Profile cover photo
Profile photo
Nisa Zack
34 followers -
Street photographer.
Street photographer.

34 followers
About
Nisa's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kalau mati lepas bersalin.
‪Me : Nice jugakkan mati lepas beranak. Habis semua dosa lepastu mati.‬ ‪Zana : Eh kau ni. Memang la, tapi nanti anak kau tak doakan la untuk kau.‬ ‪Me : Laa kenapa pulak. Aku dah beranakkan dia kot, nanti aku suruh la laki aku didik dia elok-elok. Kang dia...

Post has attachment
Dear Mama.
Dear Mama, I regret that I waste the time to be with you. I hate that I am not reassuring enough for you. I am sorry for not being good a daughter to you. I said sorry. But, I did it again. I cared. But not as much as you care for me. Dear Mama, I prayed to...

Post has attachment
Strangers
Strangers.  They're kinda mysterious and maybe dangerous. You'll never know. But at the same time, they will be the person that will help you when you were in trouble in the middle of nowhere. You'll never know.  Supposedly, they're good but some bad people...

Post has attachment
CFSIIUM or Centre for Foundation Studies, Intenational Islamic University Malaysia, Petaling Jaya.
Assalamualaikum ! Okay biasalah, muka muka macm ni jugaklah yang buat entry sekali setahun. :P Soooooo, today I wanna share you about the lamest thing ever. Pasal unibersiti kita ni. Biasalah (adik-adik) lepasan SPM seharusnya tengah mencari blog-blog hakak...

Post has attachment
Tok Bali's vacation
Masa ni kat INTEC lagik. HAHAHHA. Ni kalau buat pekasam ni kaw2 ni. Plan dalam whatsapp and sadly Wawa tak dapat join. So masa nak pergi tu, Zana datang INTEC dari Kelana Jaya. Sebab senang sikit la INTEC kan dekat dengan bustand. 4 orang sampai Jerteh pagi...

Post has attachment
Vacation : Tok Bali
Masa ni kat INTEC lagik. HAHAHHA. Ni kalau buat pekasam ni kaw2 ni. Plan dalam whatsapp and sadly Wawa tak dapat join. So masa nak pergi tu, Zana datang INTEC dari Kelana Jaya. Sebab senang sikit la INTEC kan dekat dengan bustand. 4 orang sampai Jerteh pagi...

Post has attachment
Last time with INTEC people
Okay takpelah walaupun dah lama. Sebab dah takde idea dah nak cerita pasal apa. Kat INTEC, program AUSMAT paling sikit, taktau memang azali macam tu atau program ni memang susah. Ausmatians sekarang pun dah selamat jawab SACE. Selamat melaram untuk malam Th...

Post has attachment
Gigih
Bila tengok entry duluu Terkenang Gigihnya aku Rajinnya aku nak buat entry Curi gambar orang lain Edit gambar sendiri Tunggu gambar nak upload tiga pat jam Bukan sekejap Banyak tu gambar nak upload Karang ayat panjang panjang Walaupun sekadar ayat picisan t...

Post has attachment
So are you still a blogger, anymore?
Hihihihi. Couldn't say more bout the title huh? MasyaAllah! Tak tahu dah berapa lama tak update. Berapa lama tak jenguk. Okay okay fine ayat sama je setiap kali publish muahaha. Idk what happened to me lately. Really dont have a time or really dont give a t...
Wait while more posts are being loaded