Profile cover photo
Profile photo
Laika Rumdesign
LAIKA interesserer sig brændende for, hvem I er! Vi vil kende jeres værdier, så vi kan bruge dem aktivt i indretningen af de nye rum.
LAIKA interesserer sig brændende for, hvem I er! Vi vil kende jeres værdier, så vi kan bruge dem aktivt i indretningen af de nye rum.
About
Posts

Post has attachment
Når vi arbejder på nye arbejdspladskoncepter kigger vi altid med nysgerrighed på arbejdskulturen, indretning og brugen af m2. Det er vigtigt at der er en åbenhed, skaber imødekommelse og giver et godt arbejdsmiljø. Her kan du set et billede fra en af vores projekter hvor LAIKA bistod med at gennemføre projektet ned til mindste detalje i samarbejde med bygningsarkitekter og projektgruppe. Du kan læse mere om projektet her: http://laika-rumdesign.dk/adform/
Photo

Post has attachment
Vi prøver hele tiden at være nyskabende og tænke lidt ud af boksen. Vi har i samarbejde med Adform og lokal arkitekt, udarbejdet og implementeret et indretnings- og bygningskoncept, hvor det har været hovedfokus, at vise Adforms helt særlige DNA i deres arbejdspladser, flexrum og fællesområder. Besøg vores hjemmeside for flere billeder af det endelige reslutat.
Photo

Post has attachment
Vi har samarbejdet med Post Nord designet et nyt arbejdspladskoncept til dem i forbindelse med flytning til nye rammer. Vi arbejder for at skabe arbejdsglæde og i samarbejde med Post Nord, har de fået glæde af et større udvalg af arbejdspladser som fx stillezoner, en række dynamiske arbejdspladser, loungeområder, homebases med projektborde, flexrum, bibliotek og meget meget mere. LAIKA bistod med at gennemføre projektet ned til mindste detalje i samarbejde med Martela i 2016. Læs mere på vores hjemmeside for at høre om andre projekter : http://laika-rumdesign.dk/
Photo
Wait while more posts are being loaded