Profile

Cover photo
Azura Rahman
Attended Universiti Putra Malaysia
Lives in Masjid Tanah, Melaka
19 followers|1,458,164 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Kuih lopez
Assalamualaikum Asal usul lopez tak pasti tapi di buat dari pulut dan di balut dengan daun pisang. Anak-anak suka makan. Whole Rahman family suka lah Cara pembuatan senang. Dalam page ini adalah lopez traditional. Berbeza dengan lopez yang banyak dipasaran ...
 ·  Translate
Assalamualaikum Asal usul lopez tak pasti tapi di buat dari pulut dan di balut dengan daun pisang. Anak-anak suka makan. Whole Rahman family suka lah Cara pembuatan senang. Dalam page ini adalah lopez traditional. Berbeza den...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Padini Concept Store
assalamualaikum Padini Concept shope ini terletak di dataran pahlawan bandar hilir melaka. dalam satu kedai terdapat pelbagai jenis pakaian, bag dan kasut. Jenama barangan yang terdapat dalam kedai ini ialah  PDI, miki, seed dan vinci.  Kedai Padi Concept s...
 ·  Translate
assalamualaikum Padini Concept shope ini terletak di dataran pahlawan bandar hilir melaka. dalam satu kedai terdapat pelbagai jenis pakaian, bag dan kasut. Jenama barangan yang terdapat dalam kedai ini ialah  PDI, miki, se...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Revlon Color Burst Matte Balm
Assalamualaikum Revlon adalah jenama kosmetik dari USA. Pilihan komestik akak waktu ini ialah revlon bedasarkan kemampuan, pilihan warna dan kesesuaian pada kulit. Sesuailah untuk surirumah sepenuh masa, perlu ringkas , kemas dan nampak cantik dikalangan ma...
 ·  Translate
Assalamualaikum Revlon adalah jenama kosmetik dari USA. Pilihan komestik akak waktu ini ialah revlon bedasarkan kemampuan, pilihan warna dan kesesuaian pada kulit. Sesuailah untuk surirumah sepenuh masa, perlu ringkas , ke...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
A Famosa Buffet Ramadhan
Assalamualaikum saya selalu datang ke sini prjalanan dari rumah kesini hanya 20minit. A famosa resort menawarkan tempat makan, percutian, hotel, water park, golf dan safari. A Famosa  Rsort terletak di Simpang Ampat, Melaka Jika anda mengunakan highway PLUS...
 ·  Translate
Assalamualaikum saya selalu datang ke sini prjalanan dari rumah kesini hanya 20minit. A famosa resort menawarkan tempat makan, percutian, hotel, water park, golf dan safari. A Famosa  Rsort terletak di Simpang Ampat, Melaka J...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka
assalamualaikum Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka Bersempena dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia. Hotel Seri Malaysia Melaka melancaran bazaar ramadhan kami pada tahun . Ini telah dirasmikan oleh YB Da...
 ·  Translate
assalamualaikum Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka Bersempena dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia. Hotel Seri Malaysia Melaka melancaran bazaar ramadhan kami pada tahun ...
1
1
RHSM Central's profile photo

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
shooting bersama aroma..keluaran bulan julai
assalamualaikum hari ni shooting untuk  majalah aroma.. 1 jam settle.. dah pro  kan kan kan.. hii perasan keluaran bulan julai.. beli tau utajah to be... with my cameraman ok bai
 ·  Translate
assalamualaikum hari ni shooting untuk  majalah aroma.. 1 jam settle.. dah pro  kan kan kan.. hii perasan keluaran bulan julai.. beli tau utajah to be... with my cameraman ok bai
1
Have her in circles
19 people
Azwar Kamaruzaman's profile photo
Saidila Abdul Rahman's profile photo
muhammad hafizi's profile photo
aroma malaysia's profile photo
Nina Mirza's profile photo
Bro Framestone's profile photo
alblil malik's profile photo
Irna Nurasikin's profile photo
syaiz sharif's profile photo

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
PEMANDUAN SELAMAT BERSAMA Maxis Waze Safe Mode Kids
Assalamualaikum Kemalangan boleh berlaku dimana-mana sahaja. Oleh itu kita patut memandu berhati-hati untuk mengelakkan kemalangan. Ketika memandu saya mahu  anak-anak dalam keadaan selamat didalam kereta. Saya akan memastikan anak-anak memakai tali pinggan...
 ·  Translate
Assalamualaikum Kemalangan boleh berlaku dimana-mana sahaja. Oleh itu kita patut memandu berhati-hati untuk mengelakkan kemalangan. Ketika memandu saya mahu  anak-anak dalam keadaan selamat didalam kereta. Saya akan memastika...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Fitra di negeri Melaka RM6.70
Assalamualaikum Hari ini saya menunaikan rukun islam saya. Alhamdulllilah.. Resit bayaran zakat selama tiga tahun tinggal di sungai petani .. bayarannya lain. RM7.00 seorang. tahun ini bayar di Melaka sebab tinggal di Masjid Tanah. bayaran yang dikenakan RM...
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari ini saya menunaikan rukun islam saya. Alhamdulllilah.. Resit bayaran zakat selama tiga tahun tinggal di sungai petani .. bayarannya lain. RM7.00 seorang. tahun ini bayar di Melaka sebab tinggal di...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Membuat baju raya sendiri
Assalamualaikum Hari raya aidil fitri makin hampir. paling utama penyedian baju anak-anak.Tema tahun ini warna merah epal. tapi mak warna merah jambu.. mak dia orang masih jambu hokey.. 3 pasang baju untuk setiap anak. semua lelaki. setiap tahun kos membeli...
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari raya aidil fitri makin hampir. paling utama penyedian baju anak-anak.Tema tahun ini warna merah epal. tapi mak warna merah jambu.. mak dia orang masih jambu hokey.. 3 pasang baju untuk setiap anak. semua ...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
A Famosa Buffet Ramadhan
Assalamualaikum 1 been here few time.. 20 minit from my house..  A Famosa is a Resort that offer use place to eat, vacation, hotel, water park, safari, golf and theme park. It is at Simpang Ampat,  Melaka. If using PLUS highway from KL or JB to reach this p...
 ·  Translate
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Bonanza OK 2015 dan Sidang Media Orang Kampung
assalamualaikum Orang kampung dengan terkenal dengan teh orang kampung teh tersebut telah bertahan di pasaran semenjak tahun 1980an lagi. dari 1 produk Orang Kampung telah berkembang menjadi 64  produk. Wooow terkejut juga dia orang terangkan syarikat ini t...
 ·  Translate
assalamualaikum Orang kampung dengan terkenal dengan teh orang kampung teh tersebut telah bertahan di pasaran semenjak tahun 1980an lagi. dari 1 produk Orang Kampung telah berkembang menjadi 64  produk. Wooow terkejut juga di...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
My life in Sg Petani, Kedah
assalamualaikum dari jun 2011 - dec 2015 3 1/2 tahun duduk sungai petani, kedah banyak pengalaman yang dah di lalui sg petani berdekatan dengan sungai merbuk.. so akak duduk area tu lah..ada sengaibesar banyak hidupan air yang fresh boleh kita dapat. comtoh...
 ·  Translate
assalamualaikum dari jun 2011 - dec 2015 3 1/2 tahun duduk sungai petani, kedah banyak pengalaman yang dah di lalui sg petani berdekatan dengan sungai merbuk.. so akak duduk area tu lah..ada sengaibesar banyak hidupan air yan...
1
People
Have her in circles
19 people
Azwar Kamaruzaman's profile photo
Saidila Abdul Rahman's profile photo
muhammad hafizi's profile photo
aroma malaysia's profile photo
Nina Mirza's profile photo
Bro Framestone's profile photo
alblil malik's profile photo
Irna Nurasikin's profile photo
syaiz sharif's profile photo
Education
  • Universiti Putra Malaysia
    MSC - Consumer Science, 2007 - 2010
  • Universiti Teknologi MARA
    BBA- Marketing, 2001 - 2005
Basic Information
Gender
Female
Other names
Chanteq
Apps with Google+ Sign-in
  • 8 Ball Pool
  • Clash of Clans
Work
Occupation
Writer
Skills
Writing
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Masjid Tanah, Melaka
Links
Other profiles