Profile cover photo
Profile photo
Zara Nurhaidah
421 followers -
im Mrshafiezy
im Mrshafiezy

421 followers
About
Zara Nurhaidah's posts

Post has attachment
PEMENANG CABUTAN BERTUAH : Segmen Wang Tunai Rm 100 by Mrshafiezy
Assalamualaikum.. Siapa kah 2 pemenang bertuahh darii segmen Wang Tunaii Rm100 ?? Seramai 57 penyertaan di terima dan Zara telah ponn punyai keputusan pemenang melalui sistem cabutan secara manual.. hohoho..  jom checkk!!  :D * * * * * * * * * * * * * * * *...

Post has attachment
segmen tunai Rm100 di berikan untuk awak.. haaa.. awak laaa.. tak join lagi ?? rugii tauuu =D

Post has attachment
Mini Giveaway Ogos
Assalammualaikum.. Comel sgt mini Giveaway ni, hadiah pon comel2 apatah lagii syarat dia semudah 1,2,3 ! =D korang tunggu paa lagi ?? jom laa join sekalii =D all the best semua peserta .. heee sayang, mrshafiezy

Post has attachment
awak.. awk.. jom singgah snii jap ! =D

Post has attachment
Cinta Kita
Assalammualaikum.. miahahahahah.. ada tak real mcm ni ? senyuuum sket sblm wat keja tuuu.. mehehehe.. happy working korang ! =D sayang, mrshafiezy

Post has attachment
selamat pagiiii ! =D korang daa join tak ??

Post has attachment
alamak.. ada hutang angpau raya lagi ngan ana dan ernyyy =D

Post has attachment
10 Ogos 1990
Assalammualaikum.. Tarikh kelahiran Zara, terima kasih Mak dan Ayah.. terima kasih mak, penat lelah melahirkan dan menjaga seperti menantang minyak yang penuh. Terima kasih mak sebab bsabar melayan karenah anak mak ni, dan terima kasih abah, sentiasa mengaj...

Post has attachment
Wang tunai untuk awak ! jom beraya kat sini =D

Post has attachment
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
Assalammualaikum.. Syarat simple gilerrr ! korang tak perlu buat entry, tak perlu klik itu ini cuma FOLLOW blog Zara dan drop comment DONE kat kotak komen di entry ini sahaja dan korang berpeluang menang RM 100 tunaaiiiii !! nak cash money ?? jom join segme...
Wait while more posts are being loaded