Profile cover photo
Profile photo
effa hani
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
pengalaman mengandung dan bersalinkan puteri mama & babah ( part 2 )
Assalamualaikum... stiap bulan fa akan buat checkup routine kat kk tasek gelugor.. msa seminggu sblm nk msk 6 month doc kat kk nak scan dan dia ada tya nak tahu tak jantina baby...fa apa lagi konformla teruja nak tahu kan n doc pun ckp jom kita scan.. tpi m...

Post has attachment
pengalaman mengandung dan bersalinkan puteri mama & babah ( part 1 )
Assalamualaikum.. dah lama kot weh fa x update apa-apa.. tudia bersawang abeh dah blog kite ni..ngehehehe..nak habaq mai yg punya lama kan x update dari mula dah kawen sampai anak nk masuk umuq 2 tahun  dah pun..sabo jela weh..nak buat cmno banyak sangat ha...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded