Profile cover photo
Profile photo
ayunie ramli
167 followers
167 followers
About
ayunie ramli's posts

Post has attachment
Double Down by KFC
Assalamulaikum sahabat blogger ! Alhamdulillah, walaupun dah lame
tak update blog at least still ade yang sudi drop komen and tingkatkan PV mek.
Thanks blogger and also silent reader ! Kali ni nak review makanan la.
Kot kot ade orang nak try tapi still tera...

Post has attachment
Way Back to Blog !
Assalamulaikum sahabat blogger ! Allah, lame sungguh mek tinggal blog mek ni ye. Hmm, tak nak
bagi alasan busy sebab tu memang bunyi nya cliché hahaha. Mungkin la sibuk
itu satu alasan tapi hendak seribu daya tak hendak seribu dalih, ye dak?? Okei, lupaka...

Post has attachment
Tempat Dating Pertama
Salam alaikum... Sebab mek dah macam lemau sangat dengan blog tapi sehabis baik mencuba untuk update , maka nak cerita dekat korang la berkenaan gambar di bawah 😝 Kedai makan 🌹 Disebabkan time kita orang jumpa tu masing masing dah ada pasangan (hati tak t...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM
Salam alaikum.. Mek sambung entry mek dengan join GA :) GA ni mek tertarik nak join sebab hadiah dia bagi (kalau rezeki mek) boleh la mek bagi dekat anak mek :) So jimat la duit bulan ni untuk beli toys hahahahahahahaha itu main point. Mek di-tag oleh Mom...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
Salam alaikum.. Dua tiga hari ni takde modal nak post pasal cerita mek dekat blog. Tapi nak update jugak. So, mek join segmen / GA je la. Oh, ade satu story mek nak share. Dah hampir 2 - 3 bulan berlalu. Nanti mek karang and publish ye :) Untuk kali ni, mek...
Wait while more posts are being loaded