Profile cover photo
Profile photo
Jurrie Eilers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
VILLA MERTIZA IN MIRTOS, SOUTH CRETE

Based on the original design by Pavlos Mithi, Cyber Shrimp built a new responsive website for Villa Mertiza Studios and Apartments in Mirtos, in the South of Crete. The website comes in four langages and has a completely new designed Reservation Form. As all other Cyber Shrimp websites, it is on the SSL (https) protocol and is up-time-monitored and back-upped by the Cyber Shrimp Heartbeat Control System. Visit cybershrimp.com for more information.

Post has attachment
EN HET WERD... DICKRIDDER.NL
Mijn lieve vriend en achterbuurman in Mirtos Dick Ridder is liedjesschrijver. Niet bepaald in mijn genre, maar alla, de man is tenminste muzikant en kan toon en maat houden. Zelf houd ik bijvoorbeeld van draaiorgels en jodelmuziek, dus eenkennigheid kan mij niet worden verweten. Niets stond mij derhalve in de weg een website voor deze man te bouwen.
WEBZIJDIGHEID
"Content first" is mijn motto en ik kon mij geen betere klant wensen. De teksten, youtubes en mp3's komen in een aanhoudende stroom binnen, en met inachtneming van de margins en de paddings zijn ze zonder problemen in te voegen.
ANTWOORDBEREID
Er bestaat eigenlijk geen vertaling voor de term "responsiveness". Het betekent, dat de website kijkt welk apparaat (desktop, laptop, tablet of mobile device) de bezoeker gebruikt en daar op de juiste manier op reageert.
CHECK HET UIT
Hoewel de website nog in ontwikkeling is, is nochtans besloten de beta-versie online te zetten. Commentaren, kritieken en tips zijn zeer welkom.

Post has attachment
One of my multilingual websites was presented on WPML as a case study. Can't help to feel a little proud about that.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Je bericht aanpassen
Wait while more posts are being loaded