Profile cover photo
Profile photo
Адвенчър Стори
3 followers
3 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Хотел "Гергана" отвори врати за сезон 2015

Хотел "Гергана" отвори врати за сезон 2015 с изцяло реновирано фоайе! Хотел "Гергана", който се намира във ваканционно селище Албена, вече посреща своите гости в изцяло нов интериор. 

Post has attachment
В края на месец август се очаква най-големия круизен кораб, плавал някога в Черно море да акустира на бургаската морска гара. Плавателният съд е с 5 звезди, 3080 пасажери на борда и 1200 души екипаж. Морският гигант е с размери 290 метра на 36 метра и тежи повече от 113 000 тона. Корабът носи и подходящо име за своите характеристики - Emerald Princess (Изумрудената принцеса). 

Post has attachment
Израел, макар едно от младите държави в света, пази корените на древна история и култура. Създадената през 1948 г. държава събира на едно място евреи (от които поне 50 хиляди с български произход), араби (както мюсюлмани, така и християни и от други вероизповедания) и много източноправославни – главно преселници от страните в бившия Съветски съюз.

Post has attachment
10 любопитни факта за Мароко, които ще ви изненадат

Мароко е едно от онези невероятни места, които привличат като магнит посетители от всички краища на света. Това е вълнуваща и екзотична страна, богата на история и красиви гледки, носеща неповторима атмосфера и известна с гостоприемството си. За разлика от много други страни, Мароко е отлична дестинация през по-голямата част от годината – времето е топло и благоприятно почти през всички сезони, особено по крайбрежието. По-хладно и влажно е единствено през зимата, и то в северната част на страната. На юг можете да се насладите на отличния климат без никакви притеснения от април до октомври и дори ноември. В тези месеци средните температури са между 30 градуса през деня и 15°C нощем.

Post has attachment
Забележителности и атракции в Дубай

Както във всяка една екскурзия, така и тази в Дубай включва обичайна туристическа обиколка със забележителности. Ако планирате почивка в Дубай е добре да хвърлите един поглед върху долните редове. 
Повечето забележителности на Дубай са дело на архитектурата и това ви позволява да им се насладите безплатно. Това включва и впечатляващата Бурж Халифа – най-високата сграда в света (828 метра). Разбира се, можете да я разгледате и отвътре, но ще се наложи да платите, например за обяд в ресторанта. Туристическите обиколки Big Bus Tour също са изключително вълнуващи. 

Post has attachment
Хранене и нощен живот в Дубай – полезни съвети

В  няколко последователни статии ще се опитаме да помогнем на всички на които предстои екскурзия или почивка в Дубай с полезни съвети, свързани с различни аспекти на живота в Дубай. 
Wait while more posts are being loaded