Profile cover photo
Profile photo
Refresh Media - Internetbureau
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
De tijd is weer aangebroken dat er van zorgverzekering gewisseld mag worden. PGGM helpt bij deze keuze. Refresh Media ontwikkelde hiervoor een zorgverzekeringswijzer: https://zorgverzekering.pggmenco.nl/zorgwijzer.
Meer info: http://www.refresh-media.nl/nieuws/de-juiste-zorgverzekering-met-pggm
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vacaturebank ontworpen, gebouwd en opgeleverd aan Gemeente Nieuwkoop en Verenigde Ondernemers Nieuwkoop. Overzichtelijk en laagdrempelig met en frisse uitstraling. Bezoek de site via: http://www.nieuwkoopwerkt.nl
Meer info: http://www.refresh-media.nl/nieuws/vacaturebank-voor-gemeente-nieuwkoop
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe site opgeleverd voor Studio Alphen, de publieke, lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. Verbeterde vormgeving en gebruiksvriendelijkheid, aantrekkelijker voor adverteerders. Bezoek de site via: http://www.studioalphen.nl

Meer info: http://www.refresh-media.nl/…/refresher-voor-studioalphen.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Quetzal Travel verzorgt rondreizen op maat naar Costa Rica en Ecuador. De organisatie biedt exclusiviteit, authenciteit en kleinschaligheid. Vakantiegangers bezoeken namelijk plekken die voor anderen verborgen blijven! Door hun specialistische kennis en ruime ervaring gaan zij net dát stapje verder waar andere reisorganisaties ophouden. Alhoewel de reisbranche onder druk staat, is Refresh Media er in geslaagd om 3x meer websitebezoekers te generen door de website te verbeteren.
Add a comment...

Post has attachment
Refresh Media is genomineerd voor de verkiezing "De Sterkste Schakel 2016" in de categorie ICT / Communicatie. Deze Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs.
Add a comment...

Post has attachment
Atletiekvereniging AAV’36 uit Alphen aan den Rijn heeft sinds een aantal maanden een opgefriste website. De bestaande website van AAV´36 was verouderd, lastig te onderhouden en niet geïntegreerd met de nieuwsbrief van AAV’36. Daarnaast was er ook een sterke wens om te stoppen met het papieren clubblad waardoor de nieuwe website en nieuwsbrief een goede vervanging moest zijn.
Add a comment...

Post has attachment
Refresh Media heeft de voormalige website van bouwbedrijf en Projectontwikkelaar R.A. van Leeuwen flink onder handen genomen. Wat eerst een statische platform was, is verbouwd tot een dynamische, responsive (geschikt voor mobiele apparaten) website met een duidelijke visuele verdeling tussen de branches en de bijbehorende afgeronde projecten. Voor de rest is de website praktisch, no-nonsense en rechtdoorzee; net als de bouwbranche zelf.  
Add a comment...

Post has attachment
Refresh Media werkt al jaren samen met Twee Reclame. Het signing bedrijf uit Alphen aan den Rijn heeft onze VW up voorzien van een carwrap op basis van ons ontwerp en wij hebben de door Twee Reclame ontworpen site gebouwd. 'Wij een carwrap, zij een sitewrap!'
Add a comment...

Post has attachment
Zwembad De Wel voelt zich als een vis in het water met vernieuwde website!
Bedrijfsleider Marcel Plasmeijer vertelt: "Doordat de website, nieuwsbrief, TV-uitzending bij de kassa, Social Media en Nieuwsregio met elkaar gekoppeld zijn, boek je een enorme tijdswinst. Lees het hele artikel:
Add a comment...

Post has attachment
"De website is echt van deze tijd: fris, toegankelijk en ook zeer gebruikersvriendelijk voor zowel de medewerkers van de OA als voor de leden. Door integratie en koppeling tussen diverse applicaties kan er veel efficiënter worden gewerkt. Resultaat: minder administratieve rompslomp!" aldus de directrice van Ondernemingsvereniging Amstelveen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded