Profile cover photo
Profile photo
Fatin Farhanah
77 followers
77 followers
About
Posts

Post has attachment
ketahui 3 dari 5 penyakit pembunuh di Malaysia
Add a comment...

Post has attachment
Ketahui 3 dari 5 penyakit pembunuh utama di Malaysia
Add a comment...

Post has attachment
5 pembunuh utama di Malaysia ; Jantung, Kanser, Strok
Assalamualaikum, Tajuk hari ni ala-ala rancangan 999 bersiaran di tv3 setiap hari Selasa jam 9 malam (hahaha). Tapi ni sebenarnya bukanlah pembongkaran identiti pembunuh spesis manusia yang selalu kita tengok dalam cerita Conan tu. Ini adalah pembongkaran 5...
Add a comment...

maksud perkataan hawau
Add a comment...

Post has attachment
"Hawau kau"

"Apa tu? Kau cakap apa?"

entry ni merungkai maksud perkataan hawau yang orang Malaysia guna.
Asal usul perkataan HAWAU
Asal usul perkataan HAWAU
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Asal usul perkataan HAWAU
Assalamualaikum, hai :) Lama dah aku tak update apa-apa kat sini. so hari ni aku nak cerita pasal asal usul perkataan HAWAU atau apa sebenarnya maksud HAWAU ni? Hmm. Helok ke tak helok sebenarnya maksud disebalik perkataan tersebut? Ok, since aku dah 6 tahu...
Asal usul perkataan HAWAU
Asal usul perkataan HAWAU
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
New update : khas untuk kaki travel yang mencintakan penjimatan
Trip jimat ke Cameron Highlands
Trip jimat ke Cameron Highlands
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Trip jimat ke Cameron Highlands
Melaka - Cameron Highlands - Kelantan   Sejujurnya aku tak sangka yang trip ni berjaya sebabnya banyak perkara yang diluar kawalan berlaku. Contohnya ada seorang kawan trip (sepatutnya kami pergi berempat) terpaksa tarik diri last minute atas sebab-sebab ta...
Trip jimat ke Cameron Highlands
Trip jimat ke Cameron Highlands
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What is yours always be yours
What is yours always be yours
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What is yours always be yours 😉
Tak terlintas langsung kat fikiran aku yang aku akan dapat semula cincin yang tersarung ngam-ngam di jari manis aku tu (nangis gembira). You know hampir 3 bulan cincin tu hilang and aku dah give up nak cari. Akhirnya aku berserah kat Allah and redha kan je....
What is yours always be yours
What is yours always be yours
nurinafarhana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded