Profile cover photo
Profile photo
hudaakarim
3 followers
3 followers
About
hudaakarim's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kekal Bertenaga dan Elak Dehidrasi ketika Berpuasa
Berpuasa tapi letih Berpuasa tapi cepat rasa haus Berpuasa tapi baru pukul 9 am dah longlai lembik Selain persiapan rohani, fizikal dan mental, kita juga perlu memastikan badan kita cukup bertenaga untuk berpuasa dan beribadah sepanjang hari Ketahu caranya ...

Post has attachment
Vitamin asas yg diperlukan oleh IBU MENYUSU
Salam Ramadhan 5 Saya terpanggil untuk berkongsi bersama sahabat dan pembaca sekalian berkenaan vitamin yg diperlukan oleh ibu menyusu Sebelum itu ingin saya tekankan, saya bukanlah pakar nutrisi atau pakar laktasi. Saya cumalah seorang ibu yg ingin berkong...

Post has attachment
sahur ringkas dan sedap dengan ESP Shaklee blended kurma

Post has attachment
Resipi sahur ringkas, sedap dan berkhasiat dengan ESP Shaklee
Alhamdulillah hari ini masih diberi kesempatan berkongsi resipi untuk sahur yg ringkas dan berkhasiat bersama anda semua Nak tahu apa resipinya? Jom lihat bahan-bahan yg diperlukan 3 biji kurma (lebih pun boleh) 1 cawan air kosong (suam atau sejuk) 3 sudu b...

Post has attachment
Testimonial Set Skincare Shaklee Memang Meletops!
Assalamualaikum dan hai kengkawan Hari ini saya nak share lagi berkenaan BEST ke BEST skincare set Shaklee Sure lah best sebab ianya vitamin semulajadi dan berkesan Kesan sampingan nya kulit lebih moist, berseri-seri, berkilau dan cantik molek gitu macam ku...

Post has attachment

Post has attachment
Testimonial Pengguna Get Clean Water Pitcher
Sebelum ni saya dah pernah post kenapa anda perlu penapis air Shaklee. Siapa yg tak pernah baca tu, anda boleh terus ke link ni 7 Sebab Anda Perlukan Penapis Air Shaklee Jadi, lepas baca tu kita nak tahu juga apa kata mereka yg dah pernah menggunakan Get Cl...

Post has attachment
penapis air bagaimana yg anda patut pertimbangkan? #penapisair  

Post has attachment
7 SEBAB ANDA PERLUKAN PENAPIS AIR SHAKLEE
Anda di rumah sudah mempunyai penapis air? Jika belum mesti anda alami masalah berikut: air paip rasa payau air paip berbau air berkarat mudah batuk dan sakit tekak selepas minum air walau dah dimasak Mesti ramai yg tak tahu lagi Shaklee juga mempunyai prod...
Wait while more posts are being loaded