Profile cover photo
Profile photo
Mar Mansor
1,047 followers
1,047 followers
About
Posts

Post has attachment
Majlis Pernikahan Adik Bongsu
Assalamualaikum Majlis Pernikahan Adik Bongsu | 1.12.17 - Kami gerak ke rumah bakal pengantin perempuan lebih kurang jam 11.30 pagi. Perjalanan hanya mengambil masa 40 minit. Memandangkan hari Jumaat, kami gerak awal unuk memberi ruang orang lelaki solat Ju...
Add a comment...

Post has attachment
Hantaran Adik Bongsu
Assalamualaikum Hantaran Adik Bongsu | 1.12.17 - Bersempena majlis pernikahan adik bongsu, inilah hantaran yang pihak lelaki sediakan. Hantaran sebanyak 5 dulang kami sediakan. Gubahan hasil air tangan kakak sulung kami. Warna yang dipilih ialah warna merah...
Add a comment...

Post has attachment
Bergaya Dengan Softjeans Izz Branded
Assalamualaikum Bergaya Dengan Softjeans Izz Branded | Dah lama juga survey-survey seluar untuk Alif. Pada mulanya, survey jogger pant, tapi ntah macamana terjumpa gambar ni. Ingatkan ini seluar apa, rupanya, inilah softjeans. Tengok gambar, memang berkenan...
Add a comment...

Post has attachment
Sempena Umur 33
Assalamualaikum Sempena Umur 33 | Terasa diri semakin berusia tapi peduli apa? 13 November hari tu dah up entri minta wish birthday. Hehe.. Creampuff ni beli banyak sebab dapat duit cartridge. Kebetulan pula terkena birthday sendiri, so anggaplah macam samb...
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan Yang Perlu Dilakukan Sebelum Menyewakan Rumah
Assalamualaikum Persediaan Yang Perlu Dilakukan Sebelum Menyewakan Rumah | Seperti yang telah saya kongsikan di entri lepas, klik [ SINI ] rumah saya sudah ada penyewa. Alhamdulillah, bayaran sewa bulan pertama sudah pun kami terima. Untuk pengetahuan semua...
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Perpisahan Rakan Sekerja
Assalamualaikum Majlis Perpisahan Rakan Sekerja | Jarak kemasukan kerja di kilang ni antara kami tidak jauh mana. Saya masuk bulan 8, manakala dia hujung tahun. Cuma berbeza department. Tapi, tetaplah kenal sebab waktu itu staff tidaklah ramai mana, tidak s...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Bday Anum 2017
Assalamualaikum Klik banner untuk join sebelum tamat pada 24/11/17!
Add a comment...

Post has attachment
Menang Educational Toys dari Norhaen Kids
Assalamualaikum Menang Educational Toys dari Norhaen Kids | Tempohari ada join Giveway, bak support kawan sendiri. Tak sangka pula terpilih sebagai pemenang. Ini hadiah yang saya terima. Kebetulan diterima pada 13 November, di mana jatuh pada hari ulang tah...
Add a comment...

Post has attachment
Asam Pedas Terbaik di Seri Alam Johor
Assalamualaikum Asam Pedas Terbaik di Seri Alam Johor | Johor memang terkenal dengan masakan asam pedas. Kebiasaannya menu asam pedas saya menggunakan ikan sembilang atau ikan mayong. En.suami penggemar asam pedas ikan sembilang. Kalau ada ke Seri Alam Masa...
Add a comment...

Post has attachment
Amphawa Boat Noodle Johor Bahru
Assalamualaikum Amphawa Boat Noodle Johor Bahru | Pertama kali menjejakkan kaki di sini, itu pun bersama rakan sekerja yang sporting giler babas. Lunch date sudah diset dengan cun sejak minggu lalu gara-gara terliur bila mendengar tom yam di sini sedap sang...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded