Profile cover photo
Profile photo
Mar Mansor
1,108 followers
1,108 followers
About
Posts

Post has attachment
Cenderahati #14
Assalamualaikum Cenderahati #14 | Baru je dapat ni dari adik lab engineer. Baru balik Sabah, panjat gunung kinabalu. Rajin kan berhiking dia ni. Orang berjalan, kita dapat cenderahati. Ok lah kan. Terima kasih banyak-banyak untuk kenangan ni. 
Add a comment...

Post has attachment
Keenakan Buah Tampoi
Assalamualaikum Keenakan Buah Tampoi | Pertama kali saya melihat buat tampoi bila en.suami membeli dari penjual di sekitar Masai dan Pasir Gudang melalui FB. Saya tertanya-tanya juga bagaimana rupa buah tampoi ni sebelum ini dan kenapa namanya buah tampoi? ...
Add a comment...

Post has attachment
Susu Fernleaf Lazat Berkrim 100%Mmmmm
Assalamualaikum Susu Fernleaf Lazat Berkrim 100%Mmmmm | Ramai yang mengakui akan keenakan susu fernleaf yang sememangnya dipercayai sejak dulu lagi.  Kalau dulu biasanya susu fernleaf dalam bentuk susu tepung, tapi sekarang, susu fernleaf 100%Mmmmm sudah ad...
Add a comment...

Post has attachment
Murtabak Cheese Kg Kurnia
Assalamualaikum Murtabak cheese ni sudah mula meletop kebabom glamer sejak dua menjak ni. Hingga menjadi viral di fb. Menjadi tumpuan ramai hatta en.suami yang berasal dari Majidi pun baru tahu akan kewujudannya. Bila dah teringin nak makan, moh la order. J...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Everia Villas Resort Tarikan Terbaru Di Bukit Gambang Resort City
Assalamualaikum Everia Villas Resort Tarikan Terbaru Di Bukit Gambang Resort City | Everia Villas Resort - fine resort living menawarkan Premier Resort Living yang direka khas berbentuk vila mewah dalam 727 ekar sekitar Bukit Gambang Resort City. Penginapa...
Add a comment...

Post has attachment
Mar Mansor commented on a post on Blogger.
nampak menyelerakan sungguh
Add a comment...

Post has attachment
NARANTUNGALAG JADAMBAA VS KAZUKI TOKUDOME ADDED TO ONE: PURSUIT OF POWER
Assalamualaikum NARANTUNGALAG JADAMBAA VS KAZUKI TOKUDOME ADDED TO ONE: PURSUIT OF POWER 06 July 2018 – Kuala Lumpur, Malaysia:   The largest global sports media property in Asian history, ONE Championship™ (ONE), has just announced an additional bout to ON...
Add a comment...

Post has attachment
Mar Mansor commented on a post on Blogger.
eh yeke..baru saya tahu. pokok cermai biasa besar
Pokok Belimbing Buluh VS Pokok Cermai
Pokok Belimbing Buluh VS Pokok Cermai
warisanpetani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mar Mansor commented on a post on Blogger.
sedapnya buat pelam epal.colek2 kicap..
MB 48 : Tuaian Buah Pelam Epal
MB 48 : Tuaian Buah Pelam Epal
warisanpetani.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded