Profile cover photo
Profile photo
Naniey Jemiey
1,143 followers -
MY LIFE MY RULES
MY LIFE MY RULES

1,143 followers
About
Naniey's posts

Post has attachment
TAMAN EKO RIMBA BUKIT NENAS KUALA LUMPUR!
Assalamualaikum.  Pintu masuk melalui Menara KL Cara nak masuk ke Taman Eco Rimba ada dua iaitu; Pintu masuk 1 : Masuk melalui pintu utama Menara KL. Taman kat sebelah kiri (berdekatan parking                             bas pelancong) Pintu masuk 2 : Pejab...

Post has attachment
TAMAN EKO RIMBA BUKIT NENAS KUALA LUMPUR!
Assalamualaikum.  Pintu masuk melalui Menara KL Cara nak masuk ke Taman Eco Rimba ada dua iaitu; Pintu masuk 1 : Masuk melalui pintu utama Menara KL. Taman kat sebelah kiri (berdekatan parking                             bas pelancong) Pintu masuk 2 : Pejab...

Post has attachment
TAMAN EKO RIMBA BUKIT NENAS KUALA LUMPUR!
Assalamualaikum.  Pintu masuk melalui Menara KL Cara nak masuk ke Taman Eco Rimba ada dua iaitu; Pintu masuk 1 : Masuk melalui pintu utama Menara KL. Taman kat sebelah kiri (berdekatan parking                             bas pelancong) Pintu masuk 2 : Pejab...

Post has attachment
Pantai Senok, Bachok Kelantan.
Assalamualaikum.... Sesiapa yang dahagakan tempat yang cantik dan menarik untuk fotoshoot..silalah berkunjung ke sini.. memang cantik sangat..macam kat obersi gitu..hehe... tapi gambar ai ni takde lah nampak obersi sangat sebab sekadar menggunakan kamera Op...

Post has attachment
ART STREET KOTA BHARU
Assalamualaikum... Hari ini kita nak kongsikan tarikan terbaru yang terdapat di Kota Bharu.. Bukan baru sangat pun..kita je yang baru berkesempatan untuk ke sana..hehe... Lokasi art street adalah di celah-celah bangunan di Medan Ilmu Kota Bharu.. Sesiapa an...

Post has attachment
Drama Melayu - Tengok je!!
Assalamualaikum.. Sebelum berangkat balik kampung sekejap lagi...kita titihkan sedikit rasa jiwa bagi tatapan semua pembaca.. takdak orang baca pon tak kisah aihhh..hehehe.   Apa lagi yang Rakyat Malaysia (terutama kaum melayu) terhadap drama melayu Malaysi...

Post has attachment
Friendship Goals!!
Assalamualaikum Ada betulnya ungkapan - Sahabat Sejati Kekal Abadi... Bertekak, tidak sependapat, merajuk, dipujuk, terkasar tutur bicara, terasa hati kadang2 mampu mengukuhkan ikatan sebuah persahabatan. Sebarang pertelingkahan tidak mampu menguburkan sebu...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum..selamat pagi...!!! Babaiii... 

Post has attachment
BFF ke Pulau Tioman
Assalamualaikum.. Meh nak story kisah yang berlaku berkurun lamanya.. hari ini baru terbangun dari mimpi .. dan tersedar yang kita ada blog.. dan blog ini sudah agak lama kesepian.. ^_^ Tanggal 9/04/2016 - 11/04/2016, kita bersama BFF dan suami memasing tel...

Post has attachment
2 kerja dalam 1 masa : Pandai-Pandailah bahagi masa!!!
Assalamualaikum... Selamat pagi.... Mengatur satu langkah ke hadapan untuk keluar dari zon selesa amatlah sesuatu yang positif . Namun jika langkah ke depan kita itu , memberi kesan yang tidak elok atas apa yang kita lakukan sekarang ini, so kita perlu nila...
Wait while more posts are being loaded