Profile cover photo
Profile photo
Marlia Azizan
About
Marlia's posts

Post has attachment
Makanan Kucing FREE!
Halu... siapa peminat kucing,  nah pergi terjah website Whiskas ni sekarang untuk dapatkan makanan free si bulus anda. Bukan susah mana pun, cara-caranya adalah 1. Login web di bawah ni Whiskas PERCUMA 2. Selepas itu tekan butang kuning "Saya Nak" 3. Websit...

Post has attachment

Post has attachment
this is so superb

Post has attachment
Beaauty and the Beast 2017
Siapa dah tengok? Angkat tangan!!! Ahkak dah tengok 2 hari lepas dan ahkak bagi 3/5. Why? Beauty and the Beast adalah satu fairy tale yang sangat indah. Fairy tale yang semua gadis idamkan. Hidup susah, lepas tu jumpa beast yang baik, redho dengan harapan a...

Post has attachment
Tiket Wayang TGV cuma RM10
Yer.. agak jakun sebenarnya bila dapat tahu boleh tengok wayang dengan hanya RM10. Serious murah tau tak. Ceritanya begini, ahkak ni lama giler tak tengok wayang. Cerita best ke tidak ke, Abang Magique kata tak worth it, membazir mahal sangat. Mana tidaknya...

Post has attachment
5
    Been silent for so long. Busy with my life
to be a better person for my parents and myself of course.   Alhamdulillah, after 5 years,   I am one of Mass Communication graduate now. Kalau
takda sokongan husband, parents, sibling and all my study mates, p...

Post has attachment
Batik Cotton Blouse SALE!
Hey!   Magique Closet ada Merdeka Sale untuk
Khadeeja Blouse!   Normal price RM79 tapi sekarang offer 10% OFF Material cotton batik yang confirm tak
panas dan sangat selesa untuk di pakai. Jangan risau , labuh menutupi punggung.
Untuk measurement sila refer...

Post has attachment
SHOPPING SALES TIPS TO AVOID WASTING MONEY
It is known that anyone will go crazy
when we hear the word sale as we know that we can save a few bucks while
shopping our favourite items Tell me who doesn’t like shopping especially   during SALES? Masya Allah, at the moment if
we able to but only RM 10 ...

Post has attachment
Juara AJL 29 - Apa Khabar by Joe Flizzow + SonaOne
Banyak sangat yang tak puas hati lagu ni Juara. Pada aku, simple.. mereka memang layak. Kalaula mereke berdua ni menang vokal terbaik, maknanya memangla something wrong dengan Juri. Dayang was superb and she deserved it.   While persembahan terbaik , yes Mo...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded