Profile cover photo
Profile photo
Info om arganolie
1 follower -
Her finder du en masse gode informationer omkring argan olie
Her finder du en masse gode informationer omkring argan olie

1 follower
About
Posts

Post has attachment
ARGANOLIE MOD MYGGESTIK, INSEKTBID OG INSEKTSTIK
Vi ved alle, hvor generende og irriterende et myggestik er, fordi de klør og svier hele tiden. Men det er de færreste af os, som ved, hvorfor det klør og svier. Vil du vide hvorfor, så læs indlægget herunder, hvor du finder svaret :)
Arganolie virker super godt og effektivt til behandling af myggestik, insektbid eller insektstik. Olien lindre kløe og svie, samtidig med at den øger helingsprocessen. Olien er let at anvende, og du skal bare smøre 1-2 gange dagligt, eller hvis det begynder at klø eller svie. 
Du kender sikkert Aloe Vera, som også virker godt mod myggestik, men arganolien er bare op til 3 gange så effektiv og god!

#arganolie   #arganoil   #myggestik   #insektstik   #insektbid  
Add a comment...

Post has attachment
KOSMETISK ARGANOLIE VS SPISELIG ARGANOLIE
Der er to typer af arganolie, som har hver deres anvendelse. De kan dog begge både spises og bruges til kosmetisk brug, men de er langt fra lige effektive. 
Du bør derfor anvende olien til det, som navnet antyder. Dvs spise den spiselige/kulinariske arganolie, samt anvende den kosmetiske arganolie til pleje af huden, håret mm.

Hvad der præcist er forskellen på de to typer olier, kan du læse meget mere om i denne artikel. Du kan også læse mere om, hvorfor olierne ikke har de samme egenskaber, selvom de begge presses fra argankernerne.

#arganolie   #arganoil   #kosmetisk   #spiselig   #kulinarisk   
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE SOM MAKEUPFJERNER
Mange tænker ikke over det, men arganolie kan faktisk anvendes som makeupfjerner, og endda en effektiv, god og sund en af slagsen. For i modsætning til mange andre makeupfjernere, både fjerner og plejer arganolien din hud, mens du får fjernet dagens makeup.
Det er let at anvende olien, og den fjerner stort set alle former for makeup. 

#arganolie   #arganoil   #makeup   #makeupfjerner  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE TIL FORKØLELSESSÅR
Det er vigtig at oplyse, at der pt ikke foreligger nogen kliniske forsøg, som bekræfter dette. Dog kan man mange steder online læse, hvordan arganolie let og effektivt kommer forkølelsessår til livs.
Olien har en evne til, at den får svie og klø til at stoppe kort tid efter, at såret er behandlet og smut. Indenfor få dage er forkølelsessåret væk, hvilket er meget mere effektivt end flere af de medicinske produkter. 

Har du brugt arganolie mod forkølelsessår?

#arganolie   #arganoil   #forkølelsessår   #behandling  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE TIL ANSIGTSVASK
Vidste du godt, at du kan vaske dit ansigt i olie, som f.eks argan olie. Med vask menes der vask. Olien kan nemlig rense porrerne i dybden, og den efterlader huden ren og fin. Du kan sagtens anvende andre olier til ansigtsvask, f.eks olivenolie mm. Det er bare vigtigt, at du anvender en olie som er dybderensende, og det er arganolie. Den er bedre end de fleste andre olier på alle punkter, og derfor anbefaler vi naturligvis anvendelsen af arganolie.

#arganolie   #arganoil   #ansigtsvask   #guide  
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE MOD VORTER OG FODVORTER
De fleste prøver minimum en gang i livet, at få en vorte eller med endnu større sandsynlighed en fodvorte. Ikke at det er livsfarligt, men de er bare generende og ubehagelige, og så smitter de utroligt meget.
Førhen kunne man få en fodvorte frosset væk hos lægen, eller den kunne smøres med forskellige former for medikamenter. Men dette behøver du ikke mere, for vorter og fodvorter kan fjernes med arganolie, og behandlingen er hurtig, nem og yderst effektiv.

Læs meget mere i artiklen herunder.

#arganolie   #arganoil   #fodvorter   #cosmosco  
Add a comment...

Post has attachment
ARGANOLIE TIL ØJENVIPPER
Vil du gerne have flotte, stærke og lange vipper, skal du pleje dem med arganolie. Øjenvipper er ligesom vores hår, og derfor kan du med fordel anvende arganolien til at pleje dem. Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor god arganolien er til formålet. Og forhåbentlig bliver du glad for resultatet.
Du finder en guide til, hvordan du gør det på linket herunder :)

#arganolie   #arganoil   #øjenvipper   #cosmosco  
Add a comment...

Post has attachment
FAKTA OM ARGANIA SPINOSA
Nu har mange indlæg handlet om arganolien og dens mange gode egenskaber. Kun få gange er argan træet blevet omtalt, og det er dette træ, som er livskilden til de frugter, som indeholder kernerne, hvorfra olien presses. Derfor har dette unikke og meget anderledes træ fået sin hel egen artikel, som er fyldt med en masse gode fakta.
Kender du Argania Spinosa? Hvis ikke, kan du finde alle informationerne om træet her.

#argania   #spinosa   #arganolie   #arganoil  
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE TIL PLEJE AF DYR
Rigtig mange er i tvivl om, arganolien kan anvendes til pleje af deres hund, kat, hamster, hest mm. Og selvfølgelig kan olien det, den er ikke kun udviklet til anvendelse på mennesker. Der er bare nogle simple forbehold, som du skal tage, inden du smører din hund ind i arganolie, hvis du gerne vil have, at plejen skal være effektiv og god. Men tager du disse forbehold, er der intet problem i, at du anvender arganolie på dine kæledyr!
Arganolie er faktisk godt til pelsen og huden på de fleste kæledyr!

#arganolie  
Add a comment...

Post has attachment
ARGAN OLIE SOM LÆBEPROMADE
Argan olie kan anvendes, som en naturlig og god læbepromade. Det er de essentielle fedtsyrer i olien, som gør den effektiv og god. Du får flotte, sunde, smukke, fyldige og bløde læber, hvis du et par gange om ugen smører dem med arganolie. 
Du kan læse meget mere på siden, hvor der også er mange andre gode artikler om den gode argan olie.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded