Profile cover photo
Profile photo
Fatin Farhanah
77 followers
77 followers
About
Fatin Farhanah's posts

Post has attachment
Mee Besen Original, Melaka

Post has attachment
Mee Besen Original! Durian Daun, Melaka
Heiiii, lama dah tak update. Bukan takde cerita. Ada je. Banyak lagi cuma mood nak menulis yang tak ada. Menulis kena dari hati (actually buat apa-apa pun kena dari hati) baru keikhlasan tu terasa (hehe). For the beginning bagi memecahkan tembok ... hmm tem...

Post has attachment
Setiap orang ada kelebihan masing-masing. FIND THE MAGIC IN YOU people :D

Post has attachment
Find the magic in you
Aku menulis sambil dengar lagu you are the music in me. Apa perkaitannya? Takde (haha) FIND THE MAGIC IN YOU Kat meja makan petang tadi sambil mengunyah bebola daging yang dicampur kentang yang super sedap ( yummih ) dan gabak! aku borak dengan kawan seruma...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Be a natural middle person
Jadi orang tengah ni bukan semudah ungkapan. Mental kena kuat. Mulut pun tak boleh stok-stok tempayan. Sebab apa? Bila orang dah selesa dan percaya untuk luahkan rasa hati kat kita ... maksudnya kita dalam golongan BOLEH DIPERCAYAI. So .. say a big NO to MU...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Macammana nak jadi optimistik?
Optimistik ; percaya perkara baik akan berlaku atau pasti berlaku di masa hadapan Kedengaran sangat positif dan murni maksud optimis ni kan? Memang murni pun sebab dia ajar kita untuk sentiasa positif dan tak terganggu dengan anasir-anasir jahat yang menjat...
Wait while more posts are being loaded