Profile

Cover photo
Azura Rahman
Attended Universiti Putra Malaysia
Lives in Masjid Tanah, Melaka
15 followers|1,445,965 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
A Famosa Buffet Ramadhan
Assalamualaikum saya selalu datang ke sini prjalanan dari rumah kesini hanya 20minit. A famosa resort menawarkan tempat makan, percutian, hotel, water park, golf dan safari. A Famosa  Rsort terletak di Simpang Ampat, Melaka Jika anda mengunakan highway PLUS...
 ·  Translate
Assalamualaikum saya selalu datang ke sini prjalanan dari rumah kesini hanya 20minit. A famosa resort menawarkan tempat makan, percutian, hotel, water park, golf dan safari. A Famosa  Rsort terletak di Simpang Ampat, Melaka J...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka
assalamualaikum Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka Bersempena dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia. Hotel Seri Malaysia Melaka melancaran bazaar ramadhan kami pada tahun . Ini telah dirasmikan oleh YB Da...
 ·  Translate
assalamualaikum Majlis Pelancaran Bazaar Ramadhan Dan Berbuka Puasa Di Hotel Seri Malaysia Melaka Bersempena dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia. Hotel Seri Malaysia Melaka melancaran bazaar ramadhan kami pada tahun ...
1
1
RHSM Central's profile photo

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
shooting bersama aroma..keluaran bulan julai
assalamualaikum hari ni shooting untuk  majalah aroma.. 1 jam settle.. dah pro  kan kan kan.. hii perasan keluaran bulan julai.. beli tau utajah to be... with my cameraman ok bai
 ·  Translate
assalamualaikum hari ni shooting untuk  majalah aroma.. 1 jam settle.. dah pro  kan kan kan.. hii perasan keluaran bulan julai.. beli tau utajah to be... with my cameraman ok bai
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
'kalau simpan kat rumah nanti ayah ambil beli nombor'..
assalamualaikum pengajaran masa hantar adik gi sekolah agama terdengar perbicaraan antara mak and anak2 dia mengenai duit sekolah.. mak dia tanya 'abang ada duit?' 'ada ibu..duit pagi tadi ada lebih abang bawa gi sekolah..ibu bagi seringgit aje' mak dia tan...
 ·  Translate
assalamualaikum pengajaran masa hantar adik gi sekolah agama terdengar perbicaraan antara mak and anak2 dia mengenai duit sekolah.. mak dia tanya 'abang ada duit?' 'ada ibu..duit pagi tadi ada lebih abang bawa gi sekolah...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Daun belimbing buluh - ubat darah tinggi
assalamualaikum antara penyakit yang sellau kita alami bila usia meningkat ialah darah tinggi, kencing manis dan lemah jantung. perkongsian hari ni ialah petua macam mana hendak kurang kat penyakit darah tinggi. pengambilan ubat darah tinggi terlalu lama ak...
 ·  Translate
assalamualaikum antara penyakit yang sellau kita alami bila usia meningkat ialah darah tinggi, kencing manis dan lemah jantung. perkongsian hari ni ialah petua macam mana hendak kurang kat penyakit darah tinggi. pengambi...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Happy Mothers Day
assalamualaikum i dont remember mothers day cause very busy with my work.  tengah tengok runningman.. dia 4 orang datang tersengeh.  mak dia tanya.. ' dah kenapa senyum mcm menang loteri jer' nah.. i love u so much...(sambil bagi kek)...haaaa.. mak dia gela...
 ·  Translate
assalamualaikum i dont remember mothers day cause very busy with my work. tengah tengok runningman.. dia 4 orang datang tersengeh. mak dia tanya.. ' dah kenapa senyum mcm menang loteri jer' nah.. i love u so much...
1
Have her in circles
15 people
Saidila Abdul Rahman's profile photo
Syira Masyiramaro's profile photo
muhammad hafizi's profile photo
Ishak Ismail's profile photo
Bro Framestone's profile photo
syaiz sharif's profile photo
Zizie Zack's profile photo
Illya Farhana's profile photo
ziana eunos's profile photo

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
A Famosa Buffet Ramadhan
Assalamualaikum 1 been here few time.. 20 minit from my house..  A Famosa is a Resort that offer use place to eat, vacation, hotel, water park, safari, golf and theme park. It is at Simpang Ampat,  Melaka. If using PLUS highway from KL or JB to reach this p...
 ·  Translate
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Bonanza OK 2015 dan Sidang Media Orang Kampung
assalamualaikum Orang kampung dengan terkenal dengan teh orang kampung teh tersebut telah bertahan di pasaran semenjak tahun 1980an lagi. dari 1 produk Orang Kampung telah berkembang menjadi 64  produk. Wooow terkejut juga dia orang terangkan syarikat ini t...
 ·  Translate
assalamualaikum Orang kampung dengan terkenal dengan teh orang kampung teh tersebut telah bertahan di pasaran semenjak tahun 1980an lagi. dari 1 produk Orang Kampung telah berkembang menjadi 64  produk. Wooow terkejut juga di...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
My life in Sg Petani, Kedah
assalamualaikum dari jun 2011 - dec 2015 3 1/2 tahun duduk sungai petani, kedah banyak pengalaman yang dah di lalui sg petani berdekatan dengan sungai merbuk.. so akak duduk area tu lah..ada sengaibesar banyak hidupan air yang fresh boleh kita dapat. comtoh...
 ·  Translate
assalamualaikum dari jun 2011 - dec 2015 3 1/2 tahun duduk sungai petani, kedah banyak pengalaman yang dah di lalui sg petani berdekatan dengan sungai merbuk.. so akak duduk area tu lah..ada sengaibesar banyak hidupan air yan...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Petua mengurangkan kolestrol dalam badan
assalamualaikum dah empat bulan akak amalkan petua ni. ini dapat megurangkan kolestrol dalam badan dan juga buang toksid berlebihan. badan rasa sihat dan segar.  bila start diet 2 bulan lepas akak dapat mengurangkan berat sebanyak 4 kilo. waktu pagi malakan...
 ·  Translate
assalamualaikum dah empat bulan akak amalkan petua ni. ini dapat megurangkan kolestrol dalam badan dan juga buang toksid berlebihan. badan rasa sihat dan segar.  bila start diet 2 bulan lepas akak dapat mengurangkan b...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
Turun panas demam anak dengan asam jawa
assalamualaikum bila anak kita kena demam dengan panas yang tinggi kita pasti risau. mengunakan asam jawa adalah rawatan sampingan ubat-ubatan yang di beri oleh doktor. kita boleh mengunakan cool fever atau tuala basah yang di letak  pada dahi atau badan. m...
 ·  Translate
assalamualaikum bila anak kita kena demam dengan panas yang tinggi kita pasti risau. mengunakan asam jawa adalah rawatan sampingan ubat-ubatan yang di beri oleh doktor. kita boleh mengunakan cool fever atau tuala basah ya...
1

Azura Rahman

Shared publicly  - 
 
8/5/1936..birthday mak saya
assalamualaikum i miss my arwah mak.. happy bday mak. klu dia ada lg ... umur dia 79 thn.. al fathiha mak the day i remember her word..today her birthday 8/5/1936 'kalau nak gi juga.. balik mak dah tak de..' whole week i "mogok ing" with her.. penat owww.. ...
 ·  Translate
assalamualaikum i miss my arwah mak.. happy bday mak. klu dia ada lg ... umur dia 79 thn.. al fathiha mak the day i remember her word..today her birthday 8/5/1936 'kalau nak gi juga.. balik mak dah tak de..' whole wee...
1
People
Have her in circles
15 people
Saidila Abdul Rahman's profile photo
Syira Masyiramaro's profile photo
muhammad hafizi's profile photo
Ishak Ismail's profile photo
Bro Framestone's profile photo
syaiz sharif's profile photo
Zizie Zack's profile photo
Illya Farhana's profile photo
ziana eunos's profile photo
Education
  • Universiti Putra Malaysia
    MSC - Consumer Science, 2007 - 2010
  • Universiti Teknologi MARA
    BBA- Marketing, 2001 - 2005
Basic Information
Gender
Female
Other names
Chanteq
Work
Occupation
Writer
Skills
Writing
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Masjid Tanah, Melaka
Links
Other profiles