Profile cover photo
Profile photo
isya wanderlusting
10 followers -
life isn't easy
life isn't easy

10 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
shouldn't vent frustration
assalamualaikum / hi to readers and bloggers of course. long time i haven't write something since i'm too busy working on my own grass. anddd sooo, hari ni, macam nak share something. lately ni aku asyik nak marah je. marah lain macam. nak memaki je. stress...
Add a comment...

Post has attachment
langkawi
assalamualaikum dan salam sejahtera untuk kali ni 14mei sehingga 17mei2015 dalam 4 hari 3 malam ,aku terbang bersama Airasia dari KLIA2 ke Langkawi (LGK) jam 12:45pm.  agak jakun sebenarnya sebab first time pergi LANGKAWI ! selama 22 tahun hidup. haa ini me...
Add a comment...

Post has attachment
II - elife Treatment yang menipu serupa bangang
sambungan... fyi, tajuk aku memang kasar. sebab aku benci benda yang diperbodohkan. pada malam yang aku nak balik tu pula. malam tu bukan Ros hantar. yang aku bengang dan sakit hatinya. kawan Ros yang hantar aku balik, aku tak kenal pun weh. kawan yang tak ...
Add a comment...

Post has attachment
eLife treatment penipu yang bangang
Assalamualaikum sekalian dan salam sejahtera semua S ebelum panjang kemakian hamun aku. korang tahu apa maksud MLM? mari aku cerita sikit. MLM ni ialah Multi Level Marketing. dalam bahasa melayu bermaksud pemasaran secara berperingkat atau boleh di kategori...
Add a comment...

Post has attachment
secangkir coffee , JOM !
assalamualaikum sekalian dan salam sejahtera you can't buy the happiness but you can buy coffee and that's pretty close  sudah lama tak update blog waktu petang hari. so hari ni weekend, kita duduk rumah saja. Hari ni bukan nak cerita pasal Bas atau Sekolah...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded