Profile cover photo
Profile photo
Agar-agar Kering AdamShoppe
22 followers -
Pakar Agar-agar Kering dlm btk potongan tradisional, acuan & gubahan
Pakar Agar-agar Kering dlm btk potongan tradisional, acuan & gubahan

22 followers
About
Agar-agar Kering's posts

Post has attachment
AGAR-AGAR KERING ADAMSHOPPE ~ Memories In Bite ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~                                                                      Memories In Bite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kami ...

Post has attachment
BEROPERASI SEPERTI SEDIA KALA
Bismillah hirrahmanirrahim.... Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera... Alhamdulillah. Agar-agar Kering Adamshoppe masih diberi kekuatan untuk meneruskan operasi di saat ekonomi negara agak goyah ni. Alhamdulillah. Dengan new logo launching, alhamdulillah...

Post has attachment
Kesan Keputihan Miss V
Bismillah hirrahmanirrahim...

Keputihan merupakan penyakit dimana Miss V mengeluarkan cairan yang berlebihan. Keputihan dapat digolongkan ke dalam dua bahagian iaitu keputihan normal atau fisiologis dan keputihan abnormal atau patologis.

Keputihan normal ...

Post has attachment
KELAS HANDS-ON GUBAHAN AGAR-AGAR KERING ADAMSHOPPE
Bismillah hirrahmanirrahim... Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera.... Sungguh... Semakin tak menang tangan.... Selepas berbincang dengan En. Hubby, kami decide nak buat kelas. Dengan harapan, boleh submit order-order yang kami terima kepada bakal-bakal ...

Post has attachment
WAAAAAAAAAAAAAAAANGINYA!
Bismillah hirrahmanirrahim... Haish.... bau macam ikan kering... busyuk masyam lah! Tak kan tak mau cari solution. Tera dok anak dara lagi ni, pekong bau sendiri ja... Nanti dah kahwin, tak kan setiap kali suami hint, nak masuk toilet dulu. Tu x kira lagi b...

Post has attachment
DI MANA KITA?
Bismillah hirrahmanirrahim... Jom kita check diri kita dan rakan - rakan taulan kita. Adakah sehabis melahirkan anak haidkonsisten tanpa skip? Penjagaan faraj dan rahim yg betul...  Sihat yang betul sehabis bersalin, haid akan datang dengan tepat setiap bul...

Post has attachment
RAWATAN MERUANG
Bismillah hirrahmanirrahim... Thanx sesangat sudi menjengah blog aku yang x seberapa mana ni... Hari ni, aku nak letakkan sedikit panduan untuk meruang dulu...  KENAPA MERUANG? Meruang ni penting untuk keluarkan apa yang tak patut ada dalam vagina kita. Nam...

Post has attachment
**
Bismillah hirrahman nirrahim... Lama sangat rasanya tak menulis... Macam-macam dugaan yang menimpa sampaikan Mama ambik tempoh bertenang dengan agak lama. Menumpukan sepenuhnya perhatian kepada keluarga, perniagaan. Mama dah tak kerja legal firm dah... Panj...

Post has attachment
**
Perbezaan Agar-agar Kering Utara & Agar-agar Kering Selatan : Gula Sakarin vs Batu Penasila February 8, 2014 at 4:52pm Ada yg familiar dgn nama gula sakarin @ Gula Jerman @ Ibu Gula? Kebanyakan industri makanan ringan menggunakan gula tersebut malah ada yan...

Post has attachment
Pink-purple

Gubahan Agar-agar Kering AdamShoppe

Sesuai sbg buah tangan, hantaran perkahwinan, akad nikah & pertunangan
PhotoPhotoPhoto
16/02/2014
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded