Profile cover photo
Profile photo
RC Makelaars
6 followers -
RC Makelaars, Rob Schilder en Cees Bond specialisten in de verkoop en taxaties van onroerend goed.
RC Makelaars, Rob Schilder en Cees Bond specialisten in de verkoop en taxaties van onroerend goed.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
RC Makelaars
Julianaweg 147
1131 DH  Volendam
Kantoor 0299399142
Rob Schilder 0620353264
Cees Bond 0620627856
www.rcmakelaars.nl
info@rcmakelaars.nl

Beschrijving
RC Makelaars, Rob Schilder en Cees Bond specialisten in de verkoop en taxaties van onroerend goed.

Vanaf 1 september is onze nieuwe website online.

RC Makelaars is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop aanhuur en verhuur van woningen, bedrijfspanden, kantoorruimten en taxaties.

Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.
De makelaars van RC Makelaars zijn gespecialiseerd in het verkopen van onroerend goed, voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Rechtstreeks en persoonlijk contact.
Dit houdt in dat u altijd en rechtstreeks contact heeft u uw eigen makelaars/contactpersoon. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast waarborgt RC Makelaars een punctuele administratieve afhandeling.

Deskundig
RC Makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Naast de hoge servicegerichtheid beschikt u tevens over een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
RC Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. RC Makelaars neemt hier de tijd voor.

Creatieve en nieuwe aanpak
Bij de verkoop van woningen draait het vooral om de presentatie. RC Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.rcmakelaars.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, te koop borden en een mediapakket. De opvallende en herkenbare huisstijl van RC Makelaars levert een positieve bijdrage aan de verkoop van uw woning.

Sociale media
Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

RC Makelaars vindt een frequente, persoonlijke en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Een eigen online verkoopdossier houdt u 24 uur per dag up-to-date over de woninggegevens en de agenda.

Nazorg
Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Neem contact op met RC Makelaars
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.
Stuur ons een email of bel :
Tijdens kantooruren ; Kantoor 0299-399142
Na kantooruren met ; Rob Schilder 06-20353264 of Cees Bond 06-20627856

Interessante weetjes
7 dagen per week, uw actieve makelaar!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded