Profile cover photo
Profile photo
Adzmar Nera
7 followers
7 followers
About
Adzmar's posts

Post has attachment
Teddy Bear
Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.

Post has attachment
Tajuk ooh Tajuk
Bukan setakat bersawang, dah jadi hutan blog aku ni. Lama dah tinggal. Ramai blogger yang dah angkat kaki. Blogger blog personal pun dah makin menghilang apatah lagi blogger yang rajin muat naik cerpen dan novel. Ker aku yang sebenarnya yang dah lama x buka...

Post has attachment
Nasi Berkuah
15 Mac 2016 Medan Selara One Utama. Orang kata kalau sekadar mendengar cerita kadang kala ia tak terkesan di hati. Bila nampak dengan mata kepala sendiri barulah kita rasa. Kononnya sebab bad mood aku teringin makan sup tulang. Sup Tulang di medan Selara On...

Post has attachment
7 Januari, Melangkau angka 30
Lama x menulis di sini. Dah jadi hutan. Hari ni menulis sbb tetiba terasa ingin menulis. Hari ni genap umur 31. Vinoth tanya bila nak kahwin. Balqis tanya. Ila tanya. Aku tahu itu sekadar gurauan ataupun risau seorang teman. Aku tak kisahpun. Tak rasa menya...

Post has attachment
BORONG : INSTANT TUDUNG/SHAWL
Borong Tudung Instant. Minimum Sepuluh Helai. Free Postage. whatsapp/Telegram : 0173303006 FB : Fatimah Adzzis

Post has attachment
Bawal Turki
Bawal Turkey bidang 50-55 Borong Sahaja! Whatsapp/Telegram : 0173303006 FB: Fatimah Adzzis

Post has attachment
Borong : Tudung Bawal
Tudung Bawal bidang 45/50 Borong sahaja. Harga adalah termasuk pos. Whatsapp/Telegram: 0173303006 FB : Fatimah Adzzis
Wait while more posts are being loaded