Profile cover photo
Profile photo
TZ TRIBUNJ Gost
26 followers
26 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
U SUBOTU U TRIBUNJU BESPLATNA EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE!
Turistička zajednica općine Tribunj organizira dvosatnu, besplatnu, edukativnu radionicu namijenjenu privatnim iznajmljivačima koji djelatnost iznajmljivanja vrše na području općine Tribunj. Radionica će se održati u subotu, 08. travnja 2017. u Kulturnom centru Tribunj, Gornja riva 2, s početkom u 18:30 sati.
Radionica obuhvaća širok spektar tema vezanih za poslovanje objekata u domaćinstvima: od komunikacije s gostima i postupanja s upitima, oglašavanja i uspješne prezentacije smještaja, korištenja internet portala i drugih kanala prodaje, uputa o vođenju poslovnih knjiga i sl.
Voditelj radionice je gđa. Anamarija Cicarelli iz Savjetovališta za vlasnike obiteljskog smještaja "Interligo".
Photo

Post has attachment
SUPERTOON FESTIVAL GOSTUJE U TRIBUNJU!
Pozivamo vas da ovaj ponedjeljak 06.02. u Tribunju u Kulturnom centru od 19:00 sati u prisustvujete projekcijama animiranih filmova za djecu 6. izdanja festivala SUPERTOON održanog ovog ljeta u Šibeniku.
Gledatelji u Tribunju će moći u 19 sati pogledati izbor ponajboljih kratkih animiranih filmova za djecu prikazanih na festivalu. Uz nagrađene filmove na festivalu najmlađa publika imati će mogućnost kroz razgovor s organizatorima festivala saznati ponešto i o cijelom procesu nastanka animiranih filmova.
Program Supertoon u gostima za cilj ima prezentaciju i popularizaciju umjetnosti animacije i animiranog filma te doprinosi decentralizaciji kulturnih događaja.
Kao i na svim ostalim programima koje organizira međunarodni festival animacije Supertoon ulaz na sve projekcije je besplatan.
Photo

Post has attachment
ADIO STARA GODINO!!! - TRIBUNJ 2016.
Svi ste pozvani na ispraćaj stare godine na tribunjski način :-) Očekuje Vas neobična silvestarska fešta kod "Kamenih Jaslica" (Štandarac) na tribunjskom poluotoku koja uključuje: veliki švedski stol s blagdanskim delicijama - besplatne porcije za svih: kiseli kupus, kobasice, panceta, odojak s ražnja , fritule, kuhano vino uz nastup Mile Perkova & Johnny Walkersa. Sudjeluju kafići tribunjskog poluotoka: caffe-bar Nautica, caffe-bar Basadura, caffe bar-pizzeria Martell, Sponzor: Mesnica "Jareb", Organizator: TZ općine Tribunj

Subota, 31.12.2016. u 12:00, Trg Badnje, Tribunj
Photo
Wait while more posts are being loaded