Profile cover photo
Profile photo
Fazera Ahmad
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Apa #FirstTweet Korang ?
Assalamualaikum and hai. Pernah terlintas tak nak tengok balik first tweet korang dulu ? Kah ! Hakak selalu ada rasa nak tengok my tweet masa baru buka acc twitter dulu  https://twitter.com/Eraareeroo  . Tapi tak mungkin kan kalau nak scroll balik memang ja...
Apa #FirstTweet Korang ?
Apa #FirstTweet Korang ?
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenali Kulit Wajah Anda
So kat sini ada beberapa jenis kulit yang kita kena tahu ; Kulit Normal Kulit jenis biasa (normal) iaitu kulit kelihatan bersih dan halus mulus macam kulit bayi. Kulit jenis ini cuma memerlukan penjagaan yang ringkas sahaja. Jenis kulit ini tidak akan bermi...
Kenali Kulit Wajah Anda
Kenali Kulit Wajah Anda
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pencarian Sponsor For Giveaway 2014
Assalamualaikum kesayangan semua. Seperti tajuk yang di atas, yess hakak sedang mencari mereka yang nak anjurkan giveaway/contest or anything but tak ada sponsor. Hakak one of those yang nak offer diri jadi sponsor korang muahaha. So sesiapa yang berminat n...
Add a comment...

Post has attachment
Simple Omelette Cheese
Assalamualaikum. Pagi tadi hakak breakfast dengan Omelette Cheesey easy jerr nak buat dia har har har. First time hakak try buat and serious talk like so seriously rasa dia ohsem nak mampuss gittuuu hikhik. Sebab hakak malas nak buat breakfast yang jenih te...
Simple Omelette Cheese
Simple Omelette Cheese
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I lost one of my guy-bestfriend
Assalamualaikum. We're not going to be the same anymore. It hurts. Its really do. You're the only one who helped me a lot when I'm down, and now we're strangers, again. I'd lost you. And this is sad. Aku sayang kau sebagai seorang kawan, yang banyak menjaga...
I lost one of my guy-bestfriend
I lost one of my guy-bestfriend
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cotton Wideshawl menjadi kegilaan !
Assalamualaikum and haii. Hari ini hakak bangun lambat gilooo y'alls.... Kemain pecut hakak tadi tau. Jarak yang sepatotnya 30min baru sampai, jadi 15min jaa ahaa. Nak tercabut helmet hakak kuikuikui. Ni pon tak sempat nak iron tudung bawal, so pakat cekau ...
Add a comment...

Post has attachment
Sepi
Sepi by Yuni Shara Sepi hati terjadi lagi Mungkin sampai mati aku sepi Biar senyum hadir di hariku namun ini hanya ada di bibir di bibir saja Aku ini yang bisa mengerti walaupun yang lain mau mengerti Namun berat beban hidupku biarkan saja Biar saja hanya k...
Sepi
Sepi
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What I want from Maybelline
Assalamualaikum. Lipstick hakak Matte Berry from Elianto dah lama habis, sobs sobs sangat. So sekarang hakak guna  Vaseline ®  Lip Therapy Cocoa Butter  . Well my dear, bibir kita mesti kena jaga yer, kena sentiasa lembap gitu jangan biar kering. Sebab pada...
What I want from Maybelline
What I want from Maybelline
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
2014 wishlist
So here my 2014 wishlist, muahaha. Hakak bosan lah sangat kat office ni dengan satu kerja pon tak hado, maka hakak meng-fun kan diri dengan menyenaraikan wishlist hakak. homaigod, moga-moga tercapai lah. kalau tak tercapai kita pindah ke 2015 wishlist pulok...
2014 wishlist
2014 wishlist
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
UNDER CONSTRUCTION
So my blog know really so annoying and pucat lesu bagai, haihh. Ni semua gara-gara jari gemok gedabak gua lah punya pasal ni pergi adjust sana sini kan dah macam happrakk dah jadinya. Chinggeyy lah. Wait haaa, banyak benda nak kena ubah ni. Bye.
UNDER CONSTRUCTION
UNDER CONSTRUCTION
raarocherr.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded