Profile cover photo
Profile photo
Ckin Azizan
72 followers -
Ckin Azizan
Ckin Azizan

72 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
HANTU MUSANG KING
   Perhhhhhhh Sedap tak????terliur tak???? meleleh tak???? puasnya aku makan...syawal ni kiranya dah 3 x aku pelahap musamg king ni... hanya disini..port yang terbaik.. SOON HUAT  jalan menuju ke taman dagang  sebiji dah cukup... sblm ni sekilo Rm29 now nai...
HANTU MUSANG KING
HANTU MUSANG KING
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
IFTAR RAMADHAN 2015 HOTOT GENG
 tak berapa banyak pic yg dapat di snap sebab sini agal gelap sikit hanya bertemankan cahaya lampu tiang elektrik hehe time ni ramai yang tak datang lagi sebab jalam jem giler masa ni ada yang datang lepas waktu maghrib huhuhu  aku yang datang terawal sekal...
IFTAR RAMADHAN 2015 HOTOT GENG
IFTAR RAMADHAN 2015 HOTOT GENG
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum semua....tahun ni fenomena Semperit Susu Opah amatlah diluar sangkaan kami... permintaan yang luar biasa dari seluruh Negeri ada sampai yang saya tak dapat tunaikan... minta maaf banyak2 ya... Alhamdulillah...  Ckin Cookies Menggunakan 100% ...
CkinAzizan
CkinAzizan
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SemPerit SuSu Opah
SemPerit SuSu Opah
facebook.com
Add a comment...

Post has attachment
SEMPERIT SUSU OPAH 100% SCS BUTTER
Assalamualaikum.... alhamdulillah diberi kesempatan untuk meluaskan punca rezeki selagi berupaya... syukur Alhamdulillah.... saya perkenalkan keluaran terbaru produk Mrs916 yang baru saja dilancarkan untuk jualan seluruh semenanjung MALAYSIA iaitu Semperit ...
SEMPERIT SUSU OPAH 100% SCS BUTTER
SEMPERIT SUSU OPAH 100% SCS BUTTER
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KURUS KE????
Bila check album lama...nak ketawa pun ada...gemuknyer kitewww.... omg..omg...memang gemuk betul aku... tak caya jom tengok pic bawah ni... dulu dan semalam....                                               BERJOGGING SANGAT2....  Ada beza tak????  hehehe.....
KURUS KE????
KURUS KE????
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI BIHUN SUP UTARA CKIN AZIZAN
Cerita Ahad lepas... Baru sempat share pic... Resepi?? Dibawah ni... style saya...tak tau la utara sangat ke tak..hehe Bahan bahan bihun kunyit hidup/serbuk/pewarna kuning telur air Celur bihun sepertu biasa dan angkat bahan sup daging batang pinang 1kg tul...
RESEPI BIHUN SUP UTARA CKIN AZIZAN
RESEPI BIHUN SUP UTARA CKIN AZIZAN
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GLUTACELL PENGEDAR SHAH ALAM/KUALA LUMPUR
Assalamualaikum... kin nak kongsi sikit apa yang kin ambil.. seriusly memang kin sesuai ambil product berasaskan collagen  apa yang best sangat nye bila alahan kin pada SEAFOOD selama hampir 20 tahun.. buat pertama kali kin boleh makan ketam dan sotong hehe...
Add a comment...

Post has attachment
SERAI MATIKAN AKAR KANSER [PENGALAMAM SAYA SENDIRI ]
    Ok Kin nak Share sikit... Apa yang kin pernah ada dulu.. Now alhamdulillah tak da dah... Ini dipanggil Right fimrial Cyst... Berada dalam rahim kin tanpa kin tahu ye. Tanpa rasa sakit...tau2 dia wujud disitu.... Sesetengah org akan jadi lebih besar..mun...
Add a comment...

Post has attachment
RAINBOW COOKIES/BISKUT LIDAH KUCING
RAINBOW COOKIES / BIKUT LIDAH KUCING PERASA : LAICI ISI LEBIH TEBAL HARGA             : RM 23 KANDUNGAN : 45 PCS PENGHANTARAN ; SELURUH MALAYSIA VIA POS LAJU                                  : FREE COD 2 BOX KEATAS UNTUK SEKITAR                             ...
RAINBOW COOKIES/BISKUT LIDAH KUCING
RAINBOW COOKIES/BISKUT LIDAH KUCING
pinkyitujambu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded