Profile cover photo
Profile photo
Montana Snowcenter
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor het winterseizoen zijn wij op zoek naar oproepkrachten die ons horecateam willen komen versterken. Interesse? Neem een kijkje op de vacature pagina: http://ht.ly/OFz2w
Photo

Komende week (25 t/m 29 mei) zijn onze openingstijden aangepast:
Maandag: 10:00-21:00 uur
Dinsdag: 9:00-21:00 uur
Woensdag: 9:00-21:30 uur
Donderdag: 9:00-21:30 uur
Vrijdag: 10:00-18:00 uur

Vandaag (Hemelvaartsdag) zijn we open van 12.00 tot 21.30 uur. Tot vanmiddag!!

Post has attachment
Wij wensen alle moeders een hele fijne en gezellige moederdag!!
Photo

Post has attachment
Wil je een nieuwe vette trick proberen met een zachte landing?!! Kom dan zaterdag (2 mei) of zondag (3 mei) naar Montana Snowcenter want dan ligt er een Big Airbag tijdens openingstijden. Toegang tot de Big Airbag is met een reguliere toegangskaart en een helm is verplicht.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Op zaterdag 25 april en zondag 26 april wordt de GP van Valkenswaard tegenover Montana Snowcenter op het Eurocircuit gehouden. Dit evenement trekt jaarlijks vele bezoekers. Op de wegen rond het Eurocircuit kan het hierdoor drukker zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met de eventuele extra reistijd.
Photo

Post has attachment
Bent u een echte wintersportliefhebber of lijkt het u leuk om te skiën of snowboarden dan kunnen wij u mening goed gebruiken. Door deel te nemen aan onderstaande enquête helpt u ons om ons huidige cursusaanbod verder te verbeteren en de wensen en behoeften die spelen onder de wintersportliefhebbers te inventariseren.

Onder de deelnemers van de enquête verloten wij 5 tegoedbonnen ter waarde van twee dagkaarten of twee introductielessen!

Om de enquêtes in te vullen en kans te maken op een van de tegoedbonnen, klik op onderstaande link.

http://www.thesistools.com/web/?id=458933

De winnaar van de fotowedstrijd is:......Kirsten Lammers.
Proficiat Kirsten, jij wint 1 jaar lang gratis skiën/snowboarden bij Montana Snowcenter. Stuur een mail naar info@montana-snowcenter.nl om je prijs te ontvangen.
Wait while more posts are being loaded