Profile cover photo
Profile photo
Siti khadijah
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Cik katy nak kulit putih!
Hye salam sejahtera.. amboi dah mcm nk bagi ucapan panjang plak. ok tanpa membuang masa hari ini cik katy nak kongsikan sikit produk yang cik katy pakai.. Alhamdulillah product ni berkesan untuk jenis kulit macam cik katy ni.. ok! sebelum tu cik katy nak ce...
Cik katy nak kulit putih!
Cik katy nak kulit putih!
snkhadijah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Cenggitu Cenggini Hari ni katy first paper
tah pape punya tajuk tak masuk akal,  katy dah takde idea nak pikir tajuk yg sesuai  yang penting entry ni up to date.. ... ... ... lama sungguh ku tak mengepost entry kan.. sorry ea kepada peminat2ku ahaks mcm ramai sgt peminta kau katy, baru ade 22 follow...
Add a comment...

Post has attachment
arh!! i dah jadi tunangan orang
hihihihi cuba tengok tajuk dah super excited, btw im sorry coz dah lambat sangat update,  lagi pun i rasa memang i dah lama tak update blog last update is last year hehe arhh xlawak pun khaty,, ok2 malam ni khaty series boring, so khaty nak update gambar2 m...
arh!! i dah jadi tunangan orang
arh!! i dah jadi tunangan orang
snkhadijah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cheese Oreo
Cheese Oreo
khatysbakery.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Harga mengikut Saiz cup cake
Harga mengikut Saiz cup cake
khatysbakery.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kotak Untuk Cup Cake
Kotak Untuk Cup Cake
khatysbakery.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Kek Coklat
Kek Coklat
khatysbakery.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Freebies - Kotak Dashboard Made By Me
salam 1 malaysia for warganegara malaysia.. hehehe humm katy bosan sangat malam ni so katy buatkan untuk korang kotak dashboard.. tak taulah korang berminat ke tak.. katy pakai buat jek..  kalau korang rasa comel,, amik lah apa salahnye.. tapi bagi sesiapa ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded