Profile cover photo
Profile photo
OASA - Organisation Against the Suffering of Animals
6 followers -
Dyreværnsorganisationen OASA
Dyreværnsorganisationen OASA

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
https://www.facebook.com/events/400938610279845/?ti=icl

OASA slår dørene op til Cinemateket i København og byder alle velkommen, til offentliggørelse af ny dansk rapport om vilde dyr i fangenskab og deres levevilkår, samt en stor fotoudstilling om vilde dyr i fangenskab i EU, herunder Danmark.

OASA arbejder aktivt på mange fronter for at udfordre retten til at holde vilde dyr i fangenskab. Vi mener ikke, at vilde dyr hører til bag tremmer og er af den holdning, at disse forretninger skal forbydes i fremtiden.

Vejen mod et forbud er dog lang og derfor arbejder vi også for at forbedre vilkårene for de, som lige nu ikke kender til frihed.

Vi har den meget store fornøjelse at præsentere alle gæster for resultaterne af en omfattende undersøgelse, netop om dyrenes trivsel og vilkår i de danske zoologiske haver. Undersøgelsen er lavet i samarbejde mellem Born Free og OASA.

Undersøgelsen afslører at rammerne, plejen og vilkårene for mange af disse dyr er mangelfuld, for at dyrene kan udleve deres naturlige instinkter, adfærd og få opfyldt deres behov for stimulering, motion m.m.

OASA spørger nu alle danskere: Hører elefanter og løver virkelig til i København? Kan en Isbjørn trives i Aalborg? Kan der stadig være en rimelig forklaring på, at vi fratager dyrene i zoologiske haver enhver form for naturlig anstændighed og lader voksne og børn beskue dem, alt imens vi fotograferer og spiser vores medbragte madpakke? Kan vi være det bekendt i 2017?

Vi samarbejder internationalt med andre dyrebeskyttelsesorganisationer i koallitionen ENDCAP. Og netop i denne forbindelse og i dette samarbejde, har vi også den store fornøjelse at invitere jer indenfor, så I kan få lov at opleve dyrenes hverdag i ZOO gennem smukke, men triste, medrivende billeder, taget af Jo-Anne McArthur og Britta Jaschinski. Alle billederne repræsenterer virkeligheden aktuelt, for de dyr der lever i fangenskab. De er med til at skabe en forståelse, som kan få debatten i vores samfund til at vokse.

Når en elefant vugger fra side til side, er det ikke fordi den danser...
Når det store tigerdyr går hvileløst frem og tilbage, er det ikke for at vise sig frem fra alle sider.
Det er fordi de lider mentalt, og i alvorlig grad, af at være bag tremmer...

Zoologiske haver er en del af underholdnings- og forlystelsesindustrien, men har formået at skabe sig et image som en uddannelsesmæssig- og videnskabelige institution, der sikrer arternes overlevelse. Det passer ganske enkelt ikke, at disse institutioner er vejen frem til læring om dyrene eller hindrer at de uddør.

19% af dyr i Zoo er IKKE truede dyrearter. Avl af løver og giraffer i Zoologiske haver i Europa har ingen relation til genudsættelse i naturen - de avles til et liv i fangenskab og underholdning.

De danske zoologiske haver har fået muligheden for at bidrage til arbejdsprocessen, men afslog.

Program:

Lørdag den 22. april 2017

Kl. 11.00: Vi åbner dørene til Cinemateket - Asta Bar

Kl. 11.45: OASA og Born Free præsenterer rapportens indhold og konklusioner og der vil være mulighed for at stille et par spørgsmål

Kl 12.00 - 16.00 Udstillingen er åben og der vil være mulighed for at tale videre med BORN FREE og OASA gennem dagen

Søndag den 23. april 2017

Kl. 11.00 - 16.00: Udstillingen er åben og der vil være mulighed for at tale videre med BORN FREE og OASA gennem dagen

For begge dage gælder, at der vil være mulighed for at sidde i baren og nyde forfriskninger hele dagen.

Udstillingen er er passende for alle aldre.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
OASA er stolte af vores ambassadører. Mange af dem er gode til at stå op for dyrene - også i pressen, her er det Sarah Grünewald og Kira Eggers.
Også selv om de bliver revset bagefter. For lad os slå én ting fast - det er selvfølgelig fuldstændig uacceptabelt at trække en elefant gennem et hvilket som helst natteliv!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Loppemarked til fordel for OASA! Doner ting / kom og hjælp os med salget / besøg os på standen.Hvad kan du gøre?

Doner: Hvis I ligger inde med noget I vil donere til dette event som eks. køkkengrej,bøj, sko, smykker eller andet nips, vil det være en stor hjælp for os.

Frivillig: Da det er et stort event, kunne vi godt bruge et par ekstra hænder til at hjælpe som frivillig med at kræmme og dele flyers ud. Så hvis du vil bruge lidt tid i den gode sags tjeneste og hygge med ligesindede, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Hvornår?

OASA kan findes på Vestegnens Kræmmermarked, Ishøj Bygade 143, 2635 Ishøj, fredag den 15. august fra kl. 12:00 til 20:00, lørdag den 16. august fra kl. 10:00 til 20:00 og søndag den 17. august fra kl. 10:00 til 17:00.

Alle pengene fra salget i OASAs stand, går naturligvis ubeskåret til at hjælpe dyrene i OASA.

Hvad er Vestegnens Kræmmermarked?

Vestegnens Kræmmermarked er et af sjællands største kræmmermarkeder. Det er en fest for hele familien med både tivoli, musik, festtelte samt 200 kræmmere. OASA får sin egen stand, hvorfra vi vil uddele flyers, sælge brugte/nye ting samt reklamere for OASA og vores frivillige arbejde for dyrene.

Kontakt:

Hjælperansvarlig Sarah Le Sage

frivillig@oasa-dk.dk

Tlf.: 50427553

Husk, alle pengene går ubeskåret til at hjælpe dyrene gennem OASA.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded