Profile cover photo
Profile photo
Cerita Simpang Ampat
92 followers
92 followers
About
Cerita Simpang's posts

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
bola sepak malaysia 🙈🙈 hancur harapan

ok!! sape yg duduk gombak, setapak, sentul, atau yg berdekatan dengan MINI UTC BANDAR BARU SENTUL ? jom datang UTC sbb kami ada disitu dan banyak PROMOTION2 yang menarik saya nak bagi.... jom lah datang k...

Post has attachment
coway water purifier just RM110 je sebulan !! giler lah.. camtu semua org mampu milik lah ni... dah lah SERVIS setiap 2 bulan, pastu TUKAR FILTER pun FREE.. biar betol coway ni.. dah la memudahkan isi rumah atau pejabat..yela mana taknya.. dah la ade air PANAS, SEJUK, SUAM ? senang nye lah kehidupan harian kita lepas ni kan... ok ! PERCAYA atau TAK ? cuba try tanya org yg dah pakai atau tanya je saya, mesej je tak pun call 0123313202...

Post has shared content
dulu aku ingat hanya handphone je yang pakai touch skrin ni.. tapi aku tak sangka pulak yang sekarang ni, PENAPIS AIR pun dah ade touch punya.. nama die PETIT.. percaya tak, seakali anda touch, dye keluar air ikut permintaan, yela nak sejuk ke, panas ke.. then, bile dah penuh cawan tu.. dye automatik stop!! GILER BESTTT... ape kate, try la kat rumah.. kalau korang rase nak tau detail, just bg tau je.. sms no ni 0123313202.. ceapat !! cepat!! cepat!!
Photo

Post has attachment
dulu aku ingat hanya handphone je yang pakai touch skrin ni.. tapi aku tak sangka pulak yang sekarang ni, PENAPIS AIR pun dah ade touch punya.. nama die PETIT.. percaya tak, seakali anda touch, dye keluar air ikut permintaan, yela nak sejuk ke, panas ke.. then, bile dah penuh cawan tu.. dye automatik stop!! GILER BESTTT... ape kate, try la kat rumah.. kalau korang rase nak tau detail, just bg tau je.. sms no ni 0123313202.. ceapat !! cepat!! cepat!!
Photo

Post has shared content
kalau lah dari dulu aku tahu yg dgn menggunakan coway ni, lebih mudah, dari dulu aku dah pakai kat rumah... now!! aku happy mengunakannya sbb dah xpayah nk tunggu air masak lagi then, tak payah pent2 nk simpan air dlm peti ais.. semuanya tersedia hnya dihujung jari je skrg ni.. senang nye... lg pun bayaran bulan2 nye murah.. bayangkan cuma RM13O je sebulan ? knp nk tunggu lagi... bak kata pepatah duit boleh dicari tapi kesihatannnn ? mcm mane ekh.. so, renung2 kan... now METRO dah tersedia kat rumah =) aku boleh nikmatinya 24 jam hari2...

kalau tak percaya korang cuba contact 012 3313202 utk penerangan lebih detail atau korang email je kat acu8691@yahoo.com.. okay ? selamat mencuba..
Photo

hai...  

Post has shared content
kalau lah dari dulu aku tahu yg dgn menggunakan coway ni, lebih mudah, dari dulu aku dah pakai kat rumah... now!! aku happy mengunakannya sbb dah xpayah nk tunggu air masak lagi then, tak payah pent2 nk simpan air dlm peti ais.. semuanya tersedia hnya dihujung jari je skrg ni.. senang nye... lg pun bayaran bulan2 nye murah.. bayangkan cuma RM13O je sebulan ? knp nk tunggu lagi... bak kata pepatah duit boleh dicari tapi kesihatannnn ? mcm mane ekh.. so, renung2 kan... now METRO dah tersedia kat rumah =) aku boleh nikmatinya 24 jam hari2...

kalau tak percaya korang cuba contact 012 3313202 utk penerangan lebih detail atau korang email je kat acu8691@yahoo.com.. okay ? selamat mencuba..
Photo
Wait while more posts are being loaded