Profile cover photo
Profile photo
Емайлхим АД
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Киселино и алкало устойчиви покрития и системи за защита на метал и бетон. Консултация и инженеринк в областа на корозията
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Уважаеми клиенти и партньори с радост ви съобщаваме, че от средата на месец Април 2018г. "Емайлхим" АД ще да предлага изцяло нови епоксидни материали за направа на саморазливни подови покрития в т.ч. и за антистатични подови покрития
Продуктите ще се предлагат стандартно в следните цветове:
Сиво: RAL 7001; 7012; 7032; 7035; 7044; 7046
Охра: RAL 1014; 1017
Бяло: RAL 9001; 9010
Зелено: RAL: 6002; 6019; 6021
Възможни са и други цветове по заявка на клиента
Photo
Add a comment...

ЕМАЙЛХИМ АД
Предлага решения и системи за антикорозионна защита на съоръжения, конструкции, резервоари, сероочистващи инсталации на ТЕЦ, пречиствателни съоръжения, галванични вани от метал и бетон, подови покрития и др. Подложени на силна химическа агресия в т.ч. киселино и алкало устойчиви покрития и системи в диапазон от pH 0.1 до pH 14. Включително и анти корозионни покрития за метал и бетон устойчиви на Сярна киселина с концентрация до 98%.
Add a comment...

Post has attachment
АКРИЛАТЕН ГРУНД
Едно компонентно бързо съхнещо антикорозионно покритие със съдържание на цинков фосфат
Може да се използва като грунд за временна защита или като антикорозионна основа за последващо полагане на финишно покритие на съвместим акрилатен лак. Приложение - върху нови и стари метални конструкции и съоръжения включително и върху не добре почистени от ръжда метални повърхности. Притежава отлична атмосферо и UV устойчивост. Еластичност и антикорозионни свойства.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
АКРИЛАТНИ БОИ ЗА МЕТАЛ.
Еднокомпонентни бързо съхнещи акрилатни бои за метал.
Притежават висока атмосферо и UV устойчивост. Използват се като финишни трайни покрития върху предварително грундирани метални конструкции и съоръжения. Подходящи за защита на морски и крайморски съоръжения, конструкции и надводната част на плавателни съдове.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
АКРИЛАТНИ ГРУНДОВЕ ЗА МЕТАЛ.
Анти корозионни еднокомпонентни бързо съхнещи акрилатни грундове за черни метали. Притежават много добри антикорозионни свойства, отлична адхезия към метала и висока атмосферо устойчивост. Използват се като самостоятелно покритие за временна защита на нов и стар метал или като основа за нанасяне на различни видове бои и анти корозионни системи.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
 
РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАЩ Грунд. Оксидно червен.
Грунда е двукомпонентен и е предназначен за директно нанасяне върху не добре почистен от ръжда метал.  Специалните съставки на грунда имат силно антикорозионно действие, като същевременно преобразуват ръждата и спират нейното развитие. Грунда има отлична адхезия и осигурява здрава основа за последващо боядисване. Съвместим е с всички алкидни, акрилни, епоксидни и полиуретанови бои и лакове. Не е подходящ за грундиране на цветни метали, алуминии и поцинковани повърхност.
Photo
Photo
2014-11-12
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Декоративни ефектни покрития за различни повърхности.
Покритията са предназначени за изпълнение на дизайнерски подове, декориране на различни повърхности от МДФ, ПДЧ, ОСБ, Дърво, и др.
Материалите са лесни за полагане, ефектни, дълготрайни и с тяхна помощ всеки сам може да събуди дизайнера в се беси.
Могат да се използват за декориране и постигане на уникални ефекти върху материали от ДЪРВО, МДФ, ПДЧ, ОСБ. С тяхна помощ можете да превърнете старите си шкафове, маси и др. в нещо ново, уникално и неповторимо. Единственото ограничение е Вашата фантазия....
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Декоративни покрития
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
АЛУМИНИЙ СЪДЪРЖАЩО АНТИ КОРОЗИОННО ПОКРИТИЕ.
Универсално фосфатиращо бързо съхнещо покритие за антикорозионна защита на черни метали, алуминий и мед. Приложение - грундиране или боядисване на електрически стълбове, мостове, огради, метални конструкции съоражения и др. Притежава висока атмосферо, UV и химическа устойчивост. Еластичност и много добри физико механични показатвли Предлага се в сребрист цвят.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded