Profile cover photo
Profile photo
qaseh qieqie
370 followers -
Just Live a Life
Just Live a Life

370 followers
About
Posts

Post has attachment
CIA's Survey
Assalamualaikum! Hi! CIA nak survey sikit boleh ke? Kalau CIA open untuk buat ebook untuk mini novel & himpunan cerpen, ada ke yang berminat nak beli? Ada certain mini novel & cerpen yang CIA publish free dekat sini. Cuma, yang berbentuk ebook mungkin speci...
CIA's Survey
CIA's Survey
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mini Novella: Legasi Episod 3
Legasi Episod 2 PAGI -pagi lagi, Miyn sudah menempel di kubikel
sahabat baiknya. Bukannya apa, hanya mahu mengetahui tentang kes terbaru mereka
sahaja. Kira baguslah cipta alasan sebegitu. Maklumlah lama juga dia bercuti.
Ceh, gaya macam sebulan aje dia men...
Mini Novella: Legasi Episod 3
Mini Novella: Legasi Episod 3
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mini Novella: Legasi Episod 2
TELEFON bimbit ditangan ditenungnya. Menanti panggilan. Sedari tadi duduknya tak diam.
Ke hulu ke hilir dia mencari Nur Aimina, namun langsung tidak kelihatan. Entah
kemana sajalah isterinya itu pergi. Takkanlah sudah senja begini tak reti nak
balik bilik. ...
Mini Novella: Legasi Episod 2
Mini Novella: Legasi Episod 2
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Legasi Episod 1
  MATA diliarkan ke segenap bilik. Kali pertama
menjejakkan kaki ke banglo ini semalam, dia tidak sempat untuk menilik susun
atur mahupun keadaan bilik ini. Sibuk sangat dengan majlis perkahwinan
sehinggakan tiada masa untuk berehat. Raja sehari nama pun, p...
Legasi Episod 1
Legasi Episod 1
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen : Sebuah Jawapan
"Boleh aku nak tanya satu benda?" Ayumi toleh ke kiri. Melihat si sahabat sedang elok tersengih sambil memandang dia. "Boleh. Apa dia?" "Bila nak sambung menulis? I mean, update blog hang yang dah bersawang tu. Tak rindu?" Ayumi senyum simpul. Mata tertala ...
Cerpen : Sebuah Jawapan
Cerpen : Sebuah Jawapan
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
e-novel : Bukan Cinta Palsu 13
Bunyi keletung keletang dari dapur membawa Nur
Dini ke situ. Bau masakan yang menyentak selera paginya membuatkan dia ingin
tahu siapa gerangan tukang masak. Mustahil Amar. Lelaki itu tahu masak ke? Heh. Tiba sahaja di pintu dapur, Nur Dini tergamam. “Hah, ...
e-novel : Bukan Cinta Palsu 13
e-novel : Bukan Cinta Palsu 13
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen : Vampire Housemate 2
Usai majlis kenduri arwah yang diadakan
untuk arwah Aman oleh pihak syarikat Tan Sri Mursyid Xan iaitu baba Aiden, Aiden
pulang ke rumahnya. Puas juga Puan Sri Malihah menegah anak gadisnya agar tidak
pulang ke rumah itu seorang diri. Namun, Aiden hanya bua...
Cerpen : Vampire Housemate 2
Cerpen : Vampire Housemate 2
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Coretan Si Bayang Bayang
Assalamualaikum... Hye! Pertama. Maaf sebab lama tak hapdet. Dah macam malas kan CIA nak hapdet lelaju sekarang ni. Agakla. Eheh. No wifi. No idea. No mood. Etc. Semuanya tercampak ke tasik. Grrr Kedua. Entah bilalah nak active balik. Serius, no answer. Hel...
Coretan Si Bayang Bayang
Coretan Si Bayang Bayang
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen : Cinta Pokok Kaktus (Sekilas Secoet)
Assalamualaikum... Hye! Lagi. Hanya sekilas. Memang tak menepati janji sungguhla CIA ni. Tahu. Layankan sajalah dulu sekilas secoet ni. Huhu. Line internet sangat susah nak dapat kat sini. Plus, sibuk dengan exam & assignment. Tak boleh janji bebanyak, kang...
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen : Cinta Pokok Kaktus (Sekilas)
Assalamualaikum... Hye! Come back home! Eheh. Kebetulan, ada masa sikit. Ada wifi sikit. Di sinilah CIA bertandang. Tak banyak, tapi sikit. Petang ni meroyan hanya seketika. Melalut ja yang lebih. Sorry lama tak hapdet. Sungguh, minda angan-angan tepu buat ...
Cerpen : Cinta Pokok Kaktus (Sekilas)
Cerpen : Cinta Pokok Kaktus (Sekilas)
cheirumunayu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded