Profile cover photo
Profile photo
Institutul de Marketing
111 followers -
Cel mai complex program de training de marketing certificat international
Cel mai complex program de training de marketing certificat international

111 followers
About
Posts

Post has attachment
Ultimele locuri la cursul practic de joi si vineri, 26 şi 27 aprilie! să afli ce nu poţi învăţa singur online! Curs practic cu probleme rezolvate pentru campanii de #marketingonline mai eficiente! http://snip.ly/F7ql.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu ratati marti, 20 martie, de la ora 15 ora Romaniei webinarul oferit de Chartered Institute of Marketing (CIM) si Malcolm McDonald, Academic Advisor la Oxford College of Marketing, care va explica cum pot companiile sa creeze o propunere de valoare masurabila.
Add a comment...

Post has attachment
Care este reţeta succesului pentru a exporta branduri româneşti din Germania până în Chile? Care sunt ingredientele marketingului "Made in Transylvania"? Un interviu cu un profesionist de marketing din Reghin de la IRUM​,care ştie să ţină alături o echipă motivată şi ambiţioasă.
Add a comment...

Post has attachment
Cum de ajută un curs de #marketing certificat internaţional şi de ce să urmezi programul de training în evaluare de marketing Mastering Metrics?
Add a comment...

Post has attachment
Cum creşteţi eficienţa iniţiativelor de #customer experience? Câteva ponturi şi recomandări de la colega noastră +Oana Sav. Pe cei interesaţi de training certificat în Customer Experience îi aşteptăm la cursul nostru acreditat CIM. http://snip.ly/biaj.
Add a comment...

Post has attachment
#marketingresources leverage. New Moon, new approach, new initiatives.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Miercuri, 28 februarie, de la ora 18:00, va invitam la seara deschisa in care va fi prezenta Ana Poiana, Channel Marketing Manager la Antena TV Group, care a absolvit cu succes modulul Mastering Metrics, program de training care poate fi parcurs independent, intr-o certificare de scurta durata sau in programul avansat Diploma in Professional Marketing.

Programul de training Mastering Metrics este singurul program de training avansat in evaluare de marketing certificat international Chartered Institute of Marketing (CIM) cu suport si tutori din Marea Britanie, care sprijina profesionistii de marketing sa analizeze si sa gestioneze date de marketing pentru a lua decizii eficiente.

Modulul este concentrat pe intelegerea rolulului indicatorilor de performanta de marketing in cadrul unei organizatii. Cursantii vor putea aprofunda si exersa diverse tehnici de evaluare, monitorizare si masurare pentru a ajuta organizatiile sa ajunga la noi perspective si decizii strategice.

Pentru ce interesati de alte variante de training, vom prezenta pe scurt si cele mai noi cursuri de la Oxford College of Marketing- Digital Strategy, Customer Experience, Digital Marketing – iar Ana va raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de programele de certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing si Oxford College of Marketing.

Intalnirea va avea loc la sediul IntegralEdu, Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Punct de reper: Piata Romana, vis-a-vis de coloane, intre Farmacia Catena si Marshal Tourism.

Accesul este gratuit. Va rugam sa confirmati participarea la info@institutuldemarketing.ro pana cel tarziu , sau sa va inscrieti in formularul de aici.

https://www.institutuldemarketing.ro/calendar/de-ce-sa-urmati-un-curs-de-certificare-in-evaluare-de-marketing/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Workshop de strategie digitală cu concentrată pe automatizare de #marketing şi #customerrelationshipmarketing azi lde la ora 14.00 la Institutul de Marketing cu Gia Sc, Sidica Ciorabai, absolvent al modulului de strategie digitală certificat CIM - The Chartered Institute of Marketing şi practician pasionat de social media şi tehnologie. https://www.institutuldemarketing.ro/calendar/digital-strategy-workshop-3/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Care ar trebui sa fie prioritatile oamenilor de marketing in 2018? Care sunt cele mai frecvente greseli si capcane? De ce ajungem sa comunicam artificial si fara impact? Un interviu cu un CEO care pune punctul pe i in legatura cu marketingul si oamenii de marketing la punct. Realizat de Magda Gheorghita cu Alina Stepan de la Ipsos Romania.
Add a comment...

Post has attachment
Cum punem cap la cap datele de marketing relevante?
Pregătiţi-vă la singurul curs de analiză şi evaluare de marketing acreditat internaţional. http://snip.ly/niorz
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded