Profile cover photo
Profile photo
Anira Mustapha
69 followers -
FB: Anira Mustapha Ig: shaklee_bachok 019 958 2426
FB: Anira Mustapha Ig: shaklee_bachok 019 958 2426

69 followers
About
Posts

Post has attachment
SIJIL HALAL 2018 PRODUK SHAKLEE
Hai koranggg, nak consume produk shaklee usah ragu-ragu okay.  Ada sijil halalnya. hehhee. Gunakan tanpa was-was okay. JAMINAN KAMI Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam  Selamat Semulajadi Berkesan Piagam ini telah diikrarkan sejak lebi...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT HARI IBU
Sebenarnya hari hari adalah hari ibu. Tidak ada tarikh khas untuk kita menyatakann cintanya kasih kita pada ibu. Cuma, bila ada tarikh khas ni, ofkoslah kita nak berikan sesuatu yang istimewa untuk ibu kita kan? Means, jika hari biasa kita dah bagi benda-be...
Add a comment...

Post has attachment
PERFORMANCE DRINK KEKALKAN AIR DALAM BADAN
Hai koranggg! Ya Rabbi. Haritu janji nak update blog setiap hari kan/ Last-last ke lautttt dalam jugak blog kaknira ni. *dush! Mohon sedar diri kakniraaa uiiii. Sila lah rajin sikit memblog tu. Kesian followers yang tunggu entri terbaru. #hahahhahaaaPERASAN...
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN JIKA ANDA BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE
Ramai juga yang tanya kaknira apa kelebihan jika berdaftar sebagai ahli/ So untuk entry ni kaknira sharekan apa kelebihan jika anda berdaftar sebagai ahli shaklee. Jom tengok apa kelebihannya. Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Yuran murah - hanya RM68.90 dan dapa...
Add a comment...

Post has attachment
DIY ; MASKER ALFAFA COMPLEX
Betul ke ALFAFA COMPLEX SHAKLEE ni boleh buat masker? Haa..mai sini kami nak gtau,alfafa ni bukan boleh ditelan je tapi alfafa juga boleh dijadikan masker ataupun scrub. Kalau ampaa nak tau, masker dan scrub alfafa ni sangat baik untuk kulit kerana alfafa m...
Add a comment...

Post has attachment
PRODUK TERBARU SHAKLEE : COQTROL PLUS
Haritu kemain kan kaknira janji nak update setiap hari. Tapi, dah mungkir janji. Sob. Sob. Sebenarnya bukan mungkir janji tapi laptop kaknira repair,pagi tadi baru pi pickup rumah kakak. So malam ni kaknira gigih untuk update blog. Herherher. Meh kaknira pe...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS MOMMIES NAK HADAP DRAMA ANAK TAKNAK KE SEKOLAH
Ya Rabbi. Dah masuk minggu kedua persekolahan, tapi harini Naufal berdrama tak nak ke sekolah. Tak pernah benda ni jadik! Tapi harini ia nyaaaaa berlaku. Tadi lepas kaknira hantar ke sekolah, dia nanges-nanges nak ikut balik. Pelik. Selama ni okay je kot pe...
Add a comment...

Post has attachment
TAWARAN BONUS KERETA
Ya Rabbi, lama sungguh kaknira tak update blog kan? Dah ada yang merindui ke? Herherher. Bajet retiss sangat.  Mulai harini kaknira dah janji dengan diri sendiriakan terus update blog ni. Tak nak bagi bersawang dah. okay, kaknira pomish eh. Entri ni kakni...
Add a comment...

Post has attachment
4 Tip Yang Perlu Anda Tahu Untuk Mendapat Umrah Mabrur
Istilah mabrur merupakan kata yang membawa maksud ibadah yang diterima Allah, acapkali dikaitkan dengan umat Islam yang mengerjakan umrah atau haji ke Mekah. Namun begitu, mabrurnya ibadah umrah atau haji seseorang itu merupakan rahsia Allah yang mana untuk...
Add a comment...

Post has attachment
VIVIX BANTU LAMBATKAN PENUAAN
:: UNTUK WANITA YANG PENTINGKAN KECANTIKAN :: Vivix dah jadi fenomena harini untuk golongan yang mementingkan kulit yang cantik bagaikan wanita korea  💃🏻 . Di dalam  # Vivix  ada bahan yang sangat bagus di panggil RESVERATROL. Jom kaknira kongsikan apa ke...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded