Profile cover photo
Profile photo
Caja Cazemier Coaching
About
Caja Cazemier Coaching's posts

Wat is eigenlijk goed communiceren?
Als pubers je iets willen vertellen, zijn ze meesters in generalisaties. “Alles gaat fout.” “Ik krijg altijd de beurt.” “Ik mag nooit wat.”
Let eens op die woorden: “Ja, echt alles? Altijd? Nooit?” Vraag eens door: “Wanneer ging het wel goed? Hoe precies? Hoe weet je dat?” Misschien kom je zo dichter bij de waarheid.

Om over na te denken Een vraag aan ouders: “Wat had jij als kind het liefst van jouw ouders gekregen?” Misschien ligt je antwoord in de buurt van erkenning: dat je gehoord en gezien werd, en gewaardeerd om wie je was, dat je geaccepteerd werd en dat er van je gehouden werd zoals je was. En dan nu de volgende vraag: “Wat wil ik het liefst aan mijn zoon/dochter meegeven?” Denk daar nog eens aan als je de neiging voelt opkomen om te mopperen… 

Post has attachment
Dip? Hulp nodig? Op zoek naar iemand die jou helpt het beste uit jezelf te halen? Bel of mail Caja Cazemier Coaching voor jongeren.
Photo

Post has attachment
Photo

Gister was het #safeinternetday. Maar vandaag? En morgen? Jongeren die in de problemen zijn gekomen door hun internetgedrag of ouders die informatie willen: wees welkom bij Caja Cazemier Coaching. Mailen of bellen mag altijd, een kennismakingsgesprek is gratis. 
Wait while more posts are being loaded