Profile

Cover photo
Ai Artkid
Works at Offshore CPI Supply
Attended Tunku Abdul Rahman Collage
Lives in Shah Alam Selangor Malaysia
59 followers|283,038 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Ai Artkid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
"Apa tak nampak meter..meter besar-besar depan mata tak kan tak nampak pula.." Hahahaha like the way ur rythm. 
 ·  Translate

Ai Artkid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Hahahahahahaha.....u best!!!

Ai Artkid

Shared publicly  - 
 
~ Online Shopping at Rich Closet Boutique - Qirana Hijab
Klik  Rich Closet Facebook Qirana Hijab                                                              Two Layer Chiffon with beads.
Klik Rich Closet Facebook Qirana Hijab                                                              Two Layer Chiffon with beads.
1
Add a comment...

Ai Artkid

Shared publicly  - 
1
Izah Sham's profile photoAi Artkid's profile photo
2 comments
 
Hahahaha
Add a comment...

Ai Artkid

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum. 1. Pakej Komunikasi Belia? Apakah?? Salah satu projek kerajaan Malaysia melalui SKMM di bawah bajet 2013 dan Inisiatif Jalur Lebar Negara (NBI) untuk mempertingkatkan taraf hidup rakyat terutamanya go...
1
Add a comment...

Ai Artkid

Shared publicly  - 
 
Selamat pagi Isnin. Tiga hari cuti selesa, bangun tidur lambat, tergolek-golek tengok tv - marathon movie HBO, surf internet bawak ke pagi sambung baca novel dah buatkan aku gemok bermalasan nak datang kerja menghadap email o...
1
Add a comment...
Have her in circles
59 people
My White House's profile photo
miss luck's profile photo
George Herbert's profile photo
Rumanto -'s profile photo
aii mardiah's profile photo
Louis Sanchez's profile photo
Kris Trader Profit's profile photo
Mid Cupid's profile photo
Ai Artkid's profile photo

Ai Artkid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hahahahahahaha.... I laugh until my tears come out hahahahaha

Ai Artkid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Aku x suka background lagu ni....sb buat aku lagi nk nages....uwaaa lelehh~
 ·  Translate

Ai Artkid

Shared publicly  - 
 
Aku rasa masa 24 jam dah tak cukup bagi aku sekarang ni. Patutlah aku selalu dengar or tengok orang bekerjaya kata masa 24jam tak cukup. Kalau boleh nak tambah masa semaksimum mungkin. La ni aku dah terasa memenag betul mas...
1
Add a comment...

Ai Artkid

Shared publicly  - 
 
Happy. Semalam opis aku buat makan-makan bersempena dengan sales menang tender sekian-sekian dengan Exxon dan juga sambutan hari jadi staff yang lahir dari bulan Jan-June < oh, sedih....bulan kelahiran ku apasal lambat lagi...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
59 people
My White House's profile photo
miss luck's profile photo
George Herbert's profile photo
Rumanto -'s profile photo
aii mardiah's profile photo
Louis Sanchez's profile photo
Kris Trader Profit's profile photo
Mid Cupid's profile photo
Ai Artkid's profile photo
Work
Employment
  • Offshore CPI Supply
    Project Executive, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Shah Alam Selangor Malaysia
Links
YouTube
Story
Introduction
Known as Ai. Like Green. Love cat. French Fries lover. 'Karipap' Monster. Chelsea supporter. Harry Potter Die Hard fans. Favorite No. 3. Blood types B.
Education
  • Tunku Abdul Rahman Collage
    Business Studies, 2002 - 2005
  • Tunku Abdul Rahman University
    Business Administration, 2005 - 2007
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Other names
Ai, Aii, Ainur, Ati