Profile cover photo
Profile photo
Tengku Fir
70 followers
70 followers
About
Tengku Fir's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kesimpulan Membentuk Harapan
Hi..! Lama juga, blog tak ada entry baharu. Entahlah apa nak jadi dengan diri pun tak tahu. Nak kata sibuk sangat, tak adalah sesibuk mana pun. Malas je lebih! Hari ini sudah tanggal 2 Januari 2015, Dan aku masih meneruskan hari-hari yang sama. Kekadang bos...

Post has attachment
"something"
Tengahari sudah!!! Aku bangun pagi ini rasa something. Something yang aku tidak pasti, tapi aku yakin something itu rasa perasaan yang kabur. Jika aku biar rasa something itu membuai, aku yakin hanya ada dua kemungkinan untuk aku hari ini. Moody atau Happy ...

Post has attachment
Pertama untuk 2014
Hola!!! Ouch! Dah lama tak kemaskini blog ;( Sudah ada beberapa perubahan pada write bar . Sudah setahun dan 25 hari tak kemaskini!!! Kagum betul aku dengan sifat malas aku. Akhir-akhir ini aku sangat aktif mencari kerja. Hari-hari klik dan hantar resume.  ...
Wait while more posts are being loaded