkistit kävivät Ylen kuvaajan kimppuun mielenosoituksessa.
2016: Äärivasemmistolainen uhkasi Yle Oulun toimittajaa Pyhäjoella.
2016: Aktivistit heittelivät kivillä ja polttivat poliisiauton Pyhäjoella.
2016: Turussa paloi 20 bussia varikkopalossa. Poliisi epäilee tuhopolttoa, yksi henkilö on otettu kiinni.
Toinen, valovuoden pituinen lista löytyy niistä rikoksista, joita turvapaikanhakijat ovat tehneet raiskatessaan ja ahdistellessaan naisia ja tyttöjä, ja kuten tiedetään, tekojen joukkoon mahtuu myös yksi tappo ja tapon yritys Kajaanissa.
Jos mukaan otetaan muiden muslimimaista saapuneiden miesten kuin turvapaikanhakijoiden rikokset, muuttuu lista entistä verisemmäksi useiden murhien ja raiskausten myötä.
Ja Kokoomus vaahtoaa yhdessä vihervasemmiston ja median kanssa vihapuheesta!!
Missä vaiheessa edes yksi kokoomuslainen normaalipattereilla käyvä kansanedustaja saa suunsa auki? Vaikeneeko kokoomusväki puheenjohtajan koston pelossa? Vai seisooko puolueen eduskuntaryhmä tanakasti ministeriensä takana, tekivät nämä mitä hyvänsä typeryyksiä?
PS. En ole yllä olevan listan laatija, lainasin sen fb-kaverin seinältä. En edusta mitään listalla mainittua järjestöä tai epämääräistä ryhmittymää. <- pakko mainita, että leimakirves ei heilahda

Heikki Porkka 
 ·  Translate
4

Helena Vitikainen

Shared publicly  - 
 
Kokoomuksen bileistä käsittämätön härdelli – kamerat takavarikoitiin, sitten alkoi kaatuilu - Suomen Uutiset
https://www.suomenuutiset.fi/kokoomuksen-bileista-kasittamaton-hardelli-kamerat-takavarikoitiin-sitten-alkoi-kaatuilu/
 ·  Translate
Kokoomuksen hurjaksi äityneistä juhlista kantautuu lisää outouksia. MTV3 uutisoi ensin kansanedustaja Tapani Mäkisestä, joka otti sosiaali- ja terveysminis
5
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
PORI , UUDELLA , SJUNTORP , LÖDÖSE
Links
Story
Tagline
Kohtele toista niin kuin haluat itseäsi kohtelevan Lastensuojelu tilanne huolestuttaa
Basic Information
Gender
Female