Profile cover photo
Profile photo
fadzli rt
141 followers -
google+ for fadzli-rt.blogspot.com
google+ for fadzli-rt.blogspot.com

141 followers
About
Posts

Post has attachment
Teras Perhubungan?
  السلام عليكم   peace be upon you "Teras kepada sesuatu perhubungan tu sebenarnya lebih dalam daripada kata-kata yang boleh diluahkan di lidah. Sesuatu yang dikongsi.Perhubungan itu suatu perkongsian. perkongsian by all the senses o the world." Rooftop Rant
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Setiap Amalan Bergantung Kepada Niat
  السلام عليكم   peace be upon you Berhijrah tu memang satu tuntutan . saling kenal mengenal, memperbaiki diri. sesuatu yang memberikan kita peluang dan ruang untuk hati. iya lah. hati manusia ni bukannya statik isinya. ada yang ditambah. ada yang ditolak. ...
Add a comment...

Post has attachment
percubaan. percubaan
  السلام عليكم   peace be upon you HERE Percubaan menaip entri baru dengan mobile internet browser. Er..
Add a comment...

Post has attachment
The Legacy Mengenai SCIENTIFIC GEM Di Universiti Malaya
  السلام عليكم   peace be upon you Malam ni dan sedang berlangsung. selamat menuntut ilmu~ lokasi: Fakulti Sains, DK3 ^_^ s
Add a comment...

Post has attachment
Cara Memberi Makan Kepada Corals Atau Batu Karang
  السلام عليكم   peace be upon you "Batu karang makan apa?" "Bila batu karang makan?" "macam mana batu karang makan?" bentuk soalan macam ni mesti yang lazim bermain kat minda kamu.kan? batu karang ni unik. setiap spesis, ada keistimewaan yang tersendiri ut...
Add a comment...

Post has attachment
Bukti Bergambar Perbezaan Ketakutan di Eropah.
  السلام عليكم   peace be upon you disebelah kiri, pengaruh media seni. dan disebelah kanan, pengaruh media massa. Antara kesan pengaruh hiburan dalam media. renung-renungkan ketakutan bagaimana yang sedang kita pilih & lalui di dunia yang sebenarnya mempen...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Resepi Masakan untuk Kebahagiaan
  السلام عليكم   peace be upon you Dah cukup lama tak update blog.haih. nak kata ada kekangan masa, mungkin ya. tapi bak kata yang sama maksud dari che' ben , kalau niat dah betul, usaha tak kena tempat pun tak boleh juga. mohon faham.hehe.. Entri ni dituju...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded