Profile cover photo
Profile photo
Dr Hasbi
120 followers -
Businessman with a Lifestyle and Internet Marketing Professional.
Businessman with a Lifestyle and Internet Marketing Professional.

120 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
EziProject mendaki Gunung Brinchang, Cameron Highlands.
Add a comment...

Post has attachment
Mendaki Gunung Brinchang Cameron Highlands
Pandai sungguh mereka promosikan pakej '4 wheel drive adventure' pada hari tu. Sebetulnya mendaki dengan kaki bukannya menaiki pacuan 4 roda mendaki Gunung Brinchang! Pada hari kedua seminar "Quantum Excellent Leadership CDM 2017" kami adakan aktiviti menje...
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua! Setelah sekian lama menyepi kini saya kembali menulis. Jom tengok apa yang saya kongsi.
Add a comment...

Post has attachment
Kenangan Pertama Kali Ke Seoul Korea
Apa khabar awak? lama tak dengar berita kan. Biasalah sejak pertengahan tahun lepas saya agak sibuk dengan macam-macam urusan selain hal kerja sehingga terlalai untuk mengemaskini blog saya ni. Itu okey lagi.. Paling dahsyat saya sampai terlupa nak perbahar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Video Klip EziProject Menggosok Kota Rom
Kami memang gila melancong. Sejak dulu sebelum buat bisnes saya dan isteri berangan-angan mengelilingi dunia.. ..tapi maklum sajalah dengan duit gaji saya impian tersebut menjadi terlalu besar dan rasa tak mampu. Syukur saya dan isteri, Adibah telah membuat...
Add a comment...

Post has attachment
Demo 10 saat menunjukkan tubuh menjadi lebih stabil dan seimbang selepas dikenakan Tenaga Bio Velocity.

#drhasbi   #pakarbvsm   #bvsm   #biovelocity  
Add a comment...

Post has attachment
Cara mudah membuktikan Tenaga Bio Velocity
Semua orang sudah tahu Hukum Keabadian Tenaga yang mengatakan 'tenaga tidak boleh dicipta atau dimusnahkan, tetapi boleh berubah dari satu bentuk kepada bentuk yang lain'. Jika tenaga haba dapat dirasa panasnya, tenaga bunyi dapat didengar bisingnya, tenaga...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Puan Hasnah sembuh sakit kepala lepas guna pelapik bvsm.

#testimonibvsm
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded