Profile cover photo
Profile photo
Be My Guest
3 followers -
BeMyGuest.nl plaatst (gratis) links op zijn website naar bedrijven of instellingen.....
BeMyGuest.nl plaatst (gratis) links op zijn website naar bedrijven of instellingen.....

3 followers
About
Posts

Post has attachment
In een oude opslagloods op het Havenkwartier.....

Binnen in het pand is een duidelijke ‘knipoog’ gemaakt naar de tijd van vroeger en de eigenzinnige
invloeden van nu.

In de open keuken bereiden de koks (h)eerlijke gerechten. Buiten op het terras is er een fantastische ‘hangout’, regelrecht op het zuiden! Het vrije uitzicht en het water maken DOK H2O
een fijne plek om lekker te eten en te drinken.

Trouwerij of partij geheel naar eigen smaak? DOK H2O helpt graag met organiseren.

Evenementen, live-optredens en zakelijke bijeenkomsten vinden hier ook met enige
regelmaat plaats.

Adres: Scheepvaartstraat 13, 7411 MB Deventer (Overijssel)
Voor reserveringen of informatie: +31 (0)570 606883
Add a comment...

Post has attachment
Egelbescherming Nederland zet zich in om gewonde, zieke en verweesde egels op te vangen en medisch te verzorgen. Alle dieren worden opgevangen met als enig doel om de dieren weer gezond terug te plaatsen in de natuur. Onze opvang in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 29E-boven is de grootste egelopvang van de wereld. Jaarlijks worden er meer dan 1000 egels bij ons binnengebracht die in nood verkeren.
Add a comment...

Post has attachment
Het Juweel van Haarlem is de lokatie voor inkoop, en verkoop van goud, zilver en juwelen.

Adres: Lepelstraat 2, 2011 RC Haarlem (Noord-Holland)
Telefoon: +31 (0)23 8700003
Het Juweel van Haarlem
Het Juweel van Haarlem
juweelvanhaarlem.nl
Add a comment...

Post has attachment
Welkom bij Pasta Vino, hét Italiaanse restaurant dat Aalsmeer al ruim tien jaar voorziet van heerlijke Italiaanse specialiteiten.

Restaurant Pasta Vino is zeven dagen per week geopend, van 17.00 - 22.30 uur. U kunt in het restaurant dineren, maar ook uw maaltijd afhalen. Als u even van tevoren belt, dan zorgen wij dat uw bestelling klaar is wanneer u deze komt ophalen.

Om een tafel te reserveren of een bestelling te plaatsen, kunt u telefonisch met het restaurant contact opnemen.

Adres: Weteringstraat 10, 1431 BC Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)297 32 38 35
Pasta Vino
Pasta Vino
pastavino.nl
Add a comment...

Post has attachment
Van een betaalbare huiswijn tot een goeie fles champagne, van espresso potje tot espressomachine met de bijhorende koffie natuurlijk en van losse thee tot de crème de la crème uit Parijs, Kusmi tea.
Voor alle accessoires op het gebied van glaswerk, voorraadblikken en barista tools bent u ook hier op het juiste adres.
Welkom bij Prinselijk Proeven
Welkom bij Prinselijk Proeven
prinselijkproeven.nl
Add a comment...

Post has attachment
ROBBIES is een onderscheidende ontmoetingsplek van bijna 1000m2 waar je kan winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. U vindt er een bijzondere mix van producten en merken op het gebied van ‘Fashion, Lifestyle & Food’. U kunt terecht in het ROBBIES CAFE voor een van de heerlijke koffies, lekkernijen of een gezond ontbijtje en/of waar u in de middag kan komen genieten van een hemelse lunch.
Add a comment...

Post has attachment
Slapen in Doetinchem is overnachten bij Villa Ruimzicht. In bijzondere themakamers met alle comfort en luxe. Een hippe badkamer of een hemelbed? Kies jij maar…
Add a comment...

Post has attachment
Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem is een specialist op het gebied van sportieve fietsen. Al sinds 1989 hebben we het allermooiste en allerbeste op race- mountainbike-, hybride- en trekkinggebied in huis. We onderscheiden ons vooral door onze grote showroom van 1900 m², onze passie voor het fietsen, onze professionele werkplaats en onze zeer persoonlijke aanpak.
Add a comment...

Post has attachment
Grande Brasserie Sjiek aan de Amstel ligt aan de mooie vernieuwde boulevard en passantenhaven in het centrum van Uithoorn. Wij hebben een prachtig groot terras met uitzicht over de Amstel.

U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor een (zaken)lunch, een heerlijk diner of gewoon een gezellige (bedrijfs)borrel. Voor feesten, partijen en recepties beschikken wij over een grote zaal waar wij buffetten kunnen verzorgen tot max. 180 personen.
Add a comment...

Post has attachment
IJssalon Esplanade is sinds maart 2013 gevestigd in een voormalig bankgebouw in het stadshart van Uithoorn. Met een uniek gelegen locatie aan de Amstel is het hier ‘s zomers heerlijk vertoeven op het grote terras aan het water maar ook in de winter voelt iedereen zich thuis in de huiselijk sfeer van de IJssalon. Met een zeer gevarieerd aanbod van ijs, koffie, thee, (ijs)taarten en andere zoetigheden is er voor ieder wat wils en meer dan genoeg keus.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded