Profile cover photo
Profile photo
Syaz Rozelt
419 followers
419 followers
About
Syaz's posts

Post has attachment
Jadual Harian untuk Kegembiraan
Assalamualaikum, Aku kembali ber'stumbleupon' setelah bertahun-tahun tak buka website tu. Korang boleh try jugak ber 'stumbleupon' ikut link NI  ..Hari ni terjumpa satu topik yang menarik.."Daily Schedule for Happiness" laju-laju copy & tempek dekat sini. A...

Post has attachment
My Luvly Daughter Dah Masuk Umur Setahun!
Assalamualaikum, Kirenya genap setahun tak update blog.. entri terakhir sebelum ni yang update kronologi bersalin anak kedua..masa tu update dalam pantang lagi tu..kira ni entri pertama bila umur menginjak ke angka 30an.. harap yang muda mudi sudi baca lagi...

Post has attachment
Introducing Our Lil Daughter - Nur Hasya Hazirah
Assalamualaikum.. Alhamdulillah dah masuk 11 hari berpantang..kira baru 1/4 daripada full 44 hari berpantang..huhu..hari ni just nak buat simple entry memperkenalkan ahli baru dalam keluarga kami.. Maksud nama baby "cahaya kesempurnaan & pilihan yang terbai...

Post has attachment
Sambutan Birthday Hadif yang ke 2 Tahun! Tema Didi & Friends
Assalamualaikum, Sekejap je bulan Mac dah menjengah tiba..so debaran nak bersalin pun mula terasa..ikut due 27hb ni bersalin..tak nak fikir bukan-bukan pasal nak bersalin ni..doakan ye agar dipermudahkan..Hari ni Hadif cukup umur 2 tahun 1 bulan..seminggu l...

Post has attachment
Pregnant Kali ni Asyik Nak Makan Mentos Sour Mix!
Assalamualaikum readers, Alhamdulillah minggu ni dah masuk 35 minggu preggy..banyak mende nak cerita tentang preggy kali ni tapi asyik terbantut dek kekangan masa & perangai bertangguh yang lebih merumitkan keadaan..ayat pun dah pelik2 bila lama tak taip en...

Post has attachment
Perjalanan Breastfeeding My luvly Son Muhamad Hazmi Hadif
Assalamualaikum Rasa panjang nak cerita tentang perjalanan breastfeeding a.k.a penyusuan ibu untuk hadif ni..Alhamdulillah gong xi fai cai isnin lepas bersamaan dengan birthday my luvly son, Muhamad Hazmi Hadif yang ke-2 tahun..Ya Allah macam tak percaya je...

Post has attachment
Hari ni datang awal ke ofis!
As Salam readers, Lamanya tak update blog..kali ni x nak menjanjikan apa-apa..kirenya kalau ada, adalah..kalau x de tu pepaham je la..dengan life keje yang super bz..balik rumah memang dah dikhaskan buat anak & suami yang tercinta..kadang-kadang boleh tak t...

Post has attachment
Haih Macam Mana Boleh Lupa - Date Perkenalan
Assalamualaikum, Berpagi2 lagi dah update blog..lagi setengah jam dah start waktu kerja..ini la waktu yang sesuai nak update blog..otak pun masih fresh lagi untuk mengarang.. Terima kasih semua di atas keperihatinan korang dengan ucapan takziah di entry seb...

Post has attachment
I'm Miscarriage - masih belum ada rezeki untuk 2nd baby..doakan!
Assalamualaikum.. Hari ni kembali bertugas selepas seminggu bercuti a.k.a mc sebab keguguran..berat mulut nak sebut perkataan ni.. k.e.g.u.g.u.r.a.n.. tapi ni la hakikatnya..yang super tak sangka jadi dekat diri sendiri..bak orang lain cakap la lepas miscar...

Post has attachment
Senangnya nak Download Video untuk Anak dengan ClipConverter
Assalamualaikum, Tengah-tengah ada masa sikit & idea ni moh ler kita mengupdate blog..sejak hantar Hadif ke nursery die dah pandai suka dengar lagu kanak-kanak..siap berjoget kalau bukak video-video tu..hihi..so i pun jeles dengan nursery sebab boleh buat h...
Wait while more posts are being loaded