Profile cover photo
Profile photo
DORANGELO ROMAN
3,115 followers
3,115 followers
About
DORANGELO's posts

Post has attachment
You laugh, jokes, make others laugh. Comic people are prettier and healthier. I wish you a wonderful day !
Râdeți, glumiți, faceți pe alții să râdă. Oamenii veseli sunt mai frumoși și mai sănătoși. Cel mai bun mod de a te înveseli este să încerci să înveselești pe altcineva. Vă doresc o seară de Duminică minunată !

Post has attachment
VĂ DORESC O SEARĂ DE DUMINICĂ PLĂCUTĂ ȘI O SĂPTĂMÂNĂ NOUĂ MINUNATĂ :))))))))))
Arta antropomorfă, artist Pauline Ellison

Post has attachment
O IMAGINE FOARTE REUȘITĂ A LUI ALAIN DELON, DIN PERIOADA DE GLORIE. PUȚINĂ VIAȚĂ ÎN PLUS, NU STRICĂ NIMĂNUI ...

Post has attachment
SHERLOCK HOLMES DOG :)))

Post has attachment
OH, BINE CĂ S-A TERMINAT ȘI CU PAȘTELE ! A FOST FOARTE OBOSITOR,.. TOT TIMPUL A TREBUIT SĂ MĂNÂNC CE AU MÂNCAT ȘI STĂPÂNII MEI... IEAHHHH, NU-MI PLACE SALATA DE BOEUF ȘI NICI CARNEA DE MIEL !... AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ MĂNÂNC UN PEȘTIȘOR MIC-MIC !!!

Post has attachment
Robert Charles Durman Mitchum ( 06 august 1917 - 1 iulie, 1997 ) a fost un actor american de film, regizor, scriitor, compozitor și cântăreț.

R. Mitchum a devenit cunoscut publicului larg în anii 1950 și 1960 pentru rolurile principale avute în mai multe filme clasice noir.

R. Mitchum este evaluat numărul 23 de Institutul American pe lista cu cele mai mari vedete de sex masculin din American Classic Cinema.

Post has attachment
PRIMĂVARA JAPONEZĂ
Primăvara este cea mai potrivită perioadă să descoperi farmecul Japoniei. De la sfârşitul lunii martie şi până la finele lui aprilie, miile de cireşi înfloriţi din Ţara Niponilor oferă un spectacol de culoare şi miresme. Florile de cireş, cunoscute şi sub denumirea de SAKURA, sunt simbolul Japoniei, iar tradiţia privitului copacilor care înfloresc – Hanani, datează de câteva secole.
Primăvara, în Japonia, este un adevărat regal pentru simţuri. Pe teritoriul ţării există peste 300 de specii de sakura şi sute de mii de copaci care înfloresc la începutul lunii aprilie. Acesta este momentul cel mai potrivit dacă vrei să vizitezi Ţara Niponilor.

Post has attachment
BUCHAREST, THE CAPITAL of ROMANIA

Post has attachment
The city ”ORADEA” - ROMANIA

Post has attachment
”ÎMBRĂȚIȘAREA” - UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE GESTURI DE AFECȚIUNE CARE PRINDE BINE OAMENILOR DAR ȘI ALTOR VIEȚUITOARE
Wait while more posts are being loaded