Profile cover photo
Profile photo
Pocket Hexan
30 followers
30 followers
About
Pocket Hexan's posts

Post has attachment
En bok som har varit ute och rest har nu blivit recenserad. Det är Siobhan Dowd som har skrivit Barnet i mossen. Handlar om Irland och England under IRA-tiden, mycket spännande och fick ett litet Hi! i betyg. (=4:a).

Post has attachment
Recension av Shusaku Endos bok Tystnaden som även har filmatiserats och visas på bio. Någon som har läst och-eller sett den?

Post has attachment
Recension av Sandra Gustafssons senaste bok

Post has attachment
Dags för några böcker till att recensera. Har du redan läst dem, vad tycker du om dem?

Post has attachment
En underbar bok för dig som älskar att brodera eller helt enkelt bara sy korsstygn. Då är det här en bok för dig att börja leta mönster som du vill föra över till en tyg. Lycka till!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Recension av en bok som jag fick signerad när jag var på Bokmässan förra året. För mig betyder det mycket att få den signerad speciellt när man får en hälsing som verkligen är till mig.
Vad tycker du, uppskattar du att få dina böcker signerade eller är det inget för dig?

Post has attachment
Min goa vän Anni har hjälpt till med att både läsa och recensera böcker i min hög av vårens recensionsexemplar. För tyvärr har jag under det här året inte kunna läsa något p.g.a att jag har haft problem med synen och inte kunnat läsa något mer än någon sida på förmiddagen. Det visade sig att när jag äntligen kom till optikern så var det "bara" min astigmatism som blivit rekord dålig och jag var tvungen att köpa nya glasögon.

Post has attachment
Vill du ha en gosig stickad tröja till din älskade vovve eller föredrar ni en varm fleecetröja. Fast du kanske föredrar en tuff collagetröja till din vän eller vill att den ska få en snygg och cool klänning? Då är jag den rätta personen att höra av dig till för jag älskar nämligen att få sy och sticka till våra fyrbenta vänner
Wait while more posts are being loaded