Profile cover photo
Profile photo
Muhamad Firdaus Muhamad Khalid
14 followers -
Simple Person...and Easy Going!
Simple Person...and Easy Going!

14 followers
About
Muhamad Firdaus's posts

Post has attachment
Sedih melampau-lampau
Arini selesai dah interbiu...pagi td kul 11pagi. Kat mane tu rahsia laaa...hahahaha.. yg penting country manager dia arab. aku ni kan...xtau la. dulu keje ngn org filipina, skang keje ngn org irish. pastu interview ngn org arab. bajet international ...puihh...

Post has attachment
RABU NI INTERVIEW!!! Hehehehe
Arrrrgggh....tetibe seram je rase. rabu luse ni ade intrview lak kat company Oil & Gas kat klcc area. byk lagi pakbong xstudy... Tgh sibuk2 buat nota, tetibe jari tangan gatal nampak laptop kat sebelah terus nak update blog. hahahaha...  Al-kesah time lunch...

Post has attachment
RESULT INTERVIEW PKNS
Hahahahaha pakbong is back! kejap je...pagi tadi baru je buat 1st post, ni dah muncul post ke2. Nampak x tengah rajin?? haha... Tak...td saje usha post lame tetibe mcm nak sambung balik post tu. Pasal result interview kat PKNS tu. Ok... kan aku pi interview...

Post has attachment
ASSALAMUALAIKUM NOVEMBER 2016
Assalamualaikum...lame dah pakbong x menulis and sebenarnye pakbong terlupa pakbong ade blog. hahaha.. time ni tetibe teringat lak nak jenguk ape laa catatan-catatan pakbong sebelum ni. Bile bace, alahai..so unmatured, funny and ntah lah! hahahaha Btw, pakb...

Post has attachment
PRODUK REVIEW: BABIES BLINK 2015
Hai Assalamualaikum semua...lame rasenye xupdate story. aku mcm ni la...bile ade idea, xnak tulis terus. bile idea dahxd, terhegeh2 nak tulis. otak pon tumpul... Tanpe buang mase aku nak buat sikit produk review. First time nak buat... tujuan post ni bukan ...

Post has attachment
Interview Pertama Untuk 2015: PKNS RE
Alhamdulillah....tetibe rase seronok pulak arini bile dpt call dari company lain invite pi interview. Rase mcm bertuah pulak.kihkihkih. Almaklumlah...last interview rasenye bulan 8 taun lepas dekat Impiana Hotel KLCC.  Time tu semangat sungguh nak gi impian...

Post has attachment
Aku OBES???
Pergh....sungguh x ku sangka buah cempedak jadi nangka. Akhirnye, kate kate aku selame ni yg beria nak gemuk nak berisi rupenye masin. Aku obes! OBES!! Tadi aku baru je cek kat klinik depan opis aku ni...Lian Norana Clinic, just nak timbang berat. terkejut ...

Post has attachment
Film Review - LEFT BEHIND
waaaahhh tajuk dah macam feeling2 wartawan hiburan pulak.hahaha.... Kali ni tetibe terpanggil pulak nak review filem yg aku tengok hari selase lepas. Tgk dekat TGV 1 shermalin pandan jaya. walaupon cerite ni dah basi tapi still aku nak bg ulasan cket... Seb...

Post has attachment
SPT (Perkhidmatan Bas Ekspress KL - Sabak Bernam)
Selamat pagi semua...mula2 sekali sebelum apa2 jadi aku nak bgtau peminat semua (tetibe) yg tajuk diatas ni xde kene mengena yg aku ni penjual tiket bas ekspress ke sabak secara online DAN blog aku ni juge bukan blog rasmi syarikat bas SPT tuh. Aku just jua...

Post has attachment
Azmin Ali Menteri Besar Selangor ke-15
Assalamualaikum...ini berita yang baru kami terima...katenye lah. padahal dari semalam sume orang dah dok kecoh pasal cerite ni....hahahaha... Ok. walaupon sume dah tau, aku tetap nak story walaupon tengah terhegeh-hegeh nak menaip...hehehe... Seperti yang ...
Wait while more posts are being loaded