Profile cover photo
Profile photo
Nadira Ismail
32 followers
32 followers
About
Nadira Ismail's posts

Post has attachment
Resepi 2 # Roti John Daging
Assalamualaikum Ya allah, lama sungguh tak update blog nie, almost 1 year kitchen experiment tak update blog nie, sungguh dalam tempoh setahun nie, sungguh banyak resepi yang kitchen experiment dah cuba, insyaallah akan di share di blog nie. hari ini kitche...

Post has attachment
Resepi 1 # Chicken/ Beef Panini
Assalamualaikum wbt Hi Alhamdullilah my first experiment untuk keluarga. dah lama nak buat panini nie. First masa tengok resepi nie, masa saya tengok rancangan giada kat astro. Resepi yang simple dan mudah untuk buat.  resepi nie kena guna panini grill, tap...

Post has attachment
The Kitchen Experiment
Assalamualaikum My second blog, tapi blog nie more focus untuk experiement memasak ku.. heheh mencuba pelbagai masakan untuk keluarga.. saya bukan la seorang chef or pakar dalam memasak.. saya hanyalah seorang dummies dalam dunia masakan.. terapi diriku ada...

Post has attachment
Aziz first day at taska.....
Assalamaualaikum Nak share.. Hari nie merupakan hari pertama aziz duduk taska.. huhu macam macam perasaan yang nad rasa pagi tadi bila hantar aziz gi taska ada rasa takut, bimbang, dan macam macam la.. dengan pelbagai stori pasal taska or baby sitter kan.. ...

Post has attachment
Berpantang selama44 hari ? 60 hari? atau 100 hari?
Assalamualaikum Korang rasa berpantang selepas bersalin sepatutnyer 44 hari or 60 hari or 100 hari? apa kata korang? yang mana sepatutnyer kite kena ikut..? Selalunyer orang tua akan suruh kiter berpantang selama 100 hari.  Hehe macam nad, mak kiter cakap s...

Post has attachment
Hi morning everyone.. promosi oktober ESP . Bermula 1st Oktober 2014. Secara tidak langsung kesemua set yang mengandungi ESP adalah pada harga PROMO Termasuk
 Set Penyusuan
 Set Ibu Hamil
 set Kesuburan
 Set Berpantang
 Set Kecantikan
Photo

Post has attachment
Online Shopper yang gila..!!!
Assalamualaikum im crazy... seriuly crazy... korang tahu kan 3 hari nie ada #Mycybersale.. masuk opiz je terus tengok online shop yang bagi diskaun kaw.. kaw.. setakat hari nie dah shopping kat zalora, elianto, poplook. lazada wah.. lepas nie pergi kerja ja...

Post has attachment

Post has attachment
#Mycybersale... Kena bagi taw gak... mesti baca !!!!!
Assalamualaikum Wah memang kena bagitaw nie. serius kena bagi taw gak..especially yang memang online shopper tegar like me.. hehe tapi still boleh control lagi.. :)Korang tahu tak start hari nie 29.09.2014 sehingga 1.10.2014 ada salesale di  http://www.mycy...

Post has attachment
Hujan Ribut di Shah Alam
Assalamualaikum hujan ribut kat shah alam..  nasib baik dalam opiz.. seram gak.. first time jadi camni
Wait while more posts are being loaded