Profile cover photo
Profile photo
Ronnie Couwenberg
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
!! LET OP !! Ik geef gratis twee meditatie technieken weg op mijn website!

Heb jij het al eens geprobeerd; meditatie?
Door te mediteren train je je aandacht en wordt je geest rustig en helder. Dit is essentieel als je het beste uit jezelf wilt halen en wilt groeien.

Wie zich verdiept in meditatie merkt dat er vele verschillende soorten zijn. De ene is niet beter dan de andere. Waar het om gaat, is dat je onderzoekt welke meditatie het beste bij je past.

Over het algemeen zijn de beste meditatietechnieken zijn simpel. Onthoudt: simpel is goed, simpel is makkelijk, simpel is effectief.

Op de site lees je er meer over. Heel veel succes!
Add a comment...

Post has attachment
Waarom doe jij wat je doet, en waarom is het belangrijk om dit te weten?

We moeten werk verzetten om iets te kunnen creëren. Het opzetten van een bedrijf, het schrijven van een boek of het kwijtraken van die kg’s. Je zult voor een langere tijd een bepaalde energie ergens in moeten stoppen. Tijdens dit proces kom je weerstand tegen. Weerstand die je moét overkomen om te groeien en om verder te geraken.

Ben jij een van die mensen die denkt dat zodra je je hart volgt, alles gemakkelijk zal verlopen? Think again! Groei & weerstand gaan hand in hand. De een kan niet zonder de ander.

Juist door deze weerstand zal het steeds lastiger worden om door te zetten en je doel na te jagen. Opgeven ligt dan voor de hand. Je kunt dit echter voor zijn door jezelf eraan te herinneren WAAROM je het ook alweer deed.

In deze vlog bespreek ik hoe je dat het beste kunt doen.

Succes!
Add a comment...

Post has attachment
Volgens life en business coach Tony Robbins worden we allemaal gedreven door exact dezelfde behoeften. Wat je nastreeft in business, sport, relaties en wat je Nirvana ook is, er zijn zes basisbehoeften die we allemaal willen vervullen.

Als je helder hebt welke behoeften je moet vervullen om een verrijkt leven te creëren en te groeien, dan zijn de verdere stappen richting dit doel des te makkelijker. Lees mijn blog om te zien of jij je al bewust bent van deze 6 behoeften!
Add a comment...

Post has attachment
Waar focus jij je op?

Overal waar we onze energie op richten zal iets gebeuren. Een groeiproces, transformatie of het ontstaan van impact. De richting van jouw focus maakt een groot verschil in of iets succesvol gaat zijn voor je of niet.

Ieder moment kunnen jij en ik ons leven positiever/meer succesvol maken door te letten op 3 dingen die ons in onze kracht zetten óf uit onze kracht halen.

1. Ligt je focus op zaken die je kunt beïnvloeden?

2. Kom je iets halen of brengen?

3. In welke tijd leef je?

Weet jij waar jouw focus op gericht is? Is dit op je gezondheid, relaties, hobbies of je zingeving? En heb je het idee dat je daar de gewenste vooruitgang in maakt?

Onderzoek dit eens en leer met behulp van deze vlog hoe je je focus beter kunt plaatsen zodat je groei grootser en positiever zal zijn!
Add a comment...

Post has attachment
Vraag jezelf vandaag eens af; 'Waar focus ik me dagelijks op, wat wil ik?'

Door je doelen helder te houden op deze manier zorg je dat je automatisch meer beslissingen neemt die in het verlengde liggen van wat je wilt.

En zo, stapje voor stapje kom je waar je wilt zijn! Manifestatie!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Weet jij waarom je doet wat je doet?

Als je bewust gaat kijken naar je ondernemingen in het dagelijks leven, krijg je steeds een beter beeld van wie je bent en wat je doet. Wat ben je aan het creëren, en weet je eigenlijk waarom je dit doet? Doe je dit vanuit je hart omdat je voelt dat het bij je past, of is het een noodzakelijk kwaad?

Werk je aan voor een bedrijf dat niet goed aansluit bij wat je wilt, of voel je je niet uitgedaagd in je vrije tijd? Ga jezelf dan eens onderzoeken.
Het beantwoorden van o.a. deze vragen geven veel inzicht in waar je voor staat in het leven en wat jou in de kern gelukkig maakt.

Wellicht leer je jezelf beter kennen en kun je door je nieuwe inzichten sneller gaan werken aan een –voor jou- zo rijk en plezierig mogelijk leven!
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Heb je ook wel eens het idee dat je je lichamelijk en mentaal veel beter voelt als je een poosje in de natuur hebt doorgebracht? Een boswandeling, strandwandeling, klimmen, hiken, fietsen door de hei? Dat gevoel klopt als een bus, en er komt steeds meer bewijs dat het 'terug gaan' naar de natuur grote voordelen heeft voor het menselijk lichaam.

BBC Earth heeft daarom 5x 10 uur 'visuele geluidsbeelden' ontwikkeld en vrijgegeven na onderzoek dat het kijken en luisteren naar natuur dankbaarheid en geluk bevorderd.

Je kunt zo dus 10 uur kijken en luisteren naar;

De jungle; http://bit.ly/2u4eWAh
De woestijn; http://bit.ly/2u4jHtv
Een eiland; http://bit.ly/2u3TZ8p
Bergen; http://bit.ly/2u4fkil
En de Afrikaanse grasvlaktes; http://bit.ly/2u40bNX

Zet eens een van de video's aan op de achtergrond tijdens je werk (wellicht je baas even lief aankijken), of thuis tijdens het schoonmaken bijvoorbeeld. En laat dat geluksgevoel maar komen!
Add a comment...

Post has attachment
Goede boeken heb ik altijd beschouwd als kleine diamantjes. Schrijvers openen hun ziel voor je, ze lenen hun geest aan je. Ik ben dankbaar voor de schrijvers die de moeite hebben genomen om hun visie oprecht en zorgvuldig te verwoorden. Zij stellen ons in staat om enorme sprongen in onze ontwikkeling te maken.

Ik heb veel goede boeken gelezen, maar een aantal springen daar bovenuit. Deze boeken hebben mij geïnspireerd, waardevolle informatie opgeleverd en invloed gehad op mijn manier van denken en doen. Dankjewel schrijvers.

Welke boeken hebben jou geïnspireerd?
Add a comment...

Post has attachment
Voor creativiteit die suist en bruist heb je eerst stilte nodig. Hoe creëer jij rust in jezelf?
#creativiteit #stilte #mindful #rust #ronniecouwenberg #mindyourbusiness
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded